Koripallo.com

NCAA 2021-2022

Viestejä
2 071
Lahtisen edustama George Tech kohtasi illalla kotonaan Hofstran. Viime kauden päätteeksi George Techin ranking oli NET=31. ja Hofstran ranking oli NET=228. Minulla oli jäädä tämä Hoftsra peli näkemättä, kun TV:n kauko-ohjaimen "Georgia Tech" nappi ei meinannut toimia. Mikäli tekniikka olisi täydellistä niin maailma ei tarvitsisi insinöörejä.

Hofstran Brown tiedettiin kovaksi pisteiden tekijäksi eikä hän ollut tehnyt tällä kaudella pallonmenetyksiä. Selostajat päivittelivät Lahtisen surkeaa kauden aloitusta ja edellisen ottelun Georgia Techin tappiota. Ottelu alkoi Lahtisen 7p pisteputkella. Lisäksi Hofstran taskut tyhjeni joka kerta ja pallo puhallettiin pois sekunnissa.

Lahtinen sai pistesaldonsa 15p täyteen jo toisen erän alussa. Hän pyöräytti vasemman nilkkansa torjuessaan kolmosen heittäjää. Lahtinen laskeutui kolmosen heittäjän jalan päälle. Tämä kolmosen heittäjä levitti jalkansa vähän samalla tavalla kuin Roope Mäkelä teki aikoinaan. Tämä seikka yllätti Lahtisen.

Vamma näytti pahalta. Lahtinen joutui keskeyttämään pelin. Lahtinen pystyi varaamaan jalan päälle, mutta se ei vielä kerro mitään, koska adrenaliinin takia kipua ei aina tunne.

Lahtinen poistui omin voimin pukuhuoneeseen. Sieltä hänet raahattiin heti takaisin vaihtopenkille. Jokseenkin outoa, että Lahtinen joutui pomppimaan turhaan hallissa edestakaisin pukuhuoneen ja vaihtopenkin väliä. Urheilija ei välttämättä tajua, että nyt olisi parempi olla paikoillaan, mutta joukkueen henkilökunta voisi auttaa pelaajaa ja puhua hänelle järkeä.

Tuolla jenkeissä on viimeisin tieto miten noita vammoja hoidetaan, mutta Euroopassa laitettaisiin pelaajan koipi kohoasentoon ja jotain lämmintä pelaajalle päälle, jotta pelaaja ei vilustu. Suomessa voisi mennä huoltaja vaihtoon, mutta jenkeissä tehtiin tänään vähän erilainen tilannearvio.

TV-kuvassa näytettiin kuinka Georgia Techin huoltaja antoi ensiapua Lahtisen nilkalle teippaamalla "kingsize" kokoisen jääpussin Lahtisen polven ympärille. Toki heti tilanteen jälkeen Lahtinen piteli myös polveaan. Luultavasti hän hajotti sekä vasemman jalan nilkan että vasemman jalan polven.

Lehdistötilaisuudessa valmentaja Fortner harmitteli joukkueensa tekemiä 20 pallonmenetystä. Lahtiselle ei tänään tullut yhtään pallonmenetystä. Fortner puhui lehdistötilaisuudessa, että jatkossa tulokaspelinrakentaja Bulane joutuu todella isoon rooliin. Toki Fortner totesi, että hän ei vielä tiedä Lahtisen sairasloman pituutta tai vamman diagnoosia.

Georgia Tech voitti tuon ottelun 65-32. Lahtinen teki 15p, hyvällä tarkkuudella. Pelitilanneheitot 84% ja vaparit 100%.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 071
Bejedin edustama Florida St. kohtasi yöllä neutraalilla kentällä eräässä turnauksessa BYU:n. Viime kauden päätteeksi Florida staten ranking oli NET=55. ja BYU:n ranking oli NET=42.

Bejedi pääsi taas aloitukseen ja menetti pallon kahdesti. Florida State otti ottelun alkuun aikalisän, jonka aikana Bejedi joutui vaihtoon...

Bejedi pääsi vielä kentälle ja kellotti 18min peliajan. Hän heitti kaikki heittonsa ohi siis myös vaparit. Bejedi otti neljä levaria ja antoi kolme koriin johtanutta syöttöä. Pallonmenetyksiä Bejedille tuli ottelussa enää pari lisää eli yhteensä menetyksiä merkittiin Bejedille neljä.

Florida State hävisi lopulta 54-61.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
627
Tänään/huomenna olisi Gonzaga vs Duke ja draftin kärkikandidaatit Chet Holmgren ja Paolo Banchero vertailussa. Holgren vaikuttaa otteluhighlightsien todella monipuoliselta ja taitavalta kaverilta noin pitkäksi, vaikka rakenteeltaan on vielä aivan riuku. Hauska nähdä miten pärjää raamikasta myös pitkää kilpakumppaniaan vastaan. Ja muutenkin taitaa olla kauden runkosarjan odotetuin peli.

Näkeekös näitä jälkeenpäin kokonaisuudessaan muualta kuin ESPN Playeristä?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 380
Amzil hits jumper at buzzer, Dayton beats No. 4 Kansas 74-73 website: Dayton vs. Kansas - Game Recap - November 26, 2021 - ESPN

Amzil upotti tosiaankin voittokorin Kansasia vastaan summerin soidessa. Kova!

Oli muuten ottelun ainoa pelitilannekori hänelle.
Amzil scorasi kaksinumeroiset viime vuonna monen monta kertaa, tais joku tuplatuplakin olla. Nyt pelipaikalla on kovempi kilpailu, mikä kuitenkin lienee kehittymisen kannalta hyvä haaste. Ja toi kori kyllä antaa itseluottamusta.
 
Viestejä
2 071
Tänään kannattaa ajastaa herätyskello soimaan klo2 yöllä, koska silloin pelataan suomalaispelaajien kohtaaminen! Ella Väänäsen edustaman Canisius (NET=338) saa New Yorkiin vieraakseen Nina Augustinin edustaman Robert Morrisin (NET=219).
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös