NBA Playoffs 2018

Kuka haastaisi Warriors vs. Cavaliers loppuotteluparin?

 • Rockets

  Ääniä: 18 69,2%
 • Raptors

  Ääniä: 3 11,5%
 • Celtics

  Ääniä: 9 34,6%
 • 76ers

  Ääniä: 9 34,6%
 • Trail Blazers

  Ääniä: 0 0,0%
 • Thunder

  Ääniä: 3 11,5%
 • Jazz

  Ääniä: 1 3,8%
 • Pelicans

  Ääniä: 2 7,7%
 • Spurs

  Ääniä: 3 11,5%
 • Timberwolves

  Ääniä: 0 0,0%

 • Äänestäjiä
  26
Viestejä
1 389
#1
NBA:n pudotuspelit lähtee käyntiin jo huomisen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Että lienee aika avata tämäkin topic. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Pelaako finaalissa taas Warriors ja Cavaliers vai joko on perintöprinssi(e)n aika nousta haastamaan?

(Valitettavasti kyselyyn näkyy saavan vain kymmenen vaihtoehtoa, joten piti jättää neljä joukkuetta pois. Laitoin joukkueet runkosarjassa menestymisen mukaiseen järjestykseen, eli jätin ulos periaatteessa neljä kehnoiten runkosarjassa menestynyttä - tämä sillä poikkeuksella, että jotakuinkin samoin pärjänneistä Pacersista ja Timberwolvesista valitsin äänestykseen mukaan yhden voiton vähemmän kahmineen Timberwolvesin, koska sillä on nyt taas Jimmy Butler mukana - jonka poissaolo melkein pudotti joukkueen pleijareista ja jonka mukaantulo viime metreillä pelasti pleijaripaikan.)


Tässä vielä ensimmäisen kierroksen peliparit.


Eastern Conference

No. 1 Toronto Raptors (59-23) vs. No. 8 Washington Wizards (43-39)

No. 2 Boston Celtics (55-27) vs. No. 7 Milwaukee Bucks(44-38)

No. 3 Philadelphia 76ers (52-30) vs. No. 6 Miami Heat (44-38)

No. 4 Cleveland Cavaliers (50-32) vs. No. 5 Indiana Pacers(48-34)

Western Conference

No. 1 Houston Rockets (65-17) vs. No. 8 Minnesota Timberwolves (47-35)

No. 2 Golden State Warriors (58-24) vs. No. 7 San Antonio Spurs (47-35)

No. 3 Portland Trail Blazers (49-33) vs. No. 6 New Orleans Pelicans (48-34)

No. 4 Oklahoma City Thunder (48-34) vs. No. 5 Utah Jazz(48-34)Itse ajattelisin, että ainakin Philadelphia vs. Miami sekä OKC vs. Utah että Houston vs. Minnesota –otteluparit voisivat tarjota kiinnostavia pelaajia ja näiden match-uppeja sekä jännittäviä pelejä näin ensimmäisellä kierroksella.

Onko muilla vinkkejä erityisen lupaaviin pelipareihin?
 
Viestejä
80
#2
Jos Curry palaa terveenä takaisin niin ainoastaan näen lännestä Houstonin haastavan GSW:n. Ilman Curryä jokainen lännen joukkue voi voittaa GSW:n ja Houston jopa lähtee selkeänä suosikkina. Idässä Toronto on helppo valinta, jos pystyvät pitämään tasonsa. Lowry:llä on ollut tapana joko loukkaantua tai pelata huonosti playoffeissa. Tähän ei olisi varaa. 76:ers on hyvin rakennettu joukkue. Ei selkeää heikkoa lenkkiä. Nuoruuden innolla? Nuoruus voi olla se, mikä loppupelissä voi heidän pelin tuhota, mutta jos kaikki menee kohilleen niin voivat voittaa idän.

Sarjoista minusta tiukimmat on aikalailla jotka Vita mainitsi. Mutta jotain kommentia kaikista:
* TOR-WAS, kauden alussa tämä olisi kuullostanut tiukalta, mutta taso missä Wizards on viime aikoina ollut niin paljoa tästä sarjasta lupaa. Jos kuitenkin Wizards löytäisi peli ilon jostain.
* BOS-MIL. Vaikka Milwaukeella onkin Giannis niin he tarvitsevat enemmän. Yhden pelaajan joukkueet, jota ei kuitenkaan ole rakennettu tämän yhden pelaajan ympärille on helppoa puolustaa pois ja Bostonilla puolustajia riittää. Milwaukee ehkäpä voittaa yhden pelin.
* PHI-MIA. Idän paras sarja näin alkuun. Miamin sekasikiö joukkue, joka ihmeellisesti kuitenkin pärjää, vastaan nuoria lupauksia täynnä oleva joukkue. Embiid on kait mukana alusta saakka. Kaunista peliä ei tässä sarjassa varmaankaan nähdä. Miami vie vauhdin ja peli muuttuu grindaamiseksi. Eiköhän kuitenkin 76ers lopuksi vie.
* CLE-IND. LeBron vs Oladipo. Kuullostaa selvältä ja eiköhän se sitä olekin. Indiana on ylisuorittanut koko kauden, joten tämäkin on hyvä saavutus. Alustavasti tylsin sarja?
* HOU-MIN. Butler ja KAT vs 3 tykitys. Nyt houstonilla on toinenkin ase Hardenin lisäksi, joten jos Hardenilla menee huonosti niin CP3 hoitaa. Minnesotalla yksi huonoimmista puolustuksista ja vastassa paras hyökkäys. En paljoa mahdollisuuksia anna Minnesotalle. Ehkäpä yhdessä pelissä on Houstonilla huono päivä, mutta muuten sweep...
* GSW-SAS. Kummalta puuttuu paras pelaaja vai puuttuuko? Kawhi tekee yllätyspaluun.... No ei kait. SAS:n hyökkäys on todella huonoa, joten heidän täytyy estää GSW tekemästä koreja, joten jos kolmikko Murray, Green ja Anderson pystyvät hidastamaan Durant ja Klay kaksikkoa niin annan SAS:lle mahdollisuuden. Muiden pelaajien osalta GSW:n hyökkäys ei ole niin tehokasta, että he roimasti pystyisivät SAS:ia viemään. GSW:llä ei ole heittovoimaa tarpeeksi terveissä pelaajissa tuon kaksikon takana.
* POR-NOP. Tämän sarjan ratkaisu tapahtuu siinä pystyykö NOP:n takamiehet, lähinnä kait Holiday ja Rondo, hidastamaan kaksikkoa Lillard ja McCollum. Jos ei niin sitten ei ole väliä miten AD pelaa, mutta jos he noita kahta hidastavat niin pystyykö AD voittamaan ottelut toisessa päässä?
* OKC-UTA. Mielenkiintoisia pareja, varsinkin Adams vs Gobert. Ei nyt niinkään korinteon kannalta vaan pystyykö Gobert estämään Adamsia ottamasta hyökkäyspään levyreitä. Mikä on OKC:n taktiikka? Jätetään Mitchell rauhaan ja annetaan hänen tehdä niin monta pistettä kuin pystyy, mutta keskitytään pysäyttämään Rubio ja Ingles, jotka ovat elintärkeitä Utah:n hyökkäyspelille. Ei sen takia, että tekisivät koreja vaan sen takia, että he ovat niitä jotka luovat muille. PG13 varmaankin keskittyy Inglesiin ja Brewer Rubioon. OKC sitten luottaa, että Westbrook voittaa korin tekijöiden välisen kamppailun.
 
#3
Hauska nähdä Spursin lähtevän kalaan ekalla kierroksella.

Toisaalta harmittaa Kahvi-fanien puolesta. Jätkä on osoittanut todellisen luonteensa. Koko joukkue odottaa tähtipelaajansa paluuta tai edes hänen liittymistään joukkueen matkaan, mutta tyypistä ei kuulu mitään.

Toisaalta... en haluisi itsekkään pelata ailahtelevan alkoholistin valmennuksessa.
 
Viestejä
1 389
#4
Aika aseettomalta ja hengettömältäkin vaikutti Spurs.

Pelicansin ja Blazersin matsista sen sijaan melkein muodostui jännäri ihan lopussa.

