Koripallo.com

Runkosarjaveikkaus 2019-2020

#2
Sijat 1-4: Seagulls, Vilpas, Karhu, Pyrba
Sijat 4-8: Nokia, KTP, Kataja, Kobrat
Sijat 9-12: Lahti, Kouvot, Ura, Korihait

Ykkösryhmässä en näe mitään syytä, miksei Pyrba olisi runkosarjassa kärjen tuntumassa ensi kaudellakin, mikäli jenkit eivät petä totaalisesti. Gullsilla Kotti, Huff ja Kanervo, joten ei tuolla porukalla voi lähteä kuin hakemaan mestaruutta. Vilpas ilman muuta kolmen joukossa viimeistään keväällä, kun koulupoikajenkit on heivattu Helsinki-Vantaalle ja tilalle on tullut pelimiehiä. Villen ja Teemun yhteiselo tulee olemaan kiinnostavaa seurattavaa.

Kakkoskategoriassa uskoisin Katajan hankkivan vielä jonkun suomalaisen nimimiehen, minkä jälkeen onnistuneilla jenkkihankinnoilla se voi olla jopa TOP3-joukkue. Lapua on tunnetusti hankkinut hyviä vahvistuksia, joten neljä jenkkiä + Antto voi viedä runkosarjassa yllättävänkin korkealle varsinkin kun muistaa, että penkiltä löytyy ainakin kolme pelimiestä.

Kolmossarjan painijoista oikeastaan kuka tahansa pl. Korihait voi nousta vaikkapa sarjan puolivälin tienoillekin. Lahdella Hirvosen myötä ihan ok aloitus mikäli jenkit natsaavat, eikä Urakaan näytä huonolta, vaikka ihan sellainen kärkiosaaminen kotimaista puuttuukin. Kouvoista paha sanoa vielä mitään. Mikäli kotimaisia vahvistuksia ei tule, veikkaan Ojaa ensimmäiseksi potkut saavaksi valmentajaksi :D Korihaiden jenkkien taso on arvoitus, mutta suomalaisten puolesta Korihait on divarijengi, tosin 1-2 liigatason kaveria voi korjata tilannetta.
 
Viimeksi muokattu:
#5
 1. Seagulls, jos ei mene konkurssiin tai veteraanit koe palkanmaksuongelmia
 2. Vilpas, materiaalia riittää, mutta Taikurin panos kasvaa vain aikalisillä
 3. Kataja, kovat jenkit pelastaa kauden
 4. Karhu, Bojan Okko ja neljä laatujenkkiä toimii
 5. Kobrat, Antto ja hyvät jenkit on kova yhdistelmä, penkiltä löytyy lisäksi kolme pelimiestä
 6. Pyrintö, täysi arvoitus. Jos ei tule sentteriä, ei ole asiaa näinkään korkealle.
 7. KTP, liikaa jenkkien varassa, vaikka Pounds ja pari Lehtorantaa takaa keskikastin tason
 8. Kouvot, Tumpin ja Villen myötä keveni kovasti eikä korvaajat säväytä
 9. Lahti, Tumppi, Vesa ja jenkit, mitäs sen jälkeen?
 10. Nokia, aika ohutta yläpilveä
 11. Ura, kolmosia ilmaan ja toivotaan
 12. Korihait, divaritasoa
 
#9
Sama kuin noppaa heittäisi, kun jenkeistä ja niiden tasosta on vain kalpea aavistus. Esim. jos Gullsit epäonnistuu jenkkiruletissa, voi sijoitus tippua jonnekin 5-7:n paikkeille ja sama koskee tietenkin muitakin kärkiporukoita. Tässä arvaukseni:

1. Seagulls
2. Kataja
3. Karhu
4. Vilpas
5. Kobrat
6. Pyrintö
7. KTP
8. Nokia
9. Kouvot
10.Lahti
11. Ura
12. Korihait
 
Viestejä
301
#10
Sama kuin noppaa heittäisi, kun jenkeistä ja niiden tasosta on vain kalpea aavistus. Esim. jos Gullsit epäonnistuu jenkkiruletissa, voi sijoitus tippua jonnekin 5-7:n paikkeille ja sama koskee tietenkin muitakin kärkiporukoita. Tässä arvaukseni:
Niinpä. Nämä veikkaukset perustuvat aina ihan selvästi ainakin osaksi aiempien kausien menestyksen aikaansaamiin mielikuviin ja sitten joukkueen kotimaisten pelaajien perusteella visioituihin menestysoletuksiin. Esim. just sillä Seagullssilla on taas kyllä kovia kotimaisia ja tekisi mieli ajatella, että kun on Huffia ja Kottia niin pakkohan niiden on pärjätä. Mutta niin on kovia kotimaisia ollut kai joka vuosi, oliko enimmillään peräti kolme maajoukkueen staraa listoilla, eikä niilläkään pitkälle päästy. Valmentaja sentään on vaihtunut ja omistajankin käsi ehkä hamunnut perstaskusta lompakkoa vähän taajempaan tahtiin, niin noppa-stetson-menetelmällä odotan Gullsille 4 parhaan joukkoon runkkusijoitusta.
 
Viestejä
301
#12
Täytyykö nyt ymmärtää, että ProBasket ja Sepi jo etukäteen selittelevät metsään menneitä veikkauksiaan? :cool:
En itse veikkaa mitään koska mulla ei ole mitään hajuