Koripallo.com

NBA 2021-2022

Viestejä
1 859
Onkos @Henke näitä "I Stand With Kyrie" miehiä? Huhujen mukaan näin.
F06ED05D-76EA-4F17-9810-495CEF487C38.jpeg


Jos johonkin on käytetty aivan turhaa aikaa niin se on tämä Kyrien tilanteen vatvomiseen. Hei haloo, kyseessä on USA ja Nykki, mitäs luullette onko kuinka kauan voimassa joku säädös joka estää supertähtiä esiintymästä?
 
Viestejä
1 862
Oho, en muistakkaan milloin viimeksi ollut näin että Palotie ei selostakaan NBA:ta, mutta la-su välisenä yönä WAS - BOS ottelussa olikin joku muu äänessä
 
Viestejä
1 060
ekat 5 minuuttia riitti tätä NYK - HOU.... voi pyhä lehemä mitä kuraa. Joka hyökkäys molempiin päähän aivottomia kolmosia (ohi) tai sitten joku roikkopaska ohisyöttö. Sit joku Randle tuo palloa joka kerta ylös, joka ei näemmä osaa sääntöjenmukaista pompotusta edes. En tajua miten nämä entiset hyvät valmentajat kuten (Thibedou esim) suostuu/jaksaa valmentaa tällästä?? Ei vaan tajua, kai sitten rahat pankkitilillä auttaa valehtelemaan itselleen. En maksais euroakaan lipusta nykypeleihin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös