Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Viestejä
1 926
Internet? Koosteet?
Sivu 278 | Teksti-TV | yle.fi

NBA:ta pääsin näkemään keväällä/kesällä 2008 kun urheilukanava näytti finaalit.

Ylehän muuten näytti Dennis Rodmanin matsin Topon paidassa (ei tainnut olla suora lähetys?), ja nauhotin sen vhs-kasetille.
 
Viimeksi muokattu:

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Hetki, jota kaikki ovat kuumeisesti odottaneet: uusi NBA-tuokio.

 
Viestejä
1 926
Kun alkoi puhe seurojen verojärjestelyistä näytti siltä että nyt alkaa hyvä runi, mutta sehän katkesi kuitenkin yllättävän nopeasti, sääli siinä oli hyvä sauma tehdä paljon pisteitä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
 
Viestejä
2 336
Kiitokset taas jykevästä ja hedelmällisesti hymyilyttävästä paketista. :)

Pieni miinus siitä, että ei tullut kunnon Mock Draftia vaan vain Mock Lottery Draft. Ei niin, että olisin kahta kierrosta odottanut, mutta kyllä nyt koko ensimmäisen kierroksen olisi voinut vetää.

Tiedän juu, että on työläs projekti - mutta työn sankaruuttahan me teiltä odotammekin.
 
Viestejä
2 336
Kenetkä Detroit varaa numerolla 42?

V***u, eihän tää podcast anna vastauksia mihinkään tärkeään.
Exactly. ;)

Me (noo juu, minä ainakin) haluamme tietää teidän näkemyksenne siitä, ketkä voisivat olla mahdollisia tulevaisuuden NBA-pelaajia. 60 on tosiaan vähän liikaa kun viimeiset 10-20 toiselta kierrokselta todella harvoin breikkaavat sarjaan, mutta eka kierros kiinnostaa kyllä - miksi ei muutama puhutuin tokalle kierokselle jääväkin (sieltä tulee aina jokunen perus NBA-pelaaja).

Mutta eka kierros olisi kyllä kiinnostava - ihan vaikka vain Bulls-fanien näkökulmasta, että mitä sinne voisi olla tulossa? Tai kenen päätymistä sinne kannattais jännittää ja peukuttaa?
 
Viestejä
1 926
IMG_20180628_155345.jpg
 
Viestejä
1 737
Nyt on jääneet viimeiset pari kuuntelematta. Ei ole ollut pitkiä junamatkoja tai krapulapäiviä.
Ehkä sellainen kysymys tässä heräsi, kun jätkät on kuitenkin tuollaisia sofistikoituneita humoristisia kolleja, niin minkä aivoriihen päätteksi päädyitte nimeen "NBA tuokio"? Tai ehkä voinkin kuvitella: kaikki hassutteluvaihtoehdot oli ammuttu alas (The 7-Foot Schnitzel, Make Lari Kangas Great Again Podcast, The Big Bazookas Show,..., eikun kyllä sen pitää olla suomenkielinen nimi) ja lopulta valittiin se tylsin vaihtoehto, joka ei vaan pahoita kenenkään mieltä.

Mutta tästä huolimatta kiitokset kaudesta, ja jäämme odottamaan Ollin vapaaherramarkkina-rakennuspalikat-analyysejä.
 
Viestejä
7 441
"NBA-tuokio" valikoitui podcastin nimeksi nimekkään brändityöryhmän pohdinnan ja kattavan markkinatutkimuksen perusteella. Asiantuntijat olivat sitä mieltä, että mukahassuttelunimet saattavat rajoittaa liikaa kuulijakuntaa, jos ei esimerkiksi tiedä, kuka Larry Kangas on.

Lopullisella shortlistilla oli myös ainakin "Se lausutaan N-B-A" (ei toimi kirjoitettuna) ja pari muuta suomenkielistä vaihtoehtoa. Lopulta "Tuokio" voitti aidolla suomenkielisyydellään, ymmärrettävyydellään ja ytimekkyydellään. Vääntöä syntyi "tuokio":n virallisesta kestosta, koska jaksojen tavoitepituus oli alunperin 45 minuuttia. Työryhmä selvitti tuokion keston googlaamalla ("tuokion kesto on noin tunti", cf. Tutustumistuokio | Wanhan Niskalan Issikat ), joten tämäkään ei muodostunut esteeksi ja voittaja oli löytynyt.

Lisäksi Segrevärdillä oli ulkovarastossa jotain outoja Tuokio-paitoja, jotka piti saada kaupusteltua.

Itse asiassa olen nimeen tyytyväisempi kuin podcastiin ja hamahakkikavereita riivaava kysymys "oletteko kuunnelleet Tuokiota?" tulee nykyään jo täysin automaationa.
 
Viestejä
2 336
2½ tuntia! Yes!

Ton seurassa tiskaa jo isommankin tiskin. :)
 
Viestejä
7 441
Hahaha! Palautetta saa toki antaa ja sitä jopa odotetaan. Muistakaa kuitenkin perussääntö, että kielteiset kommentit suunnataan tekijöille(*) ja myönteiset tyypeille, jotka eivät podcastiä vielä kuuntele.

(*): Podcast-tiimi pidättää itsellään oikeuden määritellä palautteenantajat esim. uliseviksi mulkuiksi.
 
Viestejä
1 926
En saa unta, johtuuko helteestä vai siitä että kuuntelen Tuokion suurta palkka ja veroekstraa.

Kyllä kai ensi kaudella Tuokioon tulee mainoskatko(ja)? Se olisi kiva uudistus. Varmaan kovia neuvotteluja kesällä käyty mikä/mitkä yritykset pääsevät tekemään yhteistyötä Tuokion kanssa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös