Koripallo.com

NBA 2022-2023

Viestejä
1 350
Mutta aika tehokkaasti yksi mies sai muutettua mielikuvaa itsestään. Tatum on itsekäs mulkku. Aiemmin pelissä välillä joku syöttikin ja nähtiin näyttäviä suorituksia. Koko toinen puoliaika sitten vedettiin layupeja ja tylsiä donkkeja, kun yksi ukko rohmusi pallon itselleen pelkästään pistääkseen jonkun ison pisteluvun taululle. Tuossa ei ollut mitään viihdyttävää. Oma mielipide Tatumista oli suhteellisen symppis ennen, nyt: mulkku, joka yritti pilata homman kaikilta.

Aika väkisin oma Bostonin coachi ja Tatum itse hommasi itselleen sen MVP palkinnon. No ainakin heitot upposi, muuten multa tulisi vähän enemmän kritiikkiä. Kyllä sen aika merkityksettömän palkinnon sai Tatumille antaa, mutta sama juttu että olisin mielummin nähnyt jotain vähän viihdyttävämpää. Tuli kanssa vähän sellainen kuva että Tatum on aika täynnä itseään. Erittäin hyvä pelaaja, mutta voisi kunnioittaa muita All-Star pelaajia vähän enemmän.

Sen All-Star MVP palkinnon ja tittelin voisi muuten kokonaan poistaa, koska mikä se palkinto edes on? Kaikki All-Star pelaajat ovat tähtiä ja se että yksi heistä olisi ylitse muiden sellaisessa pelissä joka ei merkitse mitään on vähän outoa. Jokichan se oikea MVP on jos jotain tähteä pitää korostaa ylitse muiden.
 
Viimeksi muokattu:

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721

Chicago Bulls guard Lonzo Ball will miss the remainder of the 2022-23 season, the team announced Tuesday morning, as Ball continues to experience discomfort during basketball activities despite arthroscopic knee surgery before the season.

"Despite making significant increases in strength and function over the past several months, Ball continues to experience performance limiting discomfort during participation in high level basketball-related activities," Bulls vice president Arturas Karnisovas said in a team statement.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721

Assistant Coach Joe Prunty to Serve as Interim Head Coach

Hawks General Manager Landry Fields announced today that Nate McMillan has been relieved of his head coaching duties. The Hawks currently have a 29-30 record (.492 winning percentage).
 
Viestejä
1 350
176-175. Toisiksi eniten pisteitä NBA:n historiassa yhdessä pelissä. Samalla se oli Westbrookin debyytti Clipperssissä.

 
Viestejä
2 461
Vaikea uskoa, että tämä Mavs-aikakausi päättyisi mihinkään muuhun kuin romahdukseen. Lakersilta turpaan, eikä nyt näyttänyt siltä, että tuo mitenkään erityisesti paranisi kunhan vain Kyrien ja Lukan yhteispeli löytyy. Joukkueessa niin paljon puutteita, ettei yksi Kyrie niitä ratko - ja nyt ollaan siinä kelkassa kiinni.

Lakers pystyy satunnaisiin urotekoihin, mutta vaikka tuolta tiensä pudotuspeleihin selvittäisikin, niin kyllä 7 pelin ottelusarjat tuntuvat hankalilta puolestaan. Odotukset kun on ladattu Vanderbiltiin (aivan fantastista pakitusta tänään ja 15/17 saldo) sekä Beasleyyn (kolkit 2/11 tänään).
 
Viestejä
1 350
Dame Lillard 71 pistettä.

Lillard ei tarvinnut jatkoaikaa, kuten Mitchell tarvitsi 71 pisteen pelissään. Mitchelillä taisi olla 60 pistettä kasassa ennen jatkoajan alkamista. Lillard on muutenkin paljon parempi pelaaja kuin Mitchell.

Tosin Michelin suoritukselle respectiä siitä että se tehtiin Bullssia vastaan, joka on parempi joukkue kuin Houston Rockets. Lillard teki ennätyksensä Rocketsia vastaan, kuten teki Markkanenkin 49 pistettään juuri Rocketsia vastaan.
 

L.S

Viestejä
852
Kaikki valon pilkahdukset otetaan kyllä vastaan tällä synkällä Blazers-kaudella. Vaikken oikeen tiedä, olisko tässä vaiheessa parempi vaan hävitä mahollisimman paljon, ni olihan tota ihan huikeeta kattoa.
 
Viestejä
1 350
Kaikki valon pilkahdukset otetaan kyllä vastaan tällä synkällä Blazers-kaudella. Vaikken oikeen tiedä, olisko tässä vaiheessa parempi vaan hävitä mahollisimman paljon, ni olihan tota ihan huikeeta kattoa.

Jatkoajalla olis tullut kokonaissaldoksi jotain 85 pistettä. Tuplajatkoaika 100? Hullua että nää luvut on mahdollisia.
 
Viestejä
1 350
Schröderin puolustusinnokkuus kohdassa 7:19. Itse syöttää huonoon rakoon eikä edes yritä paikata virhettään. Kunnon diiva. Muu joukkue kyllä juoksi.

 
Viestejä
2 461

Last summer, in an encounter that has not been previously reported, the head of security at a Memphis mall told police that Morant “threatened” him during an altercation in the parking lot, leaving him alarmed enough that he filed a police report. A member of Morant’s group shoved the director in the head, he told police.
Four days later, Morant repeatedly punched a teenage boy in the head during a pickup basketball game at Morant’s house, the boy told police. Morant and his friend struck the 17-year-old so hard they knocked him to the ground and left him with a “large knot” on the side of his head, according to a police report narrative written by deputies who said they observed the boy’s injuries.
Morant went into his house and re-emerged with a gun visible in the waistband of his pants and his hand on the weapon, according to police interviews obtained by The Post, which have not previously been reported.
Koskahan järjestää itsensä ulos liigasta ja/tai vankilaan.
 
Viestejä
1 350

Kumpi osapuoli puhuu totta? Toi joka väittää tulleensa hakatuksi saattaa olla rahan perässä. Sehän on aika yleistä jenkkilässä. Löysiköhän poliisit jotain todisteita hakkaamisesta? Siis ruhjeita kehosta. Tosin muistan lukeneeni negatiivisia juttuja Morantista ennenkin, mutta se ei tee hänestä syyllistä tähän tapaukseen. Joku voi ottaa just tollasen kuuluisan henkilön kohteekseen jolla on jo valmiiksi huono maine.
 
Viestejä
2 461
Niin Moranthan oli myöntänyt lyöneensä poikaa ja lyöneensä ensin. Koska oli ensin pickup-pelissä viskannut pallon pojalle kovaa ja tämä oli laittanut takaisin vielä vähän kovempaa ja se oli osunut Morantia leukaan.

Ja jutussa käydään läpi tuon Morantin "entouragen" aiempia tekemisiä. Sieltä oli courtside-paikoilta huudeltu Pacersin pelaajalle siinä määrin, että yksi homeboy oli potkittu ulos hallista. Ja ottelun jälkeen parkkihallissa Morantin autosta oli osoitettu Pacersin joukkueen jäseniä laserilla (tai laser-tähtäimellä). Minkä tarkoitus oli vähintäänkin simuloida siis aseella osoittamista ja Pacersin turvamiehet olivat varmoja, että osoitetaan aseella.

Riittävän typerän possen kun kerää ympärilleen, tuollaista sitten saa. Veikkaan että jos tulee toinen tuon Pacers-tapauksen kaltainen vielä, lähtee Morant pitkälle hyllylle Silverin toimesta.
 
Viestejä
2 461

The NBA is investigating a social media post involving Ja Morant showing what appears to be a gun, NBA spokesman Mike Bass said in a statement Saturday. Here’s what you need to know:

In an Instagram Live clip, which did not appear on Morant’s account as of Saturday afternoon but was widely circulated on Twitter, Morant is seen flashing what appears to be a gun in a nightclub.
Vauhti kiihtyy.

Toivottavasti kenellekään ei käy todella huonosti.

 
Viestejä
1 532
Jeesus mikä perseiljä. Tätä menoa hoitaa itsensä liigasta ulos. Urheilullinen lahjakkuus ei paljon paina jos on tyhjä kasetti ja nippu fiksuja ystäviä mukana menossa. Ei pysty seuraamaan ja toivomaan Grizzliesin pärjäämistä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös