Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Viestejä
15

Innoissani lähdin jo kuuntelemaan Spotifysta, mutta olikin vain Hetkisen mittainen "jakso".
 
Viestejä
979

Ei jumalauta mitä hyökkäystä Kirilenkoa kohtaan, en tiedä pystyykö tälläistä vihapuhetta kuuntelemaan loppuun asti.
Mitä pahaa Kirilenko on tehny NBA-tuokiolle (Ei suostunut tekemään jotain mainosspiikkiä)?

Mutta sitten kun teette erikoisjaksoja tatuoinneista ja hiuksista, niin samalla Tuokion juontajat voisivat ottavat istelleen tyylikkäät NBA-tuokio tatskat ja jotkut tyylikkäät kampaukset. Vertaillaan niitä sitten Kirilenkoon.

[Vaikka tunteet nousi pintaan, niin herrasmiehenä en ala vertailemaan Kirilenkon ulkonäköä NBA-tuokion juontajien seksikumppaneihin]
 
Viestejä
979
Oli luultavasti NBA-tuokion historian vakuuttavinta ja järkevintä puhetta korisfaijalta. Tosin järkipuheet eivät tehoa minuun, jätetään Pacersin fanitus muille.
Hahaaaah jumaliste huhuh, muistin vain tuon ekan lauseen, ja olin tulossa nöyrästi pyytelemään anteeksi sitä, kuinka halusin myös olla mukana tässä kultissa.

Joku erkoishaastattelu tuosta Indiana Pacersista Korisfaijalta (tuolta korismaailman Jim Jonesilta) olisi kiva kuulla.
 
Viestejä
979
Oli varmaankin virhe nyt lopettaa Suplan tilaus (joku tarjoustilaus oli vielä voimassa, ai miksi edes oli tuollainen tilaus, hmmöööh näin sain kuunneltua bigbrotherselviytyjätdiiliäijäfaijatnussiinäinäiskiä-podcastiä ilman mainoksia), kun Olli kahdenkesken neuvottelee Susan Duinhovenin kanssa millä hinnalla NBA-tuokio saataisiin Suplaan ja Sanoman logo Tuokion paitoihin.
 
Viestejä
979
Nytpähän osaan kuvitella mitä tapahtuu kun pari NBA-tuokion paitaan pukeutunutta henkilöä kohtaa parkkihallissa, siinä aletaan mittailemaan/vertailemaan kehonosien pituuksia.


Audioland huomioi tapahtumana myös podcastien fanit. Järjestämme tapahtumapäivän yhteydessä Meet & Greetejä

Ensimmäinen Audioland tapahtuma järjestetään Savoy Teatterissa keskiviikkona 13.10. 2021.
Siispä Savoy Teatterissa tavataan?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös