Koripallo.com

PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Kumpi marssii välieriin?


  • Äänestäjiä
    44
Viestejä
16 284
PAYBACK TIME!!!

130px-Kataja_logo_korisliiga.jpg
vs.
image.php


Kohtaamiset runkosarjassa: 3-1 Katajalle
Areena 12.10.2010 82-75
Mansikka-aho 1.12.2010 79-77
Areena 15.1.2011 75-72
Mansikka-aho 5.3.2011 66-78

Ennakkoasetelmat: Suorastaan kutkuttavat... Coach Toijala on Kouvojen pitkäaikainen pelaaja ja valmentaja. Coach Lehtonen puolestaan Katajan ex-pelintekijä. Antti Kanervo pelasi viime kaudella Kouvoissa. Kataja on ollut Kouvoja parempi runkosarjassa kolme kertaa neljässä kohtaamisessa. Kolme peliä on ollut kuitenkin äärimmäisen tiukkia. Kataja haluaa varmasti kuitata viimekeväisen katkeran ja tiukan puolivälieräsarjatappion Kouvoille. Osat ovat vaihtuneet. Nyt Kouvot on "kiusaajan roolissa".


Seuraa heitä

Newson_Jared.jpg

Kataja: Jared "Air" Newson on Katajan epäitsekäs henkinen johtaja, jonka työmoraali ja voittamisen tahto heijastuu koko joukkueeseen. Korisliigan kovapomppuisimpia pelaajia.

Walker_BA.jpg

Kouvot: B.A. Walker on kouvolalaisten tasaisin suorittaja. "Silent assassin" ja Kouvojen liideri, jonka kautta peli paljolti kulkee. Korisliigan parhaimpia heittäjiä.

Joukkueiden vahvuudet ja heikkoudet:

Katajan vahvuus on materiaalin laajuus, jossa on mahdollista lähteä peliin suht tasaisen pitkälläkin viisikolla. Kouvojen vahvuudet ovat ärhäkkä puolustus vahvan takamieskolmikon johdolla ja korinaluskaksikon vahva levypallo-osaaminen. Molemmilla joukkueilla on rajusti heittovoimaa.

Katajan selvin heikkous on se, että sillä ei ole yhtään erinomaista levypallopelaajaa. Moni varmaan uskoo, että Katajan heikkous voi olla myös se, että Virtasen on joukkueen ainut pointti. Takeita Juppe Stenin paluusta ei siis ole, mutta Conleyn pelinäkemyksen hyödyntäminen nousee playoffs-vaiheessa arvoon arvaamattomaan. Kouvojen heikkoutena (, mutta toisaalta vahvuutena) on kolmen alle 190-senttisen takurin peluutus, joka tuottaa vastustajalle suotuisia matchup-tilanteita.

Suurimmat kysymysmerkit: Katajalla ehdottomasti Jason Conleyn pelikunto. Palaako Sten pelaavaan kokoonpanoon? Kouvoilla nuorten rotaatiopelaajien playoffs-kokemattomuus.

Vastustajan kannalta kinkkisimmät pelaajat: Katajalle harmaita hiuksia aiheuttavat Kaunisto, joka runkosarjassa (ja viime kauden puolivälierissä) pyöritti Lehtorantaa melkein, miten halusi sekä heittovoimaa ja ajouhkaa rutkasti omaava monipuolinen Walker, jonka Newson sai difullaan kuriin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Kouvolassa. Kouvoille taas eniten ongelmia tulevat aiheuttamaan Katajan yleispelaajajenkit Newson & Conley yksinkertaisesti siksi, että kouvolalaisilla ei ole jenkkien ja kotimaisten osalta yhtään swingman-tyypin pelaajaa. Tämä kaksikko on joko liian nopea tai liian iso vastaparilleen.

Tärkeimmät matchupit:

Fells_Darren.jpg
Vinson_Durell.jpg

Fells vs. Vinson
-Fells on tästä kaksikosta selvästi taitavampi ja monipuolisempi, mutta Vinsonilla on enemmän "killer instinctiä". Fellsillä ei ole varaa pehmoiluun pleijareissa. Gotta get tough! Tätä paria on mielenkiintoista seurata jo ribaripelin suhteen. Fells saattaa viedä niukasti, mutta tasaisissa merkeissä mennään, kun "Duracell" on suht hyvä puolustaja...

Lehtoranta_Sami.jpg
Kaunisto_Ville.jpg

Lehtoranta vs. Kaunisto
-The key matchup number 1... Tätä paria on vienyt enemmän Mr. Kaunisto. Lehtorannan on pystyttävä vastaamaan Kauniston monipuolisuuteen ja etenkin hänen levypallopeliinsä. Lisäksi mitä vähemmän Salen suu käy, sitä paremmin hän pelaa. Kuuma taistelukaksikko, jonka voittaja kallistunee näin etukäteen Kouvolan suuntaan.

Newson_Jared.jpg
Walker_BA.jpg

Newson vs. Walker
-The key matchup number 2... Newson sai edellisessä kohtaamisessa pimennettyä Walkerin melko totaalisesti. Newson on osoittanut Saksassa (pleijarit Leverkusenin paidassa) ja Suomessa (Cup) olevansa kovien pelien mies. Nyt nähdään, onko hän sitä edelleen... Walker on erinomainen pelaaja, mutta onko matchup-ongelma hänelle ylitsepääsemätön? Vai saako mies lisävirtaa vanhan opinahjonsa VCU:n menestyksestä NCAA-turnauksessa? Tämä kääntynee joensuulaisten hyväksi...

Kanervo_Antti.jpg
Gonner_Josh.jpg

Kanervo vs. Gonner
-Gonner on pelannut viime kuluvan kuun erittäin hyvin. Silti tuntuu, että hän on menettänyt nopeutta ja kimmoisuuttaan etenkin puolustuspäässä. Uppoaako vaikeat kolkit myös pleijareissa? Sillä kovinkaan monipuolista miehen peli ei ole. Kanervo on kasvanut pojasta mieheksi Korisliigassa. Peli on monipuolistunut. Halu kaataa ex-seuransa on kova. Tasaisissa merkeissä mennään...

Virtanen_Petri.jpg
Nikkarinen_Antto.jpg

Virtanen vs. Nikkarinen
-Kouluttaa mestari oppipoikaa vai toisinpäin? Tämän parin ratkaisusta on vaikea sanoa mitään. Virtanen pelaa parasta kauttaan muutamaan vuoteen ja Nikkarinen on Kanervon tapaan noussut kotimaiseen Korisliiga-eliittiin. Virtasella riittää vielä virtaa ainakin tässä vaiheessa. Tuleeko Nikkarisen kokemattomuus kovista playoffs-väännöistä esiin?

Avut vaihtopenkiltä:
Kotijoukkue saa vielä penkiltä avuksi Nenosen, Ojalan ja Pehkosen lisäksi jossain vaiheessa tätä sarjaa Conleyn ja Stenin. Kouvojen penkki taas huokuu nuoruutta ja kokemattomuutta Toivosen, Seppälän, Johanssonin, Herbertin ja Pertun muodossa.

Ratkaisu ja lopputulos:

Vaikkakin Katajalla on pari tärkeää rotaatiopelaajaa aluksi 1-2 peliä sivussa, niin materiaali on ensimmäisen 6-7 miehen osalta erittäin laadukas ja monipuolinen. Kouvojen työtaakka keskittynee kolmikolle Kaunisto-Walker-Gonner. Katajan pidempi ja monipuolisempi joukkuerakenne vie voiton Kouvoista, joiden materian kapeus tulee esille sitä enemmän, mitä pidemmälle tässä sarjassa edetään. Kouvot ei silti antaudu helpolla. He todennäköisesti ottavat kotivoiton lauantaina. Kataja välieriin voitoin 3-1
 

666

Viestejä
433
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Eikö sovita samantien että Hektoori pyytää nöyrästi luvan Jokavanilta jos edes haluaa ajatuksiaan tuoda tähän ketjuun?
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Neisseria Gonorrhoeae sanoi:
Eikö sovita samantien että Hektoori pyytää nöyrästi luvan Jokavanilta jos edes haluaa ajatuksiaan tuoda tähän ketjuun?

+1

Komia avaus Jokalta, täytyy myöntää.

Vaikka Kataja ailahteleva vierasjoukkue onkin, niin on erittäin vaikea nähdä mitään mahdollisuuksia Kouvoilla. Kyllä Kataja tämän parin vie voitoin 3-0 tai ainakin 3-1.
 
Viestejä
7 520
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Harmittaa lievästi, että vastaan asettui Kataja. Onhan se Katajakin ihan mielekäs vastus, mutta kyllä Kotka olis ollu jotain ihan eri. Tämän päiväisen nähtyä voi olla lievästi myös harmissaan, ettei Pertun sisäänajoon ole ollut riittävästi aikaa tai sitten sitä ei ole tarkoituksella ykköskouvoissa pyritty edes tekemään, vaikka tästä ei suurimman ongelman ratkaisuun olisikaan hyötyä. Suurin ongelma Kouvojen suhteen lienee Newson sekä ehkä myös Conley ja ennenkaikkea heidän puolustaminen. Siitä kuitenkin lähdetään, että vasta Pyrintö Kouvot tiputtaa...
 
Viestejä
2 428
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Kyllähän Kataja lähtee tähän sarjaan ennakkosuosikkina. Kouvot on hyvä joukkue ja sitä ei sovi aliarvioida. Uskon että Kataja haluaa ottaa revanssin viime kauden play offeista ja näin ollen Kataja jatkaa välieriin. Kataja on hyvä kotijoukkue enkä usko että Kataja häviää play offeissa kotonaan. Ja Katajalla on kokeneempia pelaajia kuin Kouvoilla. Ja niin kuin kaikki tietävät niin play offeissa kokemuksesta on hyötyä. Toikalle ja Kanervolle varmasti tämä sarja on erityinen onhan kummatkin entisiä Kouvotlaisia. Ainoat kysymysmerkit Katajalta ovat Conleyn ja Stenin pelikunto. Keskiviikkona siis alkaa tämä sarja Joensuun Areenassa ja se on varmaa että minä ja Hector ollaan kannustamassa Katajaa rummut apunamme. Veikataan vielä että Kataja menee välieriin voitoin 3-0. KATAJAA!!!!! 8]
 
Viestejä
2 428
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Tuo keskiviikon ottelun voi katsoa Urhotv netistä. Jos siis vaan sivut toimii..... ;)
 
Viestejä
1 638
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Timi sanoi:
Komia avaus Jokalta, täytyy myöntää.

En nyt tiedä siitä komiasta. Vähintä mitä JoKaFanin kaltaiselta "Johtavalta asiakirjoittajalta" voi odottaa. Siitä olen kuitenkin tyytyväinen, että koripallo.comissa ollaan näiden kausi- ja playoff-topicien suhteen siirrytty, jollei nyt analyyttisempaan, niin ainakin paljon perusteellisempaan tekotapaan, joka epäilemättä nostaa palstan tasoa. Vielä kun päästäisiin näistä höyrypään kaltaisista paskansuoltajista ja Hulluedin kaltaisista junnuista eroon, olen erittäin tyytyväinen.

Itse aiheeseen. Kouvojen paukut hyvän runkosarjan päätteeksi taitavat olla syöty, vaikka peli Gonnerin avulla on juuri nyt suhteellisen nousujohteista. Kataja vie joko 3-0 tai 3-1.
 
Viestejä
534
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

JoKaFan sanoi:
Katajan selvin heikkous on se, että sillä ei ole yhtään erinomaista levypallopelaaja.
Not so. Alkukaudesta ehkä vaikutti tältä, mutta nyt Kataja on joukkueena säännölisesti onnistunut levypallokamppailuissa hyvin. Minun mielestäni Katajan heikkoudet ovat hypäreihin tyytyvät sisäpelaajat ja Virtasen paikoitellen vajavainen kyky johtaa peliä. Tietysti myös miespuolustus on tiettyjä yksilöitä vastaan herättänyt huolta kauden mittaan (Fields, Wilson, D. Williams, Lowe, Walker).

Kuitenkin vaikka Walker voi tässä otteluparissa tehdä helposti kovimmat tehot ennakoin että Kataja jatkaa tästä parista puhtaasti välieriin. En vieläkään voi uskoa että Kouvot kipusi kuudenneksi porukalla jonka penkki koostuu Toivasesta, Seppälästä, Herbertistä ja Johanssonista. Kova suoritus Lehtoselta, mutta penkin merkitys korostuu tiiviissä rytmissä pelattavien playoffien päästessä käyntiin.
 
Viestejä
6 228
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Jokafani ehti sitten tällä kertaa ensin. ;) Hyvä avaus kollegalta. Niin, viime kevään puolivälierä uusinta siis saadaan. Viime keväästä ei sen enempää varmasti tarvitse muistuttaa. Kyllähän tässä myös näin fanilla on revanssin makua suussa. Ja toivon mukaan sitä revanssi henkeä löytyy myös Katajan pelaajilta. Voisi ainakin kuvitella. Tällä kertaa on ennakkosuosikin paineet Katajalla. Onhan Kataja tämän sarjan suosikki. Mutta Kouvoja ei todellakaan ole syytä aliarvioida. Kouvot on hyvä joukkue. Kataja ei missään nimessä tule helpolla välieriin menemään. Ja yleensähän altavastaajana on helpompi lähteä. Kataja oli runkosarjan kohtaamisissa niskan päällä, mutta nyt niitä pelejä ei kannata miettiä. Nämä on niin täysin eri pelejä. Sen näytti muun muassa Blues tiputtamalla Ässät laulukuoroon ihan kylmästi. (Sori vähän off topic) Mutta Katajaan on täysi luotto. Kataja pelasi kaikinpuolin hyvän runkosarjan. Sekä kotona että myös vieraissa pystyttiin ottamaan pisteitä tasaisesti. Mieli on siis luottavainen. Materiaalin pitäisi olla ennakkoon Kouvoja laajempi ja laadukkaampi. Conleyn ja Stenin pelikunto toki aiheuttaa hieman kysymysmerkkejä. Toivotaan, että Sten pystyisi vielä pelaamaan. Mielenkiintoinen sarja kyllä. Mielenkiintoa lisää ex Katajalaisten Jukka Toijalan ja Jyri Lehtosen kohtaaminen.

MITEN KÄY?

Omiin tässä uskotaan tietenkin! Sarjan kannalta heti avausottelu joensuussa tulee olemaan todella tärkeässä roolissa. Kotietu olisi Katajan pidettävä vaikka väkisin. Tappio niskassa Kouvolaan olisi paha lähteä. Kouvot antaa Katajalle hyvän vastuksen, mutta se ei tule riittämään. Kataja matkaa välieriin voitoin 3-0 tai 3-1. 8]
 
Viestejä
16 284
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Aasi sanoi:
Not so. Alkukaudesta ehkä vaikutti tältä, mutta nyt Kataja on joukkueena säännölisesti onnistunut levypallokamppailuissa hyvin. Minun mielestäni Katajan heikkoudet ovat hypäreihin tyytyvät sisäpelaajat ja Virtasen paikoitellen vajavainen kyky johtaa peliä. Tietysti myös miespuolustus on tiettyjä yksilöitä vastaan herättänyt huolta kauden mittaan (Fields, Wilson, D. Williams, Lowe, Walker).

Levypallopeli on parantunut huomattavasti kauden mittaan. Se täytyy myöntää. Mutta pystytäänkö intensiteetiltään aivan eri sfääreissä olevissa pleijareissa samaan? Jää nähtäväksi. Conleyn rooli voi korostua, kun isojen miesten epätasaisuus ribareissa tullee selvemmin esiin.

Totta. Minäkin haluan nähdä Samin ja Darrenin vääntämässä koreja paintissa. Hypäreillä kun ei päästä (kunnolla) vapariviivalle. Pitää pystyä haastamaan eikä tyytyä siihen yksinkertaisimpaan ja helpoimpaan ratkaisuun.

En ole huolissani Peten pelinjohdosta tässä vaiheessa. Enemmän olen huolissani hänen avittajistaan. Pelaako Juppe tällä kaudella ollenkaan? Onko Conley kykenevä pelaamaan keskiviikkona?

Newson puolusti Walkeria järkyttävän erinomaisesti viimeksi Manskarilla. Toivottavasti sama vire jatkuu nyt tosipeleissä.
 
Viestejä
9 123
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Kataja ei voita minkään muun kuin sen ansiosta, ettei Kouvoilla ole penkkiä käytännössä lainkaan.
 
Viestejä
1 051
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

On se harmi ettei saatu legendaarista KTP:tä vastaan.
Se olisi ollut aivan eri ottelusarja, kuin tämä tätä ikuista häviäjäporukkaa vastaan, jolla ei ole mitään perinteitä.
Tai no...onhan niillä se ainainen epäonnistumisen leima perseessä. Siinä sitä perinnettä on kyllä joo...

Kävi sarjassa miten vaan, niin Kouvot on joka tapauksessa kauden iloisin yllättäjä.
 
Viestejä
4 017
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Airball sanoi:
On se harmi ettei saatu legendaarista KTP:tä vastaan.
Se olisi ollut aivan eri ottelusarja, kuin tämä tätä ikuista häviäjäporukkaa vastaan, jolla ei ole mitään perinteitä.
Tai no...onhan niillä se ainainen epäonnistumisen leima perseessä. Siinä sitä perinnettä on kyllä joo...

Kävi sarjassa miten vaan, niin Kouvot on joka tapauksessa kauden iloisin yllättäjä.

Älähän nyt luovuta ennenkuin sarja on edes alkanut. Ei kai luuseriporukalle voi hävitä, varsinkin jokakeväisten jäätymisien jälkeen?

Odotan, että sarjan ykköskotimainen eli Ville Kaunisto johdattaa Kouvot välieriin lukemin 3-1.
 
Viestejä
6 228
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

1. Puolivälierä ottelun Kataja-Kouvot lippujen ennakkomyynti on jo käynnissä:

http://www.joensuunkataja.fi/katajabasket/info/liput.php

Toivottavasti nyt saataisiin heti avausotteluun runsas kotiyleisö. Jos sellaiseen 1200-1500 päästään, niin voidaan olla ihan tyytyväisiä. Lippujen hinnat ovat toisaalta ehkä hieman korkealla. Saattaa verottaa maybe. Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole.
 
Viestejä
1 638
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Hector sanoi:
Toivottavasti nyt saataisiin heti avausotteluun runsas kotiyleisö. Jos sellaiseen 1200-1500 päästään, niin voidaan olla ihan tyytyväisiä. Lippujen hinnat ovat toisaalta ehkä hieman korkealla. Saattaa verottaa maybe. Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole.

Voi jumalauta. Jos 15/20€ on oman seuran playoff-matsista liian suuri raha, ette te kyllä ansaitse sinne mitään pääsarjatason joukkuetta. Kendo-otteluun maksaa lähemmäs 40 euroa liput ja koris on sentään paljon katsojaystävällisempi ja tapahtumarikkaampi peli.
 
Viestejä
6 228
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

zack sanoi:
Voi jumalauta. Jos 15/20€ on oman seuran playoff-matsista liian suuri raha, ette te kyllä ansaitse sinne mitään pääsarjatason joukkuetta. Kendo-otteluun maksaa lähemmäs 40 euroa liput ja koris on sentään paljon katsojaystävällisempi ja tapahtumarikkaampi peli.

Niin. Siis eihän se sinällään ole liian suuri hinta. Ja vain 5e on tullut korotusta runkosarjan hintoihin. Eli ei se ehkä paljoa vaikuta. Ja jos vaan Kataja menee pitkälle, niin yleisöä varmasti tulee runsaasti. Ja jos en väärin muista, niin viime kevään vastaavassa sarjassa Kouvoja vastaan oli samat lipunhinnat ja kuitenkin molemmissa otteluissa päästiin 1500-1600 katsojan päälle.
 
Viestejä
16 284
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

KATAJA_AINA sanoi:
Tuo keskiviikon ottelun voi katsoa Urhotv netistä. Jos siis vaan sivut toimii..... ;)

Niin näköjään tulee keskiviikkona naislentiksen ( ??? ) takia vain jälkilähetys klo 21.25... Mutta joukkueiden toinen kohtaaminen Manskarilla tulee suorana 2.4.2011 klo 15.55.

EDIT: Hyvä asia tuon keskiviikon kannalta on se, että "Ploki/Kenny Love"-Flink ei ole selostamassa sitten. Ja näkee matsin heti uusintana, kun saapuu Areenalta.
 
Viestejä
4 452
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

JoKaFan sanoi:
EDIT: Hyvä asia tuon keskiviikon kannalta on se, että "Ploki/Kenny Love"-Flink ei ole selostamassa sitten. Ja näkee matsin heti uusintana, kun saapuu Areenalta.

Niin, jos vain siinä vaiheessa kiinnostaa katsoa matsia uudelleen ;)
 
Viestejä
16 284
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

Timi sanoi:
Niin, jos vain siinä vaiheessa kiinnostaa katsoa matsia uudelleen ;)

Näinkin (vrt. esim. 16.3. lähti KTP-peli suht rivakasti pois boksilta)... Mutta olo on tällä kertaa aikamoisen luottavainen, jos kakasta kenraalista on vaan oppia ammennettu. Olen valmis. Toivottavasti ovat pelaajatkin.
 
Viestejä
6 228
Vs: PLAYOFFS 2011, The journey begins: Puolivälieräpari Kataja vs. Kouvot

JoKaFan sanoi:
olo on tällä kertaa aikamoisen luottavainen, jos kakasta kenraalista on vaan oppia ammennettu. Olen valmis. Toivottavasti ovat pelaajatkin.

Olo on itsellänikin myös luottavainen. Ja Toikka vaikutti myös hyvin luottavaiselta, eilisestä tappiosta huolimatta. Uskon, että Kataja on hyvässä iskussa heti keskiviikkona. Kova ottelu tulee. Valmiina täytyy heti jokaisen olla aloitus heitosta lähtien. Kyllähän näitä pelejä on odotettu jälleen pitkä runkosarja. Ja nyt kauden huipennus on jälleen käsillä. Nauttikaamme näistä hetkistä taas kaikin siemauksin. :) Itselläni tosin saattaa tämä huuma jäädä varsin lyhyeksi. Keskiviikon ottelun pääsen areenalle kyllä seuraamaan, mutta etelään olisi palattava jo loppuviikosta. Huonoimmassa tapauksessa siis näen enää keskiviikon kotiottelun. Mutta jos ja kun Kataja selviää finaaleihin saakka, niin sitten täytyy yrittää tulla vaikka väkisin. Hengessä silti ollaan mukana, kuten aina! Ensi keskiviikkona rummut kuitenkin paukkuu normaalisti Areenalla. 8]
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös