Koripallo.com

Puolivälierät: Karhubasket - Seagulls

Kumpi etenee jatkoon?

  • Karhubasket

    Ääniä: 11 84,6%
  • Seagulls

    Ääniä: 2 15,4%

  • Äänestäjiä
    13
#3
Siipirikko ja sekaisin oleva Seagulls vs. runkosarjan lopussa yllättävän epävarmasti pelannut Karhu (viimeiset matsit 2-3)?

Jos Lokit pelaa täydellä & terveellä kokoonpanolla, voi tulla hyvä sarja. Jos ei, niin sitten ei.
 
#7
Lokit vie jos miehet terveitä. Nähtiinhän se jo viimeisessäkin kohtaamisessa, että jopa ilman kahta avauskentän pelaajaa lokit oli todella lähellä voittoa. Ortiz ja Staten mukaan niin Karhu lähteekin kesälomille.
 
#11
Siipirikko ja sekaisin oleva Seagulls vs. runkosarjan lopussa yllättävän epävarmasti pelannut Karhu (viimeiset matsit 2-3)?
Mihin perustat tämän?
Lähinnä statseihin, kuulopuheisiin sekä siihen, että Lokkien kapea nuorisorosteri kävi oikeasti pelottelemassa Karhua sen kotiluolassa. Voi olla, että termi "epävarma" on kuitenkin väärä tai huono. Myönnän.

Lähinnä tarkoitin sitä, että jos vertaa Karhun maaliskuuta (pelkkiä voittoja) huhtikuuhun (2-3), niin ero pelin vakuuttavuudessa on selvä. Jos kyse on siitä, että Karhu on ihan tarkoituksella löysäillyt viimeisissä peleissä, niin sekin on huono ennuste: aika usein tarkoituksellinen löysäily johtaa huonoon peli-ilmeeseen kun tosipelit alkaa. (Mikä ei tietenkään tarkoita, että niin tapahtuu jotenkin välttämättä tai väistämättä.)

That said, en näe Lokeilla kovinkaan suurta saumaa tän sarjan viemiseen. Ilman kaikkia jenkkejä ja jotakin taianomaisesti löydettyä ryhtiliikettä Lokeista ei vaan taida olla tänä vuonna vastusta Karhulle.

Ehjänä Lokkien nykyrosterissa olisi potentiaalia vaikka finaaleihin, mutta ei taida tuo potentiaali realisoitua.
 
Viestejä
242
#12
Ymmärtäähän sen, että nallekarhuja hieman pelottaa ottaen huomioon viimeisen kuun selkäsaunat mm. vajaamiehiselle Katajalle ja Kotkalle. Jos lokeilta puuttuu edelleen avainpelaajia, niin siinä on karhulla pieni sauma.
 
Viestejä
17 734
#13
Joopa joo.

Kyllähän Karhu oli niin surkean heikko viimeki Katajaa vastaan, että ihmeitä pitää tapahtua, jos peli-ilme paranee....Katajalta kaiken lisäksi puuttui Huolila, eikä Simppari edes ollut pelissä niinsanotusti mukana....
 
#19
Parahin Juhta!

Suosittelen ottamaan hieman ensimakua Karhusta ( enkä tarkoita sitä nestemäistä, sille se ei mitä ilmeisemmin sinulle sovellu).

Tässä muutama suositus: KarhuHERRA baddington, Nalle Puh tai Karhu veljeni Koda. Pitäisi soveltua myös ikäsuosituksienkin mukaisesti!

Psyykkeesi huomioiden en uskaltanut edes lähteä suosittelemaan K12 elokuvia tai viime vuoden finaaleista puhumattakaan!

Hyviä pleijareita sinne suuntaan ja katsotaan satutaanko olemaan finaaleissa vastakkain!
 
Ylös