Koripallo.com

Philadelphia 76ers 2018-19

Viestejä
8 406
#1
Philly on noussut Idän ja koko NBA:n voimataloksi, mutta yksi mielenkiintoinen seikka mietityttää heidän rosterissaan. Aiemmin joukkueella oli yllin kyllin leveyttä, mutta nyt tähän kauteen on lähdetty ilmeisen kapoisalla penkillä? Miksi näin?

Joukkueen avaus on:

PG - Simmons
SG - Fultz
SF - Covington
PF - Saric
C - Embiid

Ei siinä, kova avaus ja nuoria jätkiä jotka varmaan jaksavat painaa. Embiid kuitenkin kysymysmerkki ja Fultz arvoitus.

Penkiltä tulee ykkösenä Redick, joka on Fultzin vaihtopari. Toki jonkin verran voivat yhdessäkin pelata. Sen jälkeen sitten jo täysin katsomaton kortti Landry Shamet 21 minuutilla per peli. McConnell soiva peli, joka voi helposti pelata enemmänkin (13 min) ja Amir Johnson on Embiidin vaihtopari. Kauteen on lähdetty siis kahdeksan miehen rotaatiolla enkä usko Korkmaz/Bolden kaksikon olevan ns. "mestaruuskaliiberia" ainakaan tällä kaudella.

Loukkaantuneiden listalta löytyvät vielä aina loukkaantunut Wilson Chandler sekä Mike Muscala, joka menee suoraan jatkumoksi tuohon Embiid-Amir pötköön. Chandler toki kunnossa ollessaan voi Cov-Saric kaksikkoa tuurata helposti, mutta onhan tämän joukkueen leveys suorastaan surkea. Stauskasit, Belinellit ja Ilyasovat päästettiin paremmille laitumille ja nyt kai sitten mennään Simmonsin sekä Embiidin latelemilla ehdoilla heidän jättiminuuteistaan?

Jotenkin on sellainen olo, että näin kapealla rosterilla tulee ankeat ajat ennemmin kuin myöhemmin. Toki veteraanejahan saa kesken kauden palkattua/hankittua varmasti pienellä hinnalla, joten eiköhän sieltä vielä rosteriin leveyttä haetta. Ei kyllä auta joukkueen koheesiota yhtään odotella hädän hetkeen saakka. Toisaalta hyvä kai se on antaa näille Shameteille peliaikaa nyt niin voivat kasvaa rooleihinsa kauden mittaan.
 
Viestejä
47
#2
Näillähän meni erilaisten gm-kikkailujen vuoksi off-season vähän sivu suun mikä saattaa näkyä rosterissa. Jos tosta Fulzista olisi tullut jotain (joojoo, ehkä joskus) niin palikat olisivat oikein hyvin, mutta nyt on paria vailla.
 
Viestejä
232
#5
Miltä nyt vaikuttaa? Joel pitää pilkkanaan drummondia.
Drummond ei ollu vielä herännyt. Ei kai näitä päiväpelejä lasketa?
Ja kuinka se Joelin toinen puolisko pelistä sujui? Okeiokei kun tekee alussa pisteitä niin ei tarvii toisella puoliJalla tehä mitään.

Sellaisia viboja olen saanut, että suomeen on levinnyt tauti nimeltä Philadelphian kannattaminen.

Philadelphiasta on tullut uusi ykkösinhokki minulle.
 
Viestejä
8 406
#6
Sama. Hyi wittu Phillyä. Todella vastenmielinen joukkue.
 
Viestejä
2 077
#8
Otin jo viime kaudella sixersit tarkempaan seurantaan. Embiid sopivan sekopäinen suunsoittaja ja Simmons loistava NFL-tyyppinen pelinrakentaja. Prosessi etenee. Idän suosikkijoukkue minulle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös