Koripallo.com

NBA-tuokio: suomenkielinen podcast NBA-koripallosta

Viestejä
1 818
6B9186B8-065A-4694-A1A5-0C4196E09F0D.jpeg

87972546-A142-42CA-A1AE-CBA42D917A93.jpeg
F941BC52-42B6-4807-83B4-15596547524F.jpeg
 
Viestejä
1 818
Jollain oli se joku taulukko.
1E544535-80A2-4BEB-9A83-6D02C0AFB384.jpeg


Noilla näytöillä Kolamohan voisi olla hyvä vieras Tuokioon?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
7 517
Eikö Markku Larkio hakenut koripalloliiton liittohallitukseen tässä jossain kohtaa tyyliin viiden vuoden sisällä? Oletin että jotenkin olisi koriksessa vielä mukana?
 
Viestejä
1 818
#kansainvälinenpodcastpäivä

Tänään ilmestyy kausiennakko kuumilla otteilla?

Tai kai edes uutta paitaa voi jo laittaa tilaukseen?
 
Viestejä
1 734
Kunhan tässä pahimmat turpaanpieksentä kohut laantuu, niin Draymond Green -tuokio voisi olla oikeasti kiinnostava. Historiaa löytyy niin kiinnostavasta yliopisto urasta, aina kikkeli-kuviin ja RaimoSummasmaisiin raivareihin. Asiantuntijavieraita löytynee ainakin kahdesta ensin mainitusta.
 
Viestejä
177
Jatsituokio ansaitsee Tiedonjulkistamisen Valtionpalkinnon. Ensimmäinen puolituntia on sen luokan informaatiomonologia mormonien ja Utahin osavaltion historiasta, ettei paremmasta väliä. Lisäksi ansiokkaasti käsitellään erilaisten merialueiden suolapitoisuudet ja kotimaisen junnutuomarin taustat, että Ihmettelen todellakin miksi ihmeessä joku haluaa kuunnella tyhjänpäiväistä jutustelua Tuplakääkistä, Mamma Betalar tai Nikotellen podcasteista, kun tarjolla on helmi, joka kertoo meille kuulijoille kaiken mitä tarvitsemme ja paljon enemmän - ja samalla toki sivutaan myös koripalloa.

Minä pidin - ehkä NBA tuokion kirkkaimpia hetkiä tähän sakka. Toki on myönnettävä, että minipojat saatavat jatkossakin seurata koriksensa youtube koosteista, mutta meille ei niin minipojille tuo oli palkitseva kuuntelukokemus. Ei tämä välttämättä uutta kuulijakuntaa kerää, mutta meille vakikuunteilijoille tämä on suurta herkkua.

t. vakikuuntelija Timo, joka edelleenkin kuvaa junnukorista NBA tuokion T-paidassa
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
7 403
 
Viestejä
1 818
Unohdettu kehua Korisfaijan vierailua, oli jälleen mielihyvää tuottavaa kuunneltavaa. Olihan se Pelicans sen verran suosittu valinta, että kaikki ei mahdu vankkureiden kyytiin, Olli käännytetään nopeasti kotiin fanittamaan Oklahoman kakkoskierroksen varausoikeutta, Korisfaijalle löytyy aina paras paikka vankkureista ja Hamahakkimies saa kävellä vankkureiden vieressä jos EI puhu JJ Bareasta.


Ehdottomasti lisää yhteydenottoja Pena Pispaan kauden aikana. Aidon fanin tunnelmat/ajatukset kiinnostaa, ja ääntä kiinnostaisi kuulla vielä enemmän lisää.

Meinasitteko pitää Sainion mutella koko kauden, oisko seuraavien nauhotuksien aikaan tuosta Koripallo | NBA-tähti Ben Simmonsin peli täysin hukassa, yksi tilanne kiteyttää kriisin
kulunut jo tarpeeksi aikaa jotta uskaltaisitte ottaa muten pois?
Ei sitä tarvii tietenkään minuuttitolkulla päästää ääneen, sellainen nopea kokeilu vain.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös