Koripallo.com

Palautetta Koripallo.comin toimitukselle

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539
Tähän ketjuun voi antaa kehuja ja haukkuja, kiitoksia ja moitteita, ideoita ja kritiikkiä Koripallo.comin toimituksen jutuista.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539
Nostellaanpa tätä ketjua ylöspäin. Nyt siis on vähintään loppukauden ajan tarkoitus tuottaa laatusisältöä säännöllisesti. Mielellämme otamme vastaan palautetta, ideoita ja ajatuksia.

Ja ensimmäiset artikkelithan ovat olleet tämän tyylisiä.



 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 539
Juttuaiheita ja -ideoita saa yhä laitella. Tällä viikolla tulossa tuutista ulos Kristian Palotie, Fiifi Aidoo ja metsästämme myös yhtä kiinnostavaa NCAA-nimeämme.

Lukijoiden kiinnostuksen perusteella tämä lähtenyt myös erinomaisesti liikkeellä. Korisliiga-juttujen lukijamäärät ovat olleet hyvin tyydyttävällä tasolla, ja jahka, toivottavasti, lähteävät leviämään laajemmin, vielä tuosta kasvavat loppukauden aikana. Ja NBA-aiheet (Markkanen, tietysti) ovat menneet yli kaikkien odotusten, kun Jazzin siirtotakarajan liikkeitä perannut kolumni on saanut lähes 10 000 lukijaa.

Matti Liljaniemi
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös