Playoff-sutinat 2017

Viestejä
519
#1
Nyt kuumat mutu-asetelmat kehiin ja lisää löylyä vastakkainasetteluun. 2017 alun kuumin joukkue ollut Karhu, Seagulls palaamassa varmaan suorittamiseen pienen notkahduksen jälkeen, Vilpas vähän hakee omaa ilmettään ja Kataja tuskailee vielä ainakin ottelun verran euro-kiireiden kanssa. Tässä melko varmasti top4 kotietuineen, tosin ei tässä järjestyksessä.

Vikat viisi pumppua sitten tasaisesti keskinäisisissä nohinoissaan, Korihait jo tähyilee pelokkaasti dirre-vastustajaa mutta Pyrintö väläyttelee ajoittain. Kobrat melko varmasti viidennellä sijalla, Kouvot piristyneet tämän vuoden puolella, Nokia ja KTP eivät niinkään.

Oma veikkaus runkosarjan järjestykseksi:

1. Seagulls
2. Vilpas
3. Karhu
4. Kataja
5. Kobrat
6. Kouvot
7. KTP
8. Nokia

Tästä seuraava kierros kyllä nopsaan pohdittuna kovin mielikuvitukseton, kotietu painaa niin paljon että lähinnä Kobrat voisivat yllättää Katajan, samoin Vilppaan paineensietokyky jännittää mutta tällä skenariolla kyllä KTP (tai Nokia tai Kouvot) hoituisi, tosin ei varmaan ilmaan tappioita.
 
Viestejä
851
#2
Vs: Playoff-sutinat 2017

Veikkaan, että kotiedut pitää jopa runkosarjaa paremmin eikä edellisvuoden kaltaisia yllätyksiä nähdä ollenkaan. Puuduttavaksihan tuo käy, mutta onpahan forum sitten "ihan katollaan" jos vierasvoiton kaltainen ihme jossain pelissä nähdään.

edit: Ai niin, toki aina mahdolliset avainpelaajien loukkaantumiset tai joukkueiden konkurssit voivat vaikuttaa tuloksiin.
 
Viestejä
1 150
#3
Vs: Playoff-sutinat 2017

Näihin loppukauden spekulaatiohin liittyy olennaisesti sarjaohjelma, joten asiaa itselleni valaistakseni tein taululukon. Lukuohjeena vaakarivillä koti ja pystyrivillä vieras pelien raksit. Vaakariviltä siis luettavissa jäljellä oleva ohjelma kotona ja pystyrivillä vieraissa. Virheet todennäköisiä.Mitä tästä pitäis sitten ajatella? Ensimmäisenä omille silmille hyppääviä asioita ovat: Kataja ei kohtaa yhtään top5 jengiä vieraissa, 12 jäljellä olevasta pelistä 3 top5 jengiä käyvät vielä Joensuussa. KTP pelaa kotona enää top5 jengejä vastaan. Vilppaalla 3x Kouvot, joilta siinä yhdessä pelissä tuli ikävästi nenään.
 
Viestejä
519
#4
Vs: Playoff-sutinat 2017

Niin voisiko tuosta nyt pikaiseen arvioida että Katajalla kärkipään jengeistä helpoin(?) ohjelma (tosin enemmän pelejä kuin muilla) ja Karhulla tiukin...
 
Viestejä
362
#5
Vs: Playoff-sutinat 2017

hoodivammas sanoi:
Niin voisiko tuosta nyt pikaiseen arvioida että Katajalla kärkipään jengeistä helpoin(?) ohjelma (tosin enemmän pelejä kuin muilla) ja Karhulla tiukin...
Pitäisin silti ehkä Seagullsin ohjelmaa kovempana kuin Karhun, Karhu kohtaa vieraissa joukkueet sijoilta 4, 5, 8 ja 10, Seagulls vastaavasti sijoilta 2-5, 7 ja 8. Karhulla toki vähän pahemmat joukkueet kotona vastassa, mutta ei niin paljon kovempi kotiohjelma mitä Gullsien vierasmatsit.
 
Viestejä
519
#6
Vs: Playoff-sutinat 2017

Lisäksi voisi kysyä mitkä olisivat mehevimmät taisteluparit pudotuspeleissä?

Kobrat/Karhu Ja Pyrsä/Nokia aika selvät, varmaan myös KTP/Kouvot, vaikka myös Vilppaalla voisi olla viime vuodesta jotain hampaankolossa Kouvoja kohtaan, erityisesti jos edessä on vielä kolme runkosarjapeliä samaa jengiä vastaan.

Seagulls/Nokia vai Seagulls/Kataja, yleisestikin minne jaksaa Joensuun ja Helsingin korisyleisö lähteä vierasmatseja katsomaan ja tunnelmaa luomaan? Muiden jengien luulisi saavan ainakin yhden bussillisen jengiä jokaiseen vierasmatsiin...
 
Viestejä
1 004
#7
Vs: Playoff-sutinat 2017

Ohjelmasta riippumattakin katsoisin Katajan olevan sarjataulukossa minimisijoituksellaan – ja kun Kataja on jo Bonnin kotimatkasta lähtien voinut keskittyä käytännössä täysillä Korisliigaan, niin luulisi otteen vain tiukentuvan. Tavallaan vosi sanoa, että Kataja alkaa pelata Korisliigaa vasta nyt. No, kevyttä liioittelua ilmassa, mutta musta toi pointti on kuitenkin olemassa ja huomioitava kaikissa spekulaatioissa.

Korisliigan tulevia kärkitiloja katsastaessa kannataiskin varmaan liigan hölmöä sarjataulukkoa (Kataja neljäntenä!) ennemmin katsoa vaikkapa hävittyjen pelien määrää. Seagulls on hävinnyt kaudella 6 matsia, Vipas 7, Kataja 8 ja Karhu 10 – nuo pistemenetykset on pysyviä eivätkä tule takaisin.

Esim. Katajan ja Lokkien ero on siis kaksi tappiota (Lokkien on hävittävä loppukaudella kaksi peliä enemmän kuin Lokkien että ollaan tasoissa). Siinä missä Lokit pelaa kaikkia kolmea muuta kärkijoukkuetta vastaan vieraissa & Vilpasta vastaan kerran myös kotonaan, Kataja kohtaa ainoastaan Lokit ja Karhun – molemmat kotonaan. Tuo Lokkien kahden pelin etu voi kuroutua kiinni helpostikin.

Myös Vilppaan loppukausi näyttää sellaiselta, ettei siitä ihan tappioitta selvitä vaikka Katajaa ei enää kohdatakaan – on useampi peli kärkijoukkueita vastaan ja tosiaan toi clickinkin mainitsema tripla Kouvoja vastaan. Kauhajoen loppukausi on kenties hiukan helpompi kuin Lokeilla (tai Vilppaalla), mutta Lokkeihin matkaa on 4 peliä ja luultavasti kovaa loppukaudella menevään Katajaankin kaksi peliä.

That said, paljon riippunee Vilppaan loppukauden tasosta. Kauhajoella on hööki päällä, mutta riittääkö se ottamaan edellä olevia joukkueita kiinni kun ei saisi hävitä oikeastaan enää ollenkaan ja muiden olisi hävittävä useita matseja? Toki Kataja voi jatkaa ailahtelevaa peliä ja kapsahtaa Pyrintöön tai Uuteenkaupunkiin – tai Lokkien viimeisin Vilpas-voitto oli onnenkantamoinen ja taaperrus jatkuu… tai kaikenlaista.

Mutta jos veikaten pitäisi laittaa, niin melkein sanoisin kärjen osalta, että:

1. Kataja
2. Seagulls
3. Vilpas
4. Karhu

(Tai sitten Vilpas ja Kauhajoki toisin päin.)

Kobrilla (14-12) on kova loppuohjelma, mutta helppo se ei ole niskaanhengittävällä Kouvoillakaan (11-14). Uskoisin silti Kobrien hoitavan vitospaikan – joka mahdollistaisi Kauhajoki vs. Lapua parin ekalla pudotuspelikierroksella – kunhan Vilpas ei putoa neloseksi. Vilpas vs. Kouvot olisi tietty erikoinen pleijaipari myöskin, kun ottaa huomioon, että pelaavat kolme matsia tässä runkosarjan lopussa jo pohjalle. Luotan siis Kouvojen pysyvän nykyisellä kutospaikallaan (vaikka Korisliigan taulukko väittääkin Kouvojen olevan seitsemänsiä).

Kolmikon Nokia (11-15), KTP (10-17) ja Pyrintö (9-18) välillä onkin sitten tosi paha sanoa, kuka jää kelkasta – ja kisa tullee olemaan kovaa. Pyrinnöllä mitä ilmeisimmin on kovin ylämäki kiivettävänä, mutta toisaalta Pyrintö vaikuttaa joukkueena näistää kaikkein vaarallisimmalta jos sen peli loksahtaa kohdalleen. KTP on pelannut parhaimmilaan tosi hyvin, mutta jaksaako Pratt ja Gay kahdestaan voittaa riittävästi pelejä? Nokian kohdalla oleellisinta lie, saako uusi valmentaja joukkueen toimimaan kykyjensä mukaisesti – Rantasen luotsaaman Nokian olisin laskenut samantien kilpailemaan Kouvojen kanssa kutospaikasta.

Eli laitetaan nyt sitten veikkaus loppupäästäkin.

5. Kobrat
6. Kouvot
7. Nokia
8. Pyrintö


Sitten Pyrsä pistääkin Katajan tiukoille ja Nokia - Seagulls muodostaa todellisen trillerin kun mitataan kumman kalavelat tulee maksuun tällä kertaa. Ja Kouvot – Vilpas – no sitten pelaavat samana keväänä melkoisen läjän matseja vastakkain, tulevatpa tutuksi vastustajan pelaajat yleisöillekin. Ja Pohjanmaan derby siihen pisteeksi i:n päälle.

Taisinkin vain järkeistää etukäteen, miten unelma-pleijarini voisivat toteutua. :)
 
Viestejä
1 150
#8
Vs: Playoff-sutinat 2017

Jos jollekin jäi vielä epäselväksi, niin asioiden taulukointi on hauskaa. Taulukoidaan siis lisää.Tässä siis laskettu viimeisen viiden ja 10 pelin voittosuhteiden keskiarvo sekä edellisen ja koko kauden sekä koti ja vieras voittosuhteiden keskiarvot ja sitten ekstrapoloitu niitä huolettomasti loppukaudelle välittämättä tämän mielekkyydestä tai lähinnä sen puutteesta.

Mitä tästä sitten pitäisi ajatella? Ensimmäisenä ehkä, että Pyrintö on ihan tosissaan ongelmissa, ellei suuta muutu radikaalisti, 2/14 vieras saldo, 3/10 puntari ja jenkki sekoilut uhkaavat jättää punaiset ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen pleijareiden ulkopuolelle. Laskenta ei toki huomioi mitenkään peliohjelmaa, jossa Pyrinnöllä etu vertailussa Kotkan ja Nokian suhteen.

Kauhajoen puntarit selkeästi kaikkia muita edellä, mutta 2 peliä enemmän pelattuna+ selkeästi muuta kärkinelikkoa heikompi vieras saldo tiputtaa sen huomioivassa laskennassa Karhun Kobrien syliin. Katajan odotetaan piristyvän selkeästi rasituksen vähentyessä, todellisuus kuitenkin on, ettei jenkkien motivaatiosta tai Teemun kunnosta loppukauden osalta ole mitään takeita. Kärkinelikon osalta keskinäisten pelien (Seagulls 4kpl, Vilpas 3kpl, Karhu 3kpl, Kataja 2kpl) paino on melko suuri ja voidaan ruveta puhumaan neljän pisteen peleistä pikkuhiljaa. Vaikka kotietu on runkosarjan osalta varsin vahvasti voimissaan, sen merkitys ensimmäisen kierroksen jälkeen nykyisellä paras 7. systeemillä on hieman pienempi. Toisaalta runkosarjavoittajan toinen sija rakingissa saattaa esim Katajan tai Gullsin vaakakupissa painaa melko paljon.

Miltä ne parit sitten näyttäisivät?

KTP lienee ensimmäisellä kierroksella kaikkien kärkijengien mieli vastus, Kotkan laajuus ei vaan pleijareiden pelitahdilla tule riittämään. Pyrintö puolestaan on vääntänyt varsin tasaisesti sekä Gullsia että Vilpasta vastaan ja lienee näille se vähiten mieluisa vaihtoehto.

Kobrat - Kauhajoki on monella tapaa hieno ajatus, mutta todellisuus lienee, että Kobrien ongelmat rosterin laajuudessa tekevät siitä mieluisan parin kaikille jengeille. Nokian viime kevään ihme tuskin toteutuu, mutta painanee sen verran vielä kaikkien takaraivossa, että myöskään Nokia tuskin on ihan ykkös toiveiden joukossa.

Kouvojen tilanne on mielenkiintoinen, toisinaan väläytellyt jengi, joka ei ole saanut pakettia toimimaan oikein missään kohtaa edes kokonaisen pelin ajaksi. Pietillä on runkosarjaa on kuitenkin vielä 11 peliä jäljellä ja Kouvolalaiset ovat omaan silmään se potentiaalisin ensimmäisen kierroksen yllättäjän homman loksahtaessa kohdalleen.
 
Viestejä
46
#9
Vs: Playoff-sutinat 2017

No nyt on spekulointia, täällä oikein intouduttu. Hyvä.

Kouvojen tilanne on mielenkiintoinen, toisinaan väläytellyt jengi, joka ei ole saanut pakettia toimimaan oikein missään kohtaa edes kokonaisen pelin ajaksi. Pietillä on runkosarjaa on kuitenkin vielä 11 peliä jäljellä ja Kouvolalaiset ovat omaan silmään se potentiaalisin ensimmäisen kierroksen yllättäjän homman loksahtaessa kohdalleen.
Kouvot on ollut jotenkin alavireessä ja tuntuu todella, että pelannut alle tasonsa. Kuten kirjoitat, edes koko pelin ajaksi ei ole onnistuttu.
Mutta, mutta. Pieti on kokenut valmentaja ja pelejä iso nippu jäljellä. Jos joukkueen ilme saadaan yhtenäiseksi ja peli rullaamaan sujuvasti edes kolme kokonaista erää, voi voittosarake yllättää. Harva joukkue pelaa tasaisesti ja samalla tavalla kaikki neljä erää. Pienikin tasonnosto tekee Kouvoista varteenotettavan vastustajan. Kaikki elementit ovat olemassa, kunhan vain kaikki loksahtaa paikalleen. Lähellä ollaan.
 
#10
Vs: Playoff-sutinat 2017

Veikkaan, että nyt Nelsonin ja Lewisin tulon myötä, Pyrintö tule taas olemaan pudotuspeleissä se joukkue, mitä kukaan 1.-4. runkosarjassa sijoittunut ei AINAKAAN halua kohdata. Moni tulee vielä yllättymään.
 
Viestejä
519
#11
Vs: Playoff-sutinat 2017

Maanantaivalmentaja sanoi:
Veikkaan, että nyt Nelsonin ja Lewisin tulon myötä, Pyrintö tule taas olemaan pudotuspeleissä se joukkue, mitä kukaan 1.-4. runkosarjassa sijoittunut ei AINAKAAN halua kohdata. Moni tulee vielä yllättymään.
Eli nyt top3:n tulisi taktisesti välttää Pyrintöä (olettaen siis Pyrinnön voivan Vahvistusten myötä nousta kuudenneksi...)? Tähän tarvitsisi nyt hieman vahvempaa perustelua...
 
Viestejä
1 004
#12
Vs: Playoff-sutinat 2017

Maanantaivalmentaja sanoi:
Pyrintö tule taas olemaan pudotuspeleissä se joukkue, mitä kukaan 1.-4. runkosarjassa sijoittunut ei AINAKAAN halua kohdata.
Ainakaan Lokit eivät halua Pyrintöä vastaansa. :eek:

Mutta tuskin alkavat taktikoida itselleen huonompaa sijaa kuin mikä olisi saavutettavissa vain siksi.


Kiitos click mainiosta taulukosta. Silmään pistää eritoten Kauhajoen - ja Katajan - kehnohko vieraspelimenestys (ja kova kotikunto), jota sitten tasapainottaa kummankin loppukauden pelien painotus, että kovimmat joukkueet tulee molemmille vastaan lähinnä kotona. Vilppaan ja Lokkien koti/vieras-saldo on paljon tasapainoisempi, mutta molemmat tuleekin pelaamaan loppukaudella paljon kovia matseja nimenomaan vieraissa.

Että tasaista voi tulla...
 
Viestejä
898
#13
Vs: Playoff-sutinat 2017

hoodivammas sanoi:
Eli nyt top3:n tulisi taktisesti välttää Pyrintöä (olettaen siis Pyrinnön voivan Vahvistusten myötä nousta kuudenneksi...)? Tähän tarvitsisi nyt hieman vahvempaa perustelua...
Jos Pyrsän peli vahvistuu ja vakiintuu nykyisestä, olen täysin samaa mieltä siitä, että Pyrintö ei ole se mieluinen pleijarivastus (jos sellaista onkaan) kenellekään. Sen verran hyvin joukkue ajoittain vääntää, vaikka omat haukkuu senku kerkiää. Siellä on nyt aivan vertailukelpoiset ja hyvät vahvistukset, pari vahvaa kotimaista, ja tietysti ainainen yllätyskortti Caven...
 
Viestejä
1 939
#14
Vs: Playoff-sutinat 2017

Maanantaivalmentaja sanoi:
Veikkaan, että nyt Nelsonin ja Lewisin tulon myötä, Pyrintö tule taas olemaan pudotuspeleissä se joukkue, mitä kukaan 1.-4. runkosarjassa sijoittunut ei AINAKAAN halua kohdata. Moni tulee vielä yllättymään.
Viime kaudellahan Pyrintö sai viimeisen jenkin (eikä ollenkaan mikään sateentekijä) vasta myöhäiskeväällä ja sekin paransi joukkueen panosta huimasti. Eiköhän jonkunlainen nousu ala nytkin.
 
Viestejä
898
#15
Vs: Playoff-sutinat 2017

Ei tuonut muutosta tämä kierros pleijariasetelmiin kotiedun kannalta, kun kaikki neljä kärkijoukkuetta hoitivat pelin kotiin. Salolla niukin, mutta ehkä silti kovin voitto tänään. Kouvot vieraissa ei ole ihan helppo rasti.
Karhu pysähtyi viimeisellä neljänneksellä totaalisesti Kobrien paikkaprässiin, muutoin olisi myös näiden joukkueiden keskinäinen järjestys varmistunut jo tänään. Kolme voittoa enemmän Karhuun verrattuna pitää Lapuan kairata lopuista peleistään päästäkseen edelle (jos yksi niistä on voitto Karhusta viimeisessä keskinäisessä). Se on vielä mahdollisuuksien rajoissa, joskin loppuohjelma ei Lapualla ole ihan helppo. Myös kärkijoukkueiden monet keskinäiset tuovat joillekin niistä väkisin vielä tappioita. Se voi vielä muuttaa kärjen järjestystä sijoilla 1-4.

Mielestäni ainakin Katajan loppuohjelma vaikeutui lisäksi asteen tai pari, kun Pyrintö sai Lewisin rinkiinsä ja kohtaa Katajan vielä kaksi kertaa kotonaan.
 
Viestejä
152
#16
Vs: Playoff-sutinat 2017

Oldraccoon sanoi:
Ei tuonut muutosta tämä kierros pleijariasetelmiin kotiedun kannalta, kun kaikki neljä kärkijoukkuetta hoitivat pelin kotiin. Salolla niukin, mutta ehkä silti kovin voitto tänään. Kouvot vieraissa ei ole ihan helppo rasti.
Karhu pysähtyi viimeisellä neljänneksellä totaalisesti Kobrien paikkaprässiin, muutoin olisi myös näiden joukkueiden keskinäinen järjestys varmistunut jo tänään. Kolme voittoa enemmän Karhuun verrattuna pitää Lapuan kairata lopuista peleistään päästäkseen edelle (jos yksi niistä on voitto Karhusta viimeisessä keskinäisessä). Se on vielä mahdollisuuksien rajoissa, joskin loppuohjelma ei Lapualla ole ihan helppo. Myös kärkijoukkueiden monet keskinäiset tuovat joillekin niistä väkisin vielä tappioita. Se voi vielä muuttaa kärjen järjestystä sijoilla 1-4.

Mielestäni ainakin Katajan loppuohjelma vaikeutui lisäksi asteen tai pari, kun Pyrintö sai Lewisin rinkiinsä ja kohtaa Katajan vielä kaksi kertaa kotonaan.
Lewis ei taida olla edustuskelpoinen siinä siirretyssä ottelussa, koska ei ollut edustuskelpoinen alkuperäisen ottelun aikaan. Toki Pyynikki on silti paha paikka vierailla.
 
Viestejä
1 711
#17
Vs: Playoff-sutinat 2017

Veikkaan että Seagulls ja Vilpas ratkaisevat keskenään runkosarjanvoiton ja Kataja ja Karhu kamppailevat sijoista 3 ja 4. Kataja kohtaa kotonaan kärkijoukkueista Seagullsin ja Karhun ja Pyrintö kohdataan kahdesti Pyynikillä joten se olisi ihme jos Kataja selviäisi voittajana kaikista noista peleistä. Hyvä että Katajallakin on runkosarjan loppupuolella panosta ettei mene runkosarjan loppu ihan höntsäilyksi.

Lapuan on 5 ja veikkaan että sijat 6-8 menevät Pyrinnölle, Nokialle ja Kouvoille. KTP:llä on hyvät ulkomaalaiset mutta kotimainen osasto on niin heikko että luulen sen olevan ratkaiseva tekijä siihen ettei play offeja pelata Kotkassa. Tässä vielä oma veikkaus mitkä ovat joukkueiden sijoitukset runkosarjan päätyttyä:

1. Seagulls
2. Vilpas
3. Kataja
4. Karhu
5. Lapua
6. Nokia
7. Pyrintö
8. Kouvot
9. KTP
10.Korihait
 
Viestejä
519
#18
Vs: Playoff-sutinat 2017

Aijaijai rupeaa selvästi playoff-lämpö nousemaan useammassakin kaupungissa! Melu kasvaa katsomoissa, pientä vastustajan kannattajien nokittelua ja tiukkoja pelejä suurella tunteella. Alla olevaan järjestykseen on edelleen helppo tukeutua, olettaen että Kouvot hoitaa iiseimmän loppuohjelman kunnialla ja KTP napsii muutaman pinnan Nokiaa enemmän, vaikka tänään menikin häviämään. Ainoa muutos tuossa voi nyt tulla Karhulle ja Katajalle, muuten pysyn ennusteessa. Nokia olisi kyllä kiva saada Saloa vastaan, sen verran melua sieltä tuntuu kannustajista löytyvän!

hoodivammas sanoi:
Nyt kuumat mutu-asetelmat kehiin ja lisää löylyä vastakkainasetteluun. 2017 alun kuumin joukkue ollut Karhu, Seagulls palaamassa varmaan suorittamiseen pienen notkahduksen jälkeen, Vilpas vähän hakee omaa ilmettään ja Kataja tuskailee vielä ainakin ottelun verran euro-kiireiden kanssa. Tässä melko varmasti top4 kotietuineen, tosin ei tässä järjestyksessä.

Vikat viisi pumppua sitten tasaisesti keskinäisisissä nohinoissaan, Korihait jo tähyilee pelokkaasti dirre-vastustajaa mutta Pyrintö väläyttelee ajoittain. Kobrat melko varmasti viidennellä sijalla, Kouvot piristyneet tämän vuoden puolella, Nokia ja KTP eivät niinkään.

Oma veikkaus runkosarjan järjestykseksi:

1. Seagulls
2. Vilpas
3. Karhu
4. Kataja
5. Kobrat
6. Kouvot
7. KTP
8. Nokia

Tästä seuraava kierros kyllä nopsaan pohdittuna kovin mielikuvitukseton, kotietu painaa niin paljon että lähinnä Kobrat voisivat yllättää Katajan, samoin Vilppaan paineensietokyky jännittää mutta tällä skenariolla kyllä KTP (tai Nokia tai Kouvot) hoituisi, tosin ei varmaan ilmaan tappioita.
 
Viestejä
3 411
#19
Vs: Playoff-sutinat 2017

hoodivammas sanoi:
Aijaijai rupeaa selvästi playoff-lämpö nousemaan useammassakin kaupungissa! Melu kasvaa katsomoissa, pientä vastustajan kannattajien nokittelua ja tiukkoja pelejä suurella tunteella. Alla olevaan järjestykseen on edelleen helppo tukeutua, olettaen että Kouvot hoitaa iiseimmän loppuohjelman kunnialla ja KTP napsii muutaman pinnan Nokiaa enemmän, vaikka tänään menikin häviämään. Ainoa muutos tuossa voi nyt tulla Karhulle ja Katajalle, muuten pysyn ennusteessa. Nokia olisi kyllä kiva saada Saloa vastaan, sen verran melua sieltä tuntuu kannustajista löytyvän!
Nyt kun toistamiseen luen tuon "Kouvot hoitaa iiseimmän loppuohjelman kunnialla" on siihen pakko tarttua.

Myönnän etten ole katsonut muiden joukkueiden, ilmeisesti puolivälin alapuolen joihin hoodivammas viitannee, ohjelmia, mutta tässä Kouvojen iisi ohjelma jossa viimeisessä kahdeksassa ottelussa kohdataan kuudesti top4-joukkue pääsääntöisesti vieraissa:

Kahdesti Vilpas vieraissa
Kahdesti enää runkosarjaan keskittyvä Kataja, vieraissa + kotona
Karhu vieraissa
Seagulls ei kenenkään maalla Espoossa
BC Nokia ja Korihait kotona

Jos tuo ohjelma on ns iisein niin luoja paratkoon muiden verrokkijoukkueiden loppuohjelmaa...salo viidesti, kataja neljästi ja kaikki yhdeksän matsia vieraissa??? Toki kuten sanoin, en ole muiden ohjelmaa katsonut joten voin olla väärässäkin.
 
Viestejä
519
#20
Vs: Playoff-sutinat 2017

Asiantuntijaksi ei sitten saa haukkua, puhtaasti fiilispohjalta tässä mennään! ;) Vertailin juurikin noita muita loppupään jengien ohjelmia ja siitä tähän lopputulokseen pääsin, tiedä sitten kuinka väärässä tässä ollaan...