Koripallo.com

PU16 SM Pudotuspelit

Viestejä
1
Mitä mieltä olette järjestelmästä pelata 05- ikäluokan SM sarjan pudotuspelit 10 joukkueen voimin? Ketkä ovat teidän kirjoissa suosikit voittoon ja mitkä joukkueet pysyvät kasassa mentäessä U17 ikäluokkaan?
 
Viestejä
4
Niin. Onhan se erikoinen lähestymistapa kaudelle, jossa monet joukkueet ovat olleet pois saleista marraskuusta asti.
 
Viestejä
2
Ollaanko nuorten sarjoja siis jatkamassa vielä tällä kaudella ja missä ikäluokissa?

Jos ollaan, niin onhan se hieno asia, että nuoret pääsevät pelaamaan. Mutta todella pitkä tauko saliharjoittelusta joillain alueilla aiheuttanee hyvinkin mielenkiintoisia voimasuhdemuutoksia kilpailullisessa mielessä. Samoin valmentajien kevääseen päättyvät sopimukset voivat aiheuttaa haasteita, jos kausi kovin pitkälle kesään jatkuu.

Mutta ehkä menestys ja valmentajat ovat sivuseikkoja isommassa kuvassa ja tärkeintä saada nuoret takaisin kentille nauttimaan koripallosta. Ulkoleikit ja turvaväliharjoitteet kun eivät samalla lailla motivoi (ainakaan kaikkia) kuin itse pelaaminen.
 
Viestejä
4
Koripalloliitto on viimeksi virallisesti informoinut tästä 23.3 ja sen mukaisesti pudotuspelit alkaisi U16, U17 ja U19 sarjoissa 8.5. Tosin suuressa osassa maata pelikielto on voimassa 16.5 asti ja harjoittelu sisätiloissa sallittu turvavälein loppuviikosta. Hallituksen linjauksen mukaan kilpailut sisätiloissa sallitaan heinäkuussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös