Koripallo.com

NBA:n markkinakesä 2018

Viestejä
191
#1
Tätä topicia varmaan voi myös hieman laajentaa koko free agent markkinoita käsittäväksi? Ainakin ennen täällä kp.comissa on ollut free agent ja trade markkinoita käsittelevä ketju. LeBronin tuleva joukkue tietenkin on kesän isoin puheenaihe NBA:ssa, mutta monta muutakin kovan luokan jannua (esimerkiksi George, Cousins ja Kawhi) on ilman sopimusta tai muuten vain mahdollisesti lähdössä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 979
#2
Rohkeasti vain omia ketjujaan auki eri aiheista :)
 
Viestejä
48
#4
Howardin kauppa oli odotettu, mutta siitä tuli ihan hyvä diili molemmille osapuolille. Howard on kuitenkin vielä kohtalainen pelimies, vaikka kemiat eivät täsmäisi. Ei tarkoita, että Nets mihinkään tuolta pohjalta nousisi, mutta vuotta aikaisemmin saa cap spaceen tilaa tähdille (tai ylipalkatuille roolipelaajille).
 
#5
Kauan ei Dwight Netsissä kestänyt, kun ostettiin ulos. Kukakohan tuota uskaltaa lähteä koettamaan. Kyllähän kentällä pienemmässä roolissa olisi paljonkin annettavaa, mutta ei välttämättä kovin moni menestyshaastaja tuota päänsärkyä halua ottaa itselleen.
 
Viestejä
1 708
#6
LeBron James ei aio käyttää pelaaja-optiotaan Cavaliersille ja on siis vapaa agentti.

Lakers, anyone?
 
Viestejä
1 192
#7
1. heinäkuuta niin homma pyörähti käyntiin..

Ei tullut big threetä Lakersiin..

Paul George stays in Oklahoma City, spurning Lakers and agreeing to new deal with Thunder
Rockets, with Chris Paul at the 4/$159.7M max
The #Mavs’ deal with DeAndre Jordan is slightly less than the $24.1M option he declined from the #Clippers.
Trevor Ariza agrees to 1-year, $15M deal with Suns
Aron Baynes agrees to 2-year, $11M deal to return to Celtics
Kevin Durant agrees to 2-year, $61.5M deal to return to Warriors
Nikola Jokic commits to five-year, $146.5M max contract with Nuggets
Ja onhan siellä paljon muitakin..
 
Viestejä
364
#9
Minneköhä Koponen päätyy, NBA:sta puhuttu. Mitään mainintaa missään ei ole ollut edes huhujen muodossa. No, ma vielä yks ottelu jonka jälkeen alkaa varmaan tapahtua enemmän
 
Viestejä
1 708
#10
En jäisi päivittämään NBA:n huhusivustoja ihan 24/7 Koposen nimen sinne ilmestymistä odotellen. :rolleyes:
 
Viestejä
151
#12
No sinne se lähti James, Lakersiin, LeBron.

LeBronin firma Klutch Sports Group -twiittasi ilmeisesti ensin - löytyy nyt jo ESPN:ltäkin.

4-vuotta, 150 miljoonaa.

Sitten ei kun muut dominonappulat liikkeelle.
Ja perässä Javale McGee ja Lance Stephenson myös Lakersiin, sekä KCP:n uusi sopimuksensa. Enää ei ole tilaa toiselle max pelaajalle ilman kauppoja, joten eiköhän niitä pian ala kuulumaan. Idässä on aika hiljaista... Lännessä alkaa olemaan liiankin monta kovaa joukkuetta. Siellä alkaa playoffien ulkopuolelle jäämään kohta joukkueita, jotka saisivat kotiedun idässä.
 
Viestejä
1 192
#16
Viestejä
275
#17
Aika paljon Toronto tosiaan suostui maksamaan vuoden sopparista, jos antavat lisäksi Jakob Poeltlin ja ekan kierroksen varauksen. Jossain epäiltiin, että taustalla oli toisaalta win now-mentaliteetti ja toisaalta se, että jos ensi vuonna ei tule voittoa, niin ollaan päästy eroon DeRozanin sopparissa, ja voidaan aloittaa jälleenrakennus. Mutta jälleenrakennusmoodiin ei oikein istu ekan kierroksen varausvuoron luovutus. Ehkä Toronto toivoo, että Kawhi ihastuu Torontoon ja jää sinne.
 
Viestejä
1 708
#18
Mä melkein ymmärrän tän siirron (tai luulen ymmärtäväni).

Toronto meni laajalla rosterillaan idän runkosarjan voittoon, mutta pleijareissa rosterien kapeutuessa Torontolta uupui kärjen terävyyttä. Terve Kawhi Leonard toisi juuri sitä. Leonardin ei tarvitse pelkästään "ihastua Torontoon". Jos Raptors pystyy tarjoamaan vakavan mahdollisuuden päästä pelaamaan mestaruussormuksesta, niin se lie riittävä motivaattori Kawhille jatkaa Raptorsissa ensi kauden jälkeenkin.

Varsinkin kun katsoo, miten koviksi sekä Celtics että 76'ers näyttää muodostuvan, Raptors tarvitsee ehdottomasti tämänkaltaista buustia pitämään heidät mukana kilpailussa idän kärkipaikasta myös siinä vaiheessa kun pudotuspelit alkaa. Onhan tää aika "hit or miss" -tilaisuus (siihen nähden kiinnostako Leonardia jatkaa sopparia ensi kauden jälkeen), mutta keksittekö parempaa jota Raptors olisi voinut koettaa?
 
Viestejä
151
#19
Toronton ikkuna olisi ollut seuraavat 2 vuotta. Oli myös ennen tätä kauppaa. Kesällä 2020 Lowry:n, Ibakan ja JV:n sopimukset päättyy, jonka jälkeen Toronto pääsee aloittamaan erittäin tyhjältä pöydältä. Nyt tällä kaupalla voisi sanoa, että lyhennettiin tuota ikkunaa vuodeksi, mutta nyt Toronto yrittää tosissaan päästä finaaliin tänä vuonna. Sanoisin, että he ja Boston ovat juuri nyt 2 suurinta ehdokasta finaaleihin idästä.

Jos Kawhi jatkaa niin kiva, mutta ei niin tärkeää, koska jos Kawhi lähtee niin sitten koitetaan kesällä 2019 tai kauden 2019-20 aikana kaupata Lowry ja JV (Ibakaa ei kukaan ota).

Minusta ihan rohkea liike. Ei nyt niin rehellinen DeRozania kohtaan, mutta jos tämä on viimeinen mahdollisuus päästä NBA:n finaaleihin seuralta, joka ei siellä koskaan ole ollut niin tämä on oikea asenne. Eivät he mestaruutta voita tai ei sitä koskaan tiedä. Ihmisiä loukkaantuu, mutta tämän Toronton aika kausi oli joka tapauksessa loppumassa, joten tämä on niin sanottu viimeinen tähden lento.

Tuo ensimmäisen kierroksen varaus on top20 suojattu, joten ei nyt niin tärkeä, ja olisi se joka tapauksessa ollut Toronton varaus, joten tuskin se lottery varaus missään nimessä olisi ollut muutenkaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös