Koripallo.com

Puolivälierä 2024: Korihait - Kataja

Ottelusarjan voittaja?

  • Korihait

    Ääniä: 28 73,7%
  • Kataja

    Ääniä: 10 26,3%

  • Äänestäjiä
    38
  • Poll closed .

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Viimeksi muokattu:

Vt

Viestejä
78
Pessimisti ei pety. 3-0 tai 3-1 Korihaille. Niin paljon ailahtelee tuo Katajan peli ja Ogunyemi ollut Katajalle mahdoton pideltävä. Myös Egekezen katoaminen peleistä viime aikoina, siihen lisättynä Singletonin hyödyttömyys.
 
Viestejä
155
Kataja välieriin voitoin 3-1, aivan kuten näiden joukkueiden keskinäiset ottelut tällä kaudella ovat menneet. Sarjan kaksi ensimmäistä ottelua voittaa Kataja, kolmannessa Korihait nappaa kotivoiton ja neljännessä Kataja katkaisee sarjan omalla kotikentällään.
 
Viestejä
68
3-0 Korihaille. Ensimmäisen Joensuun ryöstön jälkeen katkeaa Katajan selkä. Korihait tulee ensimmäisen kerran häviämään kotona Finaaleissa jos silloinkaan.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 631
Viestejä
1 027
herkullinen pari paitsi joukkueiden osalta niin vaikkapa Aalto - Pöllä osalta myös. Löytää Aaltokin vahvemman keskustelukumppanin kerrankin. Parhaana päivänä mahdoton määrä heittovoimaa yhtäaikaa kentällä, sokerina pohjalla pelimatkan pituus.
 
Viestejä
1 234
1712333811852.png

Tästä kolme pistettä tauluun. Mikseivät tuomarit itse menneet aikalisän aikana/ennen tarkistamaan, oli ainakin lähetystä katsoessa heti niin selvä että varpaat eivät viivan takana olleet
 
Viestejä
538
Okei, Hirvonen+Singleton 1/9. Tuttu kaava jatkuu siis. Voidaanko näillä takamiehillä pärjätä edes?
 
Viestejä
142
Yksittäisen ottelun plusmiinus tilastosta ei mitään johtopäätöksiä kannata tehdä, mutta Herralalta aika raju +46 tänään

Tuo on kyllä pudotuspeliotteluun, jossa suht tasaisesta tilanteesta lähdettiin päätösneljännekselle, aivan todella hurja luku :D
 
Viestejä
155
Alta voit katsoa tai vaikka yrittää arvailla, ketkä kolme pelaajaa Herralan lisäksi ovat 2020-luvulla yltäneet vähintään +46 lukemaan. Vihjeenä on joukkue, jossa kyseinen pelaaja on tuolloin pelannut. Yksi nimistä on sellainen, jota kovin monen jos kenenkään en usko arvaavan.
Lassi Nikkarinen +49 vs. Pyrintö 19.10.2021
Shawn Hopkins +46 vs. Korihait 1.12.2020
Aleksanteri Ahola +46 vs. Korihait 19.1.2022
 
Viestejä
2 420
Viimeinen jakso oli kyllä surkeaa tekemistä Katajalta. Jos Katajan onnistujia haluaa mainita niin Pack oli aivan loistava ja Tumba sekä Pöllä pelasivat myös hyvin. Katajan takamies kaksikko Hirvonen ja Singleton surkeaa heittopeliä ja syöttöjä Hirvonen vaan 1 ja Singleton 0. Kapteeni Egekeze kauden huonoin peli ja pisteitä pyöreä nolla. Lufile on levypalloissa hyvä mutta tuntuu että niin hyökkäys kuin puolustuspäässä on aika ajoin vaisu. Kotimaisista Lindberg, Permanto ja Knihtinen todella näkymättömiä.

Korihailta onnistui koko joukkue. Vehmanen oli varsinkin ottelun alussa hyvässä heittovireessä ja Aalto oli kentän paras iso pelaaja vaikka tuhlaili ainakin kolme suht varmaa koria. Bojan pystyt parempaan mutta oli kuitenkin perus luotettava jälleen ja Herrala puolustuksessa todella kova. Korihaiden ulkomaalaiset onnistui varsinkin Jackson ja Ogunyemi.

Kataja jos meinaa tiistaina voittaa niin monen pelaajan pitää nostaa tasoaan.
 
Viestejä
5 339
Eilen ainakin kolme korihaiden pelajaa juoksi suoraan Pöllään päin . Pöllä oli paikallaan . Mikä idea on siinä .
 
Viestejä
623
Eilen ainakin kolme korihaiden pelajaa juoksi suoraan Pöllään päin . Pöllä oli paikallaan . Mikä idea on siinä .
Yleensä koripallossa puolustajat varoittavat toisiaan skriineistä. Ehkä Hait eivät olleet ajatelleet Katajaan ilmestyneen niin laaja muuri, että varottamisen kulttuuri olisi pitänyt ajaa joukkueen street-ball -peliin sisään?

Pöllä ei kuitenkaan ihan paikallaan malttanut olla, vaan nojasi usein vielä hiukan enemmän puolustajan tielle, mistä tulevaisuudessa saattaa napsahdella hyökkääjänvirheitä, ellei sitten totu peliin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös