Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Kumpi marssii finaaliin?


  • Äänestäjiä
    99
Viestejä
129
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Kiitos Bisons!!

FINAALEIHIN!! Pyrsä on kaadettu ja murrettu!

Let's go Bisons! Uskomaton kausi saa arvoisensa jatkon.. Vielä pari huutomerkkiä: !!
 
Viestejä
1 607
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Pyrintö jätti aitauksen veräjän oven salvan auki. Piisonilauma kellisti mestarit ja ryntäsi karkuun. Pikkukaupungin nousijajoukkueen Tuhkimo tarnina jatkuu. Pienellä budjetilla suoraan finaaliin. Siellä lännen David vastaan idän Goljat asetelma.

Kaikkia dynastiat päättyvät aikanaan. Niin myös Pyrinnön hieno lento. No, ainakin toistaiseksi. 8]
 
Viestejä
32
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

pato on murtunut, pato on murtunut. saatana joutuu vajaa 100km pidemmälle tulee vierasfinaaleihin
 
Viestejä
16 926
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Joo. Ei Kataja voi voittaa, kun täällä ei merkitä noin paljon syöttöjä kuin Piisamien tilastonpitäjät tekevät.

Mutta onnittelut!

Pyrinnön peli perusttuu aina jenkkien onnistumiseen ja Lehdon kolkkeihin. Nyt ei putkeen mennyt. Aika surkeat kolkkiprosentit, kun taas Piisameilla aika normaalit.

Miten jalustalta pudotettu kesti tappion?

Oliko E-T katsomassa peliä? Miten siis tuomarit?
 
Viestejä
2 819
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Pyrintö onnistui neljän ottelun ajan piilottamaan kolmikosta Koivisto-Ivey-Zeno vähintään kaksi jokaisessa ottelussa, mutta tänään koko troikka pääsi irti:

Zeno 16/10/4sy
Ivey 20/2/6sy
Koivisto 15/3/3sy

Kolmikon kakkoset 12/26, kolmoset 7/16, vaparit 6/8, menetykset 6. Kelpo saldo.
 
Viestejä
1 367
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

King Damon sanoi:
Nostetaan kissa pöydälle. Bisonsilla ei tule olemaan mitään saumoja tässä sarjassa Pyrintö vastaan. Eilinen peli osoitti vastaansanomattomalla tavalla miksi Pyrintö tulee marssimaan finaaleihin suoraan 3-0 voitoin.

A) Pyrinnön perimeter puolustus
- Mikko Koivisto 2p/2r/3a, Martin Zeno 13p/13r/8a (FG 6/19) ja Jeb Ivey 17p/3r/5a. Pyrintö suorastaan lukitsi Biisoneiden takakentän pelaajat huikean aggressiivisella puolustuksellaan ja pakotti loimaalaiset huonoihin ratkaisuihin. Koivisto fiksuna pelaajana ei edes yrittänyt heittää, koska hänellä oli jatkuvasti jokin päällystakkina. Zeno sen sijaan roiski sitäkin enemmän ja Ivey oli hyvästä tilastorivistään huolimatta täysin näkymätön, kun ottelua ratkaistiin ja oikeastaan omakätisesti lahjoitti viimeisessä mahdollisessa paikassa voiton Pyrinnölle. Ainoa syy miksi Loimaa roikkui noin kauan Pyrinnön mukana oli nevöhööd-Aaltosen suonenveto, eikä tämä todellakaan tule jatkumaan Pyynikillä.

B) Pyrinnön koko korin alla
- On tietyssä mielessä hieman paradoksaalista ja jopa epäreilua, että Pyrinnöllä on Korisliigan kaksi ainoaa puhdasta kotimaista sisäpelaajaa joukkueessaan. Nikkilä & Ahvenniemi duon koko on yksinkertaisesti ihan liikaa Biisoneille, eikä muutenkin huonosti viimeistelevät McDade ja Jones yksinkertaisesti pääse korin alle. Vastakohtana taas nämä puukädet joutuvat virhevaikeuksiin, kun maajoukkuepelaaja sekä sarjan aliarvostetuin sisäpelaaja jyräävät.

C) Damon Williams ja sidekickit
- Kaikkien aikojen ulkomaalaispelaaja Suomessa - 38-vuotiaana dominoi täysin absurdilla tavalla koripallokenttiä. 39p/20r ensimmäisessä välieräottelussa kertoo kaiken oleellisen. Sarjan parasta pelaaja tukevat Korisliigan paras 1 v 1 pelaaja Kenny Lowe sekä Antwine Williams, joka yleensä nousee tiukimmassa mahdollisessa paikassa esiin. Pyrinnöllä on yksilötaidoiltaan sarjan parhaat amerikkalaispelaajat.

D) Valmennus
- Damon Williams vie märkäkorva Greg Gibsonia 100-0 jokaisella pelin osa-alueella.

E) Kotiyleisö
- Pyynikillä on sarjan paras kotiyleisö, Loimaalla vain yhden miehen mouhoaminen kentän laidalla, joka enemmänkin hermostuttaa pelaajia kuin kannustaa. Kaiken lisäksi tämä nimeltä mainitsematon mediapersoona keskittyy sosiaalisessa mediassa kaikkeen muuhuun kuin itse otteluihin ja täten viimeistään hukkaa Biisoneiden fokuksen. Pronssipeli odottaa.
VSDAMON WINS!!!!!!!!
=)
 
Viestejä
4 014
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Jeb Ivey, lupaan olla paikalla keskiviikkona Joensuun jäähallissa sinua kannustamassa! I will be there for you, JEB, on wednesday! Pantteri Loimaalle...!! Huh.
 
Viestejä
759
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Hyvä peli Biisoneilta, Pyrinnöstä ei voi samaa sanoa. Aina ei oi voittaa mestaruutta, ei edes Damon :)
Ensi kaudella sitten uudestaan kunhan saadaan A.Williams vaihdettua parempaan jenkkiin.
Voisi tuo Pyrinnön ensi kauden budjettikin olla edes pikkasen suurempi ,ettei aina tarvisi taistella kullasta sillä sarjan pienimmällä budjetilla. Hieno kausi kuitenkin taas Pyrinnöltä.
 
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

NILAN BISONS LOIMAA!!!

Tänään jokaisen pelaajan nimi kirjoitetaan ISOLLA, joukkue täynnä voittajia ja onnistujia!

Mieletön peli, koko ajan Biisonien hallussa ja jälleen kentällä oli nimen omaan JOUKKUE!

Hattu päästä myös Gregille, voisin väittää, että tänään myös Gibson oli jatkuvasti muutaman siirron Poikolaa edellä!

Three more wins BISONS!
 
Viestejä
1 939
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Joku tilastotieteilijä voisi tarkemmin tutkia tilastoja mutta ainakin pelkkien voitto-tappio -tilastojen perusteella Pyrintö oli tällä kaudella sarjan ylivoimaisesti eniten riippuvainen kotikentästään, vierassaldo oli koko kauden ajan yllättävän huono rosteriin ja kokemukseen verrattuna.

Vaikea sanoa oliko kyseessä kotiyleisö, tutut korit, tuomarien kotikenttäsuosio, vieraskatsomon paine Demonille vai vanhojen miesten rasittuminen bussissa, mutta fakta oli että Pyrintö oli vieraskentillä yllättävän heikko koko kauden.

Noin kokeneelle joukkueelle tuo vieraspelien ja kotipelien ero oli käsittämättömän suuri, sarjan kaikista joukkueista tilastollinen ero oli suurin.
 
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Kiitos Bisons! Unohtumaton elämys. Tämä päivä ei unohdu. Käsittämätön kantti ja tahto. Vaikeaa oli taas välillä mutta sieltä vain tultiin. McDade pelasi huikean pelin. Koko joukkue ansaitsee ison käden. Mestari on kaadettu. Tästä mitalin ollessa varma eteenpäin vain. Kotiyleisökään ei ollut hassumpi. Kiitos meille.
 
Viestejä
954
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Hattu päästä Bisonsien vuoksi! Huikea sarja, huikea viides peli ja huikea tunne pelin jälkeen. Tämän vuoksi näitä pelejä pelataan.

Kovat on korit ilmeisesti Loimaalla. Ei uponneet Pyrinnön kolkit ihan Pyynikin tapaan.
 
Viestejä
496
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

onnea Loimaalle... Toivotaan et saatte raha-asianne kuntoon ja pysytte liigassa enemmän kuin ensi kauden.velaksi eläminen ei kannata montaa vuotta..
 
Viestejä
1 051
Vs: Playoffs 2012 Semifinal Bisons - Pyrintö

Vaihinko että Pyrintö ei mennyt finaaliin.
Se on ainut joka voi kaataa Katajan.
Toivottavasti olen väärässä. Onnea BiPojille.