Lillard ja McCollum lämpeni vasta pelin jälkipuoliskolla. Näin rookie-Collinsilta ekan pelin ja näytti aika hyvältä nuorukaisen touhu kentällä. Nurkic ei tuntunut saavan palloa sisään yhtään mistään, edes useammalla yrittämällä.

Davis oli taas aika jäätävän tehokas ja Mirotic mies paikallaan. Rondo on vertynyt kanssa aika kovaan vetoon (17 syöttöä!) taas näin kevään korvalla.

Runkosarjassa pelit taisi mennä 2-2 ja vielä vierasvoitoin. Että tästä voi tulla vielä ihan hyvä sarja.
 
Viestejä
1 389
#7
Vaihtoehdot.

a) Typo

b) Alitajuntani paljasti suosikkijoukkueen: Hørsholm 79ers Basketball

800x450_case-01.png


PS. Ylläpito: saisko ton muuten korjattua jotenkin? Mä en näköjään itse enää pääse editoimaan tota kyselyä - onnistuuko ylläpidolta? Onhan toi nyt vähän nolo kun siihen nyt kiinnittää huomiota. :rolleyes:
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 531
#8
PS. Ylläpito: saisko ton muuten korjattua jotenkin? Mä en näköjään itse enää pääse editoimaan tota kyselyä - onnistuuko ylläpidolta? Onhan toi nyt vähän nolo kun siihen nyt kiinnittää huomiota. :rolleyes:
Näin tehty. Toki joidenkin mielestä seuralegenda Frederik Hougaard Nielsen olisi voinut viedä 79ersin pitkälle mainioilla syötöillään.

ps. Kantsii tagata @Ylläpito, siis @-merkillä, niin on helpompi bongata toiveet.
 
Viestejä
164
#9
Nyt kun jokaisesta sarjasta on pelattu kaksi peliä, on aika kertoa mielipiteitäni sarjoista, joita on tullut seurattua.

 • Celtics-Bucks: Milwaukeen peli turhauttaa. Heillä on niin paljon hyviä pelaajia, että 2-0 tappioasema loukkaantumisista kärsivälle Celticsin joukkueelle on pettymys, vaikkakin molemmat pelit olivat vieraissa. Giannis on uskomaton, sekä Middleton on ollut erittäin hyvä molemmissa peleissä, mutta heidän lisäksi keltään muulta ei ole tullut apuja. Bledsoe ollut niin pihalla ettei tiedä kuka Terry Rozier on, vaikka tämä on vienyt Bledsoeta kuin litran mittaa molemmissa peleissä. Jabari Parker loukkaantumisten jäljiltä täysin nolla, Brogdon ei ole myöskään saanut oikein tuntumaa palattuaan loukkaantumisesta. Lisäksi valmentajien osalla Stevens oli se, joka teki oikeita muutoksia pelien 1 ja 2 välillä. Mutta kuten vanha sanonta kuuluu: sarja alkaa vasta silloin, kun kotijoukkue häviää, joten katsotaan tilannetta uudestaan seuraavan pelin jälkeen.
 • Thunder-Jazz: Hieman osasin ennakoidakin Utahin ottavan yhden pelin vieraissa. Gobert tuo niin paljon vaikeuksia Thunderille, koska heidän leipähyökkäys, Westbrook-Adams pick-and-roll, on lähes mahdotonta Rudya vastaan. Utahin puolustus on muutenkin niin hyvää, että he tulevat pysymään peleissä lähes poikkeuksetta mukana aivan loppuun asti, vaikka hyökkäys ei toimisikaan niin hyvin. Ainoa seikka, mistä olin huolissani Utahin kannalta ennen sarjan alkua oli se, että pystyykö joukkue siltikään laittamaan palloa mukiin riittävästi. En ollut tarpeeksi luottavainen että Mitchell pystyy rookiena pysymään tarpeeksi tehokkaana, mutta on jo kahdessa pelissä karistanut nuo ennakkoluulot. Nämä kaksi peliä osoitti, että Thunder tarvitsee pelien voittamiseen uskomattomia suorituksia joko Westbrookilta tai Georgelta. Siten sanon, että Jazz in 6.
 • Cavs-Pacers: Lebronin usean vuoden voittoputki ensimmäisellä kierroksella tuli päätökseen, kun Oladipo pisti show pystyyn ensimmäisessä matsissa. Toisessa matsissa oli kuitenkin LeBron, joka näytti vieläkin olevan maailman huipulla hieman vaisumman ensimmäisen pelin jälkeen. Uskon Cavsin voittavan tämän sarjan, mutta jatkoa ajatellen on huolestuttavaa, että LeBron joutuu paiskimaan 46 pinnaa ja Indiana pääsi silti taistelemaan voitosta viimeiselle minuutille asti.
 • Blazers-Pelicans: Playoff-Rondo is back! Jotenkin uskomatonta, että Rondo pystyy vuodesta toiseen parantamaan peliänsä playoffsien aikana. Hänen ja Jrue Holidayn puolustus Lillardia ja McCollumia vastaan on ollut yksi iso syy, miksi Pelicans siirtyy 2-0 johtoasemassa kotikentälleen. Toki Lillard ja McCollum on heittänyt myös vapaista paikoista huonosti, mutta silti melko vakuuttavaa. Lisäksi Rondo ja Holiday ovat olleet hyökkäyksessä omalla tavallaan todella isossa roolissa. Holiday varsinkin on osoittanut, että häntä on aliarvioitu todella rumasti koko kauden ajan. Lisäksi Pelicansia auttaa se, että heillä on Anthony Davis joukkueessa, joka on myös molemmissa päissä kenttää maailman parhaita pelaajia. Lisäksi uskon, että Cousinsin korvaaminen Miroticilla on huomattavasti parempi fit joukkueelle. Mirotic-Davis etukentän peluutus on tehnyt Blazersin Nurkicista lähes mahdottoman peluuttaa, sillä hänellä ei ole mitään toivoa pysyä kummankaan perässä kaarella, jättäen joko vapaan hypärin tai suoran linjan korille. Davisin hyvyys puolustuspäässä kuitenkin takaa sen, ettei Nurkic pysty hyökkäyksessä ottamaan etua takaisin. Kaiken kaikkiaan Pelicans oli ehkä huonoin mahdollinen match-up Blazersille, joka muuten on pelaanut erinomaisen kauden.
 
Viestejä
88
#10
Ilmoitan vain että Pelicans voittaa helposti Golden Staten, Rondo vie näitä divarijätkiä (Durant & Curry) aivan miten haluaa. Rondo on oikea kuningas, ei se noh en nyt nimeä muista, mut se jäbä jolla on vaikeuksia jotain Indianaa vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
80
#11
Tähän mennessä. Toivottavasti 76ers pääsee finaaliin. Pelaavat viihdyttävintä peliä idässä. Muut idän sarjat voivat olla tiukempia ja sen takia viihdyttävämpiä, mutta kukaan ei liikuta palloa niin hyvin kuin 76ers.

Lännen 1. kierroksen sarjat olivat yleisesti ottaen selvempiä, mutta pelin taso tuntui paremmalta. Utah:n voitto varmaankin takaa sen, että PG13 lähtee kesällä.

Sitten loppuun pidempi kommentti GSW-NOP sarjasta. Alustavasti Curry on ainakin poissa 2 ensimmäisestä pelistä. Sarja tuntuu kuitenkin olevan aika mielenkiintoinen. NOP:lla on etu takamiesten kohdalla. Pari valjakko Holiday ja Rondo tuntuvat paljon paremmalta kuin Curry:ton GSW:n kaksikko (Klay ja Livinstone vai Iguodala?). Kun vielä isot AD ja Mirotic ovat paljon parempia kuin mitä GSW voi laittaa niin Durantille jää iso tehtävä teurastaa oma SF vastustajansa (kuka se sitten onkaan). On tietenkin mahdollista, että GSW aloittaa isoilla Durant ja Green, jolloin tuo etu isoissa jää pienemmäksi, mutta silloin ei myöskään Durant teurasta omaa SF paria kun ei sitä paikkaa pelaa. NOP:n puolustus taktiikka: Holiday vs Durant, Rondo vs Klay ja AD vs Green. Durant tulee heittämään Holiday:n yli ja se on jotain minkä kanssa NOP toivoo voivansa elää. AD ottaa Green:n, koska Green on huono hyökkäyksessä. Tämä vapauttaa AD auttamaan kaikkia muita. Tällä taktiikalla pelasivat jo Portlandia vastaan ja siellä se toimi mainiosti. Durantille tulee kyllä iso rooli onnistua. Hänellä tulee olemaan se selkein etulyönti asema. Toisessa päässä Klay ottaa Holiday:n, Green ottaa AD:n ja muut jakavat miten jakavat. Runkosarjassa AD taisi tehdä jotain 40 pistettä per peli GSW:tä vastaan, joten Green ei oiken pysty AD:tä puolustamaan vai tekekööhän GSW yllätyksen ja laittaa McGee:n puolustamaan AD:tä, small ball:ssa Durantin tehtäväksi jää sitten Mirotic:n puolustaminen. NOP:n etu tuntuu kuitenkin olevan kaksikossa AD ja Mirotic. Heidän kanssa NOP voi pelata small ball:ia ilman menemättä pieneksi tämä taasen voi johtaa siihen, että McGee tai Zaza viettävät suurimman osan sarjasta katsellen peliä penkiltä.

Jos Curry ei pelaa sarjassa, joka on ihan mahdollista, niin sarja voi kääntyä miten tahansa. Jos taasen takaisin tulee täydessä kunnossa oleva Curry niin silloin on hankala nähdä GSW:n häviävän. Jotain tuolta väliltä? No se sitten riippuu paljonko se vaivainen Curry voi auttaa, jos edes auttaa.
 
Viestejä
210
#12
Jännät playoffsit käynnissä. Jotenkin on kutina, että idän ja lännen mestarit vaihtuvat tänä vuonna ja finaalissa kohtaa uusi pari Rockets – 76ers. Niin kovia on toki Warriors ja Cavs, että ihan mahdollinen finaali sekin, vaikka aika antikliimaksi kahden edellisen finaalin uusinta mielestäni olisi. Cavsin matchupit ei vaan riitä Warriorsia vastaan. Lännen finaali toki ensin ja miksei idänkin.
 
Viestejä
1 389
#13
Idässä Toronto vs. Washington voi mennä seitsemään peliin - jolloin Toronto voittanee kotonaan, vaikka kaupungissa kuinka olisi "Bad Karma" -fiilikset.

Cleveland saattaa sittenkin vetää pidemmän korren vaikka Indianan puolesta onkin tullut peukkua pidettyä.

Boston hoitanee Milwaukeen joko ensi yönä tai viimeistään kotonaan.

Näillä spekseillä idässä semeissä olis vastakkain Raptors ja Cavs (Cavs jatkoon) sekä 76ers ja Celtics (76ers jatkoon).

Ihan makee idän finaali 76ers vs. Cavs tarjolla - josta todella toivon 76ersiä jatkoon.


Lännessä on jäljellä enää Oklahoma - Utah pari. Jazz on pelannut hienosti ja niin toivon niiden jatkoon pääsyä. Mutta OKC on kyllä näyttänyt, että konkarit osaa pelata kovassa paikassa. Saa nähdä onko Jazzista paineiden alla katkaisemaan sarja?

Kävi tuossa parissa miten kävi, niin jos Houston pystyy tekemään 50 pistettä yhdellä neljänneksellä, niin lie se ja sama kumpi tulee välierävastustajaksi ottamaan Rocketsilta pataan. Warriors vs. Pelicans voi sen sijaan olla se kiinnostavin välieräpari. Olisi huikeata, jos Holiday - Davis - Mirotic laittaisi Golden Staten ahtaalle.

Lännen finaalissa kohdannee Rockets ja GSW - josta Rocketsin voittoa veikatessani päädyn Älypelin kanssa samaan koko NBA:n loppuottelupariin... tosin niistä toinen on ehkä enemmän toteutumiskelpoinen toive kuin suoranainen ennuste.
 
Viestejä
36
#14
Saako Toronto LeBronin kuriin jos kohtaavat seuraavalla kierroksella? Kauden loppupään matsit oli aikamoista "vuodentakaista" pleijaria. Mutta Phillyn nään olevan väkisinkin konferenssifinaalissa ja ainakin jos on Cavssit vastassa niin menevät finaaliin.

Lännessä toivon Jazz vs. Pelicans finaalia, mutta ymmärrän ja varmaan nautin Houston vs. Golden Statestakin.
 
Viestejä
164
#15
Viimeisimpien raporttien mukaan Curry harjoitteli jo sata prosenttisesti, joten saattaa olla jo käytettävissä ensimmäisessä ottelussa. Realistisempi arvio lienee kuitenkin, että Steph palaa takaisin pelaavaan kokoonpanoon aikaisintaan toisessa ottelussa.

Itse seuraan tässä sarjassa mielenkiintoisesti sitä, miten Warriors pärjää Pelicansin nopeita hyökkäyksiä vastaan. Blazers ei jostain syystä pyrkinyt/pystynyt missään pelissä hidastamaan Pelikaaneja, vaan heti stopin jälkeen jokainen New Orlensin pelaaja pääsi juoksemaan kuin vesikauhuinen koira hyökkäykseen, josta Rondo pääsi valitsemaan vapaimpana olleen pelaajan. Tätä on vaikea pysäyttää kun joukkueessa on viisi liikkuvaa pelaajaa samaan aikaan, mutta itse aloittaisin pyrkimällä estämään avaavan syötön saamista Rondolle levypallon jälkeen. Hän on niin hyvä lukemaan peliä ja löytämään oikean syötön. Toiseksi en välttämättä menisi niin kovaa hyökkäyslevyille, sillä Pelicansin molemmat isot, Davis ja Mirotic, pystyvät juoksemaan vastustajien isot kumoon levypallon jälkeen. Tämä nopeiden pysäyttäminen tulee omasta mielestä olemaan GSW:lle erittäin tärkeää siksi, että heidän puolen kentän puolustus on kiven kovaa, eikä Pelicans näyttänyt mielestäni niin hyvältä tällä osa-alueella edellisessä sarjassa. Mikäli Curry olisi täydessä kunnossa ja pelaisi joka pelissä, kannustaisin Warriorsia juoksemaan niin paljon kuin haluaa, nimittäin kaikkien ollessa kunnossa kukaan ei voittaisi heitä nopeatempoisessa pelissä. Curryn poissaolo kuitenkin vie sen terävimmän kärjen pois Warriorsin nopeista, kun kentällä ei ole yhtä aikaa kolme maailman parhaista heittäjistä. Nyt tilanteen ollessa mikä on, uskon Warriorsille olevan parasta hidastaa hieman peliä ja valitsevan paikat milloin juostaan.

Uskon myös, että tässä sarjassa tullaan näkemään melko vähän Pachuliaa, jos ollenkaan. McGee pystyy juosta jonkin verran Davisin ja Miroticin kanssa, mutta Pachulialla ei ole toivoakaan. Jordan Bell voi tästä syystä olla yllättävän isossa roolissa tässä sarjassa.

Match-upit ei ole myöskään Pelicanseille niin otolliset, kuin Blazersia vastaan. Suurin syy tähän on tietysti Durant, jolle Pelikaaneilla ei vaan löydy sopivaa puolustajaa. Siten uskon heidän yrittävän tuplata Durantia niin paljon kuin pystyy, ihan kuin Lillardia vastaan edellisellä kierroksella. Jos heiltä pitää valita myös pelaaja, joka pelaa normaalia isompia minuutteja, veikkaisin sen olevan Solomon Hill. Hän saattaa hyväkokoisena ja urheilullisena laitapelaajana olevan riittävän hyvä edes haastamaan Durantin heittoja.

Erittäin mielenkiintoinen sarja, josta toivon New Orlensin jatkavan lännen finaaleihin. Pakko on kyllä myöntää, että olen melko yllättynyt, mikäli tämä oikeasti tapahtuu, joten veikataan nyt virallisesti että Warriors in 6.
 
Viestejä
1 389
#17
Ei sitten päästänyt LeBron James Pacersia yllättämään: edellisen illan rökäletappio kääntyi vakuuttavaksi kotivoitoksi. Never bet against LeBron.

Kiinnostavan ekan kierroksen jälkeen semit on alkaneet ikävän yllätyksettömästi ja yksiselitteisesti. Ekan kierroksen kaksi yllättävää ilopilleriä laitettiin kuriin ja nuhteeseen samantien.

Warriors pisti Anthony Davisin kollektiivisesti rautoihin eikä muistakaan pelikaaneista ollut oikein vastusta - James Harden puolestaan soitteli Jazzia juuri sillä virtuoositeetilla kuin saattoi arvatakin. Pelicans pisti vastaan yhden neljänneksen, Jazz pari ekaa minuuttia. Paljon pitää pukukopeissa tapahtua jotta nämä ottelusarjat saisi uuden suunnan.

Vaikka Raptors vyöryttäisi pataljoonan verran kohtuu kovia penkkimiehiä freesein jaloin vuorollaan Cavsin kiusaksi, niin LeBron pelaa koko matsin ja upottaa ne yksi kerrallaan. No juu, esim. eilen myös Tristan Thompson pelasi hienon pelin kun lopultakin pääsi kentälle ja Kevin Lovekin tuntuu hiukan vertyvän.

Itse laitan toivoni jännittävistä peleistä ja pudotuspelitunnelmasta Celtics vs. Sixers -sarjaan.
 
#18
Joo, mainion startin jälkeen playoffsit tuntuvat taantuvan yllätyksettömyyden tasolle. Kiitokset Indianalle ja Utahille, te teitte ensimmäisestä kierroksesta jännittävän.

Toronta vastaan Cleveland tulee olemaan tiukka taisto, mutta Cleveland todennäköisesti voittaa sarjan pienen puristuksen myötä. Celtics vs. Sixers -sarjaa odotellessa.
 
Viestejä
164
#19
Warriors-Pelicans sarjasta jo hieman puhuinkin ja melko vakuuttavasti GSW hoiti tuon ekan matsin. Vaikutti vähän siltä että Warriorsin liike yllätti Pelikaanit housut kintuissa pelattuaan ensimmäisen sarjan melko staattista hyökkäystä pelaavaa Blazersia vastaan. Curry tulee pelaamaan todennäköisesti seuraavaan peliin, joten sieltä tulee vielä lisäbuustia tykitykseen. Paljon on New Orleansilla parannettavaa, mutta heidän onnekseen sarja on vasta alussa.

Utahilla ei vain näytä olevan tulivoimaa vastata Rocketsin vastaavaan. Saas nähä mistä he saavat tarvittavan skoraus piristeen pysyäkseen peleissä mukana. Rubion poissaolo voi muodostua melko isoksi ongelmaksi heille.

Celtics-Sixers sarja olisi mielenkiintoinen ilman Bostonin loukkaantumisia. Kaksi nuorta joukkuetta ottavat mittaa toisistaan, mutta Bostonin ollessa vajaamiehinen veikkaan 76ersin hoitavan melko nopeasti sarjan edukseen.

Cavs vs Toronto sarjassa on aineksia olla pisin sarja tällä toisella kierroksella, ja voin hyvinkin nähdä Clevelandin pelaavan toisessa peräkkäisessä seitsemännessä ottelussa. Mutta vaikka kuinka tänä vuonna ollaan puhuttu Toronton uudistuneesta systeemistä, en silti luota heihin pätkääkään, joten veikkaan Clevelandin menevän idän finaaleihin (huoh :rolleyes:).
 
Viestejä
1 041
#20
Itse veikkaan että Toronto nyt monien vuosien jälkeen lopultakin pudottaa Clevelandin jatkosta.

Clevelandin puolustus on ollut todella surkeaa koko kauden ajan. Runkosarjassa Clevelandin defensive efficiency oli koko sarjan toiseksi huonoin. Indiana-sarjassakin Cleveland oli koko ajan suurissa vaikeuksissa Indianan urheilullisimpien pelaajien kanssa (Oladipo, Young, jne.). Oladipokin ajeli viimeisessä 7. pelissäkin ihan jatkuvasti korille ihan käsittämättömän helposti. Muutenkin Clevelandin puolustus sekoili jatkuvasti ihan urakalle. Toronton porukka on myös tällä kaudella todella urheilullinen ja on näin todella hankala match-up Clevelandille.

Mutta ehkä sitten kuitenkin Lebron taas tämän saa väkisin käännettyä.
 
Ylös