Koripallo.com

Philadelphia 76ers

Viestejä
9 123
Philly on noussut Idän ja koko NBA:n voimataloksi, mutta yksi mielenkiintoinen seikka mietityttää heidän rosterissaan. Aiemmin joukkueella oli yllin kyllin leveyttä, mutta nyt tähän kauteen on lähdetty ilmeisen kapoisalla penkillä? Miksi näin?

Joukkueen avaus on:

PG - Simmons
SG - Fultz
SF - Covington
PF - Saric
C - Embiid

Ei siinä, kova avaus ja nuoria jätkiä jotka varmaan jaksavat painaa. Embiid kuitenkin kysymysmerkki ja Fultz arvoitus.

Penkiltä tulee ykkösenä Redick, joka on Fultzin vaihtopari. Toki jonkin verran voivat yhdessäkin pelata. Sen jälkeen sitten jo täysin katsomaton kortti Landry Shamet 21 minuutilla per peli. McConnell soiva peli, joka voi helposti pelata enemmänkin (13 min) ja Amir Johnson on Embiidin vaihtopari. Kauteen on lähdetty siis kahdeksan miehen rotaatiolla enkä usko Korkmaz/Bolden kaksikon olevan ns. "mestaruuskaliiberia" ainakaan tällä kaudella.

Loukkaantuneiden listalta löytyvät vielä aina loukkaantunut Wilson Chandler sekä Mike Muscala, joka menee suoraan jatkumoksi tuohon Embiid-Amir pötköön. Chandler toki kunnossa ollessaan voi Cov-Saric kaksikkoa tuurata helposti, mutta onhan tämän joukkueen leveys suorastaan surkea. Stauskasit, Belinellit ja Ilyasovat päästettiin paremmille laitumille ja nyt kai sitten mennään Simmonsin sekä Embiidin latelemilla ehdoilla heidän jättiminuuteistaan?

Jotenkin on sellainen olo, että näin kapealla rosterilla tulee ankeat ajat ennemmin kuin myöhemmin. Toki veteraanejahan saa kesken kauden palkattua/hankittua varmasti pienellä hinnalla, joten eiköhän sieltä vielä rosteriin leveyttä haetta. Ei kyllä auta joukkueen koheesiota yhtään odotella hädän hetkeen saakka. Toisaalta hyvä kai se on antaa näille Shameteille peliaikaa nyt niin voivat kasvaa rooleihinsa kauden mittaan.
 
Viestejä
239
Näillähän meni erilaisten gm-kikkailujen vuoksi off-season vähän sivu suun mikä saattaa näkyä rosterissa. Jos tosta Fulzista olisi tullut jotain (joojoo, ehkä joskus) niin palikat olisivat oikein hyvin, mutta nyt on paria vailla.
 
Viestejä
254
Ekan pelin perusteella vaikuttaa siltä, että nuoret jätkät on polkenu kehityksessä paikoillaan kuluneen kesän.
 
Viestejä
1 818
Miltä nyt vaikuttaa? Joel pitää pilkkanaan drummondia.

Drummond ei ollu vielä herännyt. Ei kai näitä päiväpelejä lasketa?
Ja kuinka se Joelin toinen puolisko pelistä sujui? Okeiokei kun tekee alussa pisteitä niin ei tarvii toisella puoliJalla tehä mitään.

Sellaisia viboja olen saanut, että suomeen on levinnyt tauti nimeltä Philadelphian kannattaminen.

Philadelphiasta on tullut uusi ykkösinhokki minulle.
 
Viestejä
2 213
Otin jo viime kaudella sixersit tarkempaan seurantaan. Embiid sopivan sekopäinen suunsoittaja ja Simmons loistava NFL-tyyppinen pelinrakentaja. Prosessi etenee. Idän suosikkijoukkue minulle.
 
Viestejä
1 342
Erään toisen foorumin puolella yksi fanipoika kokee kauden mittaan asian näin:
1. Hävittyään mestaruuden Kawhin tsägäpompulla, Philly tulee porskuttaamaan melko varmaan mestaruuteen. Ei väliä vaikka toinen avainmies ei opi hypäriä tai edes halua oppia sitä. Ei rajoita kuulemma Phillyn pelin mahdollisuuksia.
2. Joukkue vahvistui edellisvuodesta koska päästiin eroon playoffeissa joukkueen parhaasta pelaajasta (Butler).
3. Pyöritään idässä 6 sijan tienoilla, mutta se on tietoista ja kaukonäköistä tähtäystä ja lepuutusta playoffeihin.
3. Statementtina voitetaan joulupäivän elämää tärkeämpi ottelu joten suunnitelma toimii.
4. Koronan jälkeen kuplassa pysytään 6. sijalla koska kellään ei ole kotietua niin miksi pelata tosissaan.
5. Simmonsin loukkaannuttua muut miljönäärit luovuttavat suosiolla Celticsille heti kättelyssä, koska ei mestaruutta ilman häntä tule, ja on parempi päästä kesälomalle lataamaan akkuja ensi vuoden mestaruutta varten.

Prosessihan toimii!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
557
Prosessi kuoli kun Hinkie potkitttiin pihalle. Sen jälkeen homma ei mennyt ihan putkeen. Tai no jäivät he heiton päähän viime vuoden mestareiden voittamisesta. Butlerin päästäminen pois (onhan se paskiainen ja varsinkin nuoret pelaajat ei hänestä pidä). Horford:n sopimus vain sen takia, ettei hän olisi puolustamassa Embiid:iä. Embiid ja Horford ei koskaan toiminut, mutta eipä se mikään ihme ole, koska kummatkin ovat senttereitä. Nyt he maksavat 60M$ kahdelle pelaajalle, jotka eivät voi olla kentällä samaan aikaan. Joukkueessa ei ole ainuttakaan hyvää pallollista pelaajaa Simmonsin takana.

No, kaikki ei nyt kuitenkaan ole täysin tuhoutunut. Se, että pääsisivät Horford:sta eroon riittäisi aika pitkälle. Vaikka se saakin vielä 3 vuotta, ja on 37 sopimuksen päätyttyä, niin eiköhän hänet saa kaupattua. Jos sitten toiseen suuntaan tulee joku takamies niin ei sitä tiedä, jos joukkue ensi kaudella olisi taas idän top 3 joukkue. GSW kaipaa sentteriä? Ja Wigginsin sopimus suunnilleen saman kokoinen. No kyllä GSW luulee saavansa kyllä enemmän Wigginsillä ja 2. varauksella kuin Horfordin eli en nyt tähän usko.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 453
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 453
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös