Koripallo.com

Puolivälierät: Kataja − KTP

Viestejä
72
Taitaa tämä taktiikka kuitenkin olla enemmän Pistuulin kehittämä. Se kun on jo sopivasti " karjalaistunut " ja Länsi-Venäläinen oveluus on iskostunut sinne sydänjuuriin asti....
Luulenpa että ennen peliä on pistetty jenkkipoikien eteen suuret lautaselliset mämmiä ja kerrottu että nämä syödään pelin jälkeen jos ei peli kulje, sokeria saa halutessaan käyttää.
 
Viestejä
6 198
Katajalta vakuuttava startti Play offeihin, kauden paras peli koko joukkueelta tärkeään paikkaan. Heikkoa lenkkiä ei tänään ollut eikä mustia hetkiä tullut. Joukkue oli selvästi hyvin latautunut ja sai 1 600 katsojasta hyvin energiaa lisää. Ei tästä negatiivista sanottavaa ole, jämäkkä esitys! Yksi parhaita Play off pelejä etenkin kotona. Hyvä tunnelma jäähallissa, on kiva paikka koripallolle ja tunnelma hyvä. Kiva oli palata yhden välivuoden jälkeen. Sarja 1-0 ja ns pakkovoitto otettiin, nyt pitää kuitenkin nollata tämä ja aloittaa keskittyminen maanantaille. KTP on kotonaan takuulla ärsytetty ja tulee lujaa, siihen Katajan pitää olla valmis tai numerot saattaa olla toisinpäin. Kotkassa nähdään, sukkana koriin Team saapuu Stevecolle! Kataja!!
 

Olli Olematon

"KTP:n isot pelaajat vievät kyllä Katajan vastaavia 6-0" Voikko tän perustella? :D

Päivän peli riittää perusteeksi. Capitanin väite on ihan päin seiniä. Enemmän metsään ei voi mennä
 
Viestejä
417
Päivän peli riittää perusteeksi. Capitanin väite on ihan päin seiniä. Enemmän metsään ei voi mennä

Kuinka niin? Kotkan isothan olivat eilen ainoita, jotka edes etäisesti muistuttivat koripallon pelaajia, muun joukkueen näyttäessä lähinnä laumalta eksyneitä lampaita. Ja tekivätpähän Langford ja Nelson Kotkalta eniten pisteitäkin. Aika kova väite siis yhden pelin perusteella, ja mun aiemmat (koko kauden kohtaamisiin perustuvat) perusteluthan löytyy ylhäältä ;)

Anyhow aivan järkyttävä sulaminen Kotkalta toisella jaksolla, ja siihenhän tuo koko homma kaatui. Jos antaa pleijareissa 30p keulan kärkijoukkueelle, niin voi jo samantien alkaa starttaamaan bussia ja laittaa junnut kentälle. Ei se peli siitä ainakaan pahemmaksi olisi muuttunut. Thomaksella ilmeisesti jetlagia päällä, tai ihan vaan pelkkää lagia, kun pallo karkaili omassa kuljetuksessa ja heitot näyttivät lähinnä Shaqin vapaaheitoilta. Ja jos joukkueen parhaat vaparimiehet heittää puolet bonusheitoista ohi, on vikaa selkeästi mentaalipuolella.

Maanantaina kotivoitto urkkarissa, niin saadaan henkinen kelkka käännettyä oikeaan suuntaan. Katajaa vastaan ei ole varaa tapahtua ainuttakaan tuollaista tokan jakson kyykkäystä, tai tulee kylmät.
 
Viestejä
1 641
Näytös 1/11 (max 1/19) takana.
Kataja vei game1.n, mutta mitään muita päätelmiä ei voi tehdä ennen kuin game2. pelattu varsinkaan täs otteluparissa
 

Tsäärna

Kataja voittaa ottelusarjan suoraan 3-0 sekä Suomen mestaruuden tällä kaudella. Torilla tavataan.
 
Viestejä
2 089
Kotka aloitti väkevästi mutta sitten tuli stoppi.

Katajalta onnistui lähes kaikki mitä yrittivät mutta kokenut joukkue tietää että ”peli kerrallaan” mennään.

Sarja on täysin avoin, Kotkassa ennen alkua tilanne on kuulemma 0-0 (0-1).
 
Viestejä
216
Tämä taisi olla kauden ensimmäinen peli, jossa Katajan ulkomaalaisnelikko oli kokonaisuudessaan terve ja kaikki onnistuivat samassa pelissä. Toivoa voi, että tämä olisi Katajan uusi normaali.

Kapitaano katseli matsia vahvojen vihervalkoisten lasien läpi. Huomaamatta taisi jäädä fakta, että Kataja vei levyt 44-26, joten ei ne Kotkan isot pojat ihan 6-0 Katajaa vieneet ja vaikka KTP:n vaparit olisivat uponneet 100%, olisi turpaan tullut lähes 30 pojoa.

Tämä oli vain yksi peli ja KTP voi viedä sarjan 3-1. Eilisen perusteella en kuitenkaan laittaisi rahojani likoon tuon lopputuloksen puolesta.
 
Viestejä
6 198
Tuo totta, että kaikki Katajan ulkomaalaiset kerrankin olivat kaikki hyviä yhtä aikaa samassa ottelussa, heikkoa lenkkiä ei ollut yhtäkään. Toivottavasti trendi jatkuisi tulevissa matseissa. Hyvät fiilikset kaikkiaan eilisestä, mutta kaikkihan tietää, että maanantaina Karhuvuoressa on uusi vääntö ja KTP ei takuulla ole noin huono. Eihän KTP alussa huono eilenkään ollut, mutta toisella kympillä Kataja vaan yksinkertaisesti sai hurmoksen päälle. Maanantaina nähdään varmasti kotikentällä sisuuntunut KTP ja siihen Katajan pitää olla valmis. Runkosarjan kohtaamiset kaikki meni kotivoitoilla ja mahdollisuudet samaan tässäkin sarjassa on. Itsehän 3-2 veikkasin. Maanantai on iso peli, jos Kataja selviää vaikeasta Karhuvuoresta voittajana ulos, niin sitten voi ja meneekin todennäköisesti jopa 3-0.

Mutta katsellaan maanantaina miten asetelmat tuolloin ovat.
 
Viestejä
336
Annettaanko myö Joe PartaSimon jatkaa vielä? Miusta saapi vielä pelata. Nyt saa tulla yks heikompi vaikka välliin.

Maanantaita odotellessa. Ei kyllä arkipäivää vasten kehtaa Kotkaan lähteä, mutta toivottavasti VeikkausTVltä tulee hyvä tuotanto.

Playoffs ja playoffspelit kirjoitetaan yhteen. Ässä lopussa ei tarpeellinen suomeksi, mutta muuten on riittävän monta kymmentä kertaa nuo sanaparit tullut nyt luettua.
 
Viestejä
1 106
Playoffs ja playoffspelit kirjoitetaan yhteen. Ässä lopussa ei tarpeellinen suomeksi, mutta muuten on riittävän monta kymmentä kertaa nuo sanaparit tullut nyt luettua.

Argh.

Näin:
- playoffs
- playoff-pelit
- playoffit

EI: platoffspelit, playoffpelit
 
Viestejä
2 859
Hyvä matsi katajalta eilen, kauden parasta tähän asti (ihan alkukauden muutamat ottelut pl.). Toivotaan, että sama tahti säilyy jatkossakin, maanantaina tulee takuulla tasaisempi matsi. Täytyy olla takin napit visusti kiinni ekan voiton jälkeen ja täytyy olla heti alusta asti valmiita taistelemaan. Yks voittohan se kotkastakin pitäis naarata.. Niin.. Simpsoni ratkasee muutaman matsin vielä ;) Mutta kyllähän pitää sanoa että jos samalla tasolla koko nelikko pelaa jatkossakin niin hyvältä näyttää. Kreisi- Deivis on parantanut paljon viime aikoina :)
 
Viestejä
2 395
Huomenna sitten luvassa toinen puolivälierä peli. Ensimmäinen peli oli Katajan näytöstä ja voisi luulla että tasaisempi peli tulee olemaan Kotkassa. Katajan kausi on ollut ailahteleva ja varsinkin vieraissa on ollut vaikeaa joten saa nähdä millainen peli tulee olemaan. Mitä Kotka keksii Katajan pään menoksi? Kotkan jenkit hävisi ekassa pelissä selvästi Katajan ulkomaalaisille ja jos sama meno jatkuu niin Kataja juhlii voittoa. Mutta Katajan ulkomaalaisten otteet ovat ailahdelleet pitkin kautta niin ei edes olisi yllätys jos esim Simpson tai Bracy Davis pelaisivat huonon pelin. Toki Palmi ja Seppälä jos pelaavat huippupelin niin se saattaa riittää voittoon. Paineet on Kotkalla. Kataja jos menee sarjassa 2-0 johtoon niin siitä tuskin KTP enää nousee mut jos KTP pistää sarjan tasoihin niin paineet siirtyy Katajalle. No Joensuusta tulee pari henkilöautollista faneja ja myös muualta tulee etäfaneja kannustamaan Katajaa!!! KATAJAAA!!!!
 
Viestejä
6 198
Game 2 Karhuvuoressa vuorossa siis maanantaina. Kataja oli mehtimäellä lopulta aivan omaa luokkaansa ja pelasi ainakin hyvin lähelle kauden parhaan pelinsä tähän asti - ja pelasikin. Ns pakkovoitto otettiin ja siinä mielessä tottakai mukavampi Kotkaan lähteä. Mutta maanantaina pelataan Kotkassa ja KTP tulee aivan varmasti alkuun kovaa ärsytettynä avaustappiosta ja Katajan pitää tähän olla valmis, muuten tulee vaikeuksia. Katajalta kaikki ulkomaiset onnistuivat kerrankin yhtä aikaa ja toivottavasti sama jatkuu. Avausvoitosta huolimatta pidän Kotkaa suosikkina koska kotikenttä tasoittaa puntteja ja runkosarjassa KTP voitti kotipelinsä. Kova matsi tulee näin uskon, jos Kataja säilyttää avauspelin ilmeen, niin vierasvoiton hakeminen on mahdollista. Siihen tottakai uskotaan ja paikanpäälle Kotkaan saavutaan Katajaa kannustamaan! Sukkana koriin Play off kiertue 2019 @ Kotka :)
 
Viestejä
72
Veikkaus tarjoaa Katajan voitolle kerrointa 2.0 eli ammatikseen lajia seuraavat eivät anna liikaa painoa suurinumeroiselle kotivoitolle. Minusta kuitenkin mielenkiintoinen painotus, kenties joukkueiden keskinäisten otteluiden pitkä kotivoittoputki näkyy kertoimissa myös. No kaikilla putkilla on tapana katketa joskus :)
 
Viestejä
19 541
Ei hyvältä näytä. Kreisi-deivis miinuksella.

Näinköhän MiniNerkin mainitsemaa mämmilautasta on muistettu hänen edessään edes käyttää nuuhkaistavana?

Isommaksi pitäisi ero kolmannella jaksolla saada, kun se kuuluisa sulaminen kuitenkin tulee lopussa....
 
Viestejä
2 859
Näimpä. Nyt pitäis vaan katajan pitää se jalka siinä kaasulla eikä laskea sitä sieltä. puolustuksen pitää pitää loppuun asti.. jännää,hyvin jännää..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös