Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Viestejä
7 338
Tästä taas turvallista ja loskanharmaata kontenttia.

 
Viestejä
1 663
Ei kai tuota Lajien syntyä voi verrata muuhun kuin Kingston Wallin trilogiaan.

554FDE50-CCD8-4DE0-A007-21C7924D61A8.jpeg

Niko Juntunen NBA-tuokion Ior Bock?

Sain haltuuni Hamahakkimiehen valkoisen kasetin. https://m.facebook.com/authorpuusti...ri-wallin-valkoinen-kasetti/3062136643867159/
Hamahakkimies on äärimmäisen hyvillä fiiliksillä, joten seuraava NBA-tuokion jakso on sellainen joululahja Tuokion kuuntelijoille että huhuh.
 
Viestejä
1 271
Yllättävän paljon jaksetaan puhua matematiikasta ja funktioista ja muista saduista samalla kutsuen jotain toista podcastia ”Kaunis mieli -podiksi.”
 
Viestejä
1 663
Tuokion käyttäjille löytyy kovaa kamaa areenasta.
Cousins selostaa ja assosioi pehmeällä irlantilaisaksentillaan, joka tuudittaa jos ei nyt suorastaan uneen niin unenomaisiin näkymiin.
 
Viestejä
7 338
 
Viestejä
1 663
Odotin vastausta tärkeimpään kysymykseen, joko Korisfaija on käynyt hankkimassa lapselleen uuden Irving paidan?

Ja odottelin myös Hamahakkimieheltä kiukkuista äkäilyä, mutta kyllä toi rauhallinen kaunokirjallinen maalailu tyylin:
maistui hyvin.


Olli kertoilee joskus myös tuollaista tarinaa


Jotain erikoistilanteita on ollut, Tuokion Lakers-paita ollut päällä kerran tai kaksi Celticsin paitaa ei ole vielä käytetty, pelimies ottaa sen käyttöön vasta terassikeleillä.
 
Viestejä
332
Harvoin on kustannustoimittaja päässyt vaikuttamaan yhtä syvältä maailmankulkuun kuin herran ja rouvan vuonna 1859!

Myönnän, että en ole ehtinyt tutustua kaikkiin niihin aineistoihin, joita tällä .comin kulttuurikanavalla on viime aikoina siteerattu tai joihin täällä on viitattu.

Mutta koska tunnetut käsitteet 'evoluutio' ja 'Lajien synty' (tietokirja, C. Darwin, 1859) tulivat täällä tuoreeltaan mainituiksi, haluan nostaa esiin niitä koskevan tärkeän seikan, joka välttämättä ei ole yleisessä tiedossa.

Viimeistellessään käsikirjoitustaan kirjaansa varten Darwin itse vältti viimeiseen asti käyttämästä sanaa 'evoluutio' koskien kirjassa kuvaamaansa ilmiötä, jonka oli luonnossa havainnut. Hänestä sana 'evoluutio' antoi erheellisesti ymmärtää, että lajit mukamas kehittyisivät kohti jotakin tiettyä päämäärää; ikään kuin 'täydellistyisivät', kohti omaa parasta versiota itsestään, eikä Darwin ollut ikinä mitään sellaista luonnossa havainnut.

Darwinin oma sanavalinta kuvaamaan havaitsemaansa ilmiötä oli 'sukupolvinen muuntelu', kaikki lajithan periaatteessa vain sopeutuvat muuttuviin olosuhteisiin, eivät ne sen kummemmin 'kehity' – kohti mitään!. Mutta tämä Darwinin tarjoama sanamuoto oli kustannustoimittajan mielestä liian raskas, pitkä, epämääräinen ja vaikeasti myyvä.

Joten nykyään meitä ohjaa evoluutio.
 
Viestejä
7 338
 
Viestejä
1 663
1679941947226.gif


Totuus on tuolla Ollin Ecxelissä. Muttamuttamutta, menikö ne Memphisin pisteet nyt oikein. Nehän kai yrittää olla joku rähinäjengi, eikö siihen aika hyvin sovi pelaaminen ilman sponsoria?

valanciunas_raptors_grizzlies.jpg

Ennen.

steven-adams.jpg

Jälkeen.

Ei tosin yllätä, että kaupallisuutta palvova NBA-tuokio vihaa niitä joilla ei ole sponsoria.


Ei ne silmälasimainokset aivan pelkkää kusetusta ole. Viime kesänä päätin kokeilla sellaista, otetaans nyt vakiolinssit (+ kova pinnoite 25€) ilman mitään hurjia extroja (ne satasien linssit on sitä kusetusta?), 50€ kahdet lasit mukaan. Näitä saa näin halvalla, näitähän voi hävittää ja hajottaa kännitappeluissa ihan huoletta!
 
Viestejä
7 338
 
Viestejä
385

NHL:n kaltainen jättitapahtuma tulee Suomeen – Kiusallinen tilanne uhkaa: ”Ei tähän hirveästi paukkuja käytetty”

Salibandyliigan historiallinen varaustilaisuus F-liiga Draft on aivan nurkan takana. Pian F-liigan joukkueet pääsevät valitsemaan itselleen ulkomaalaisia tulevaisuuden lupauksia NHL:n tyyliin.

17.5. Lempäälän Bläk Boks -areenassa 12 joukkuetta tekevät kukin kolme varausta, ja yrittävät sitten houkutella uudet ulkomaanvahvistuksensa pelaamaan Suomen pääsarjaa.

F-liigan muka-draft-jakso on kaiketi jo nauhoitettu?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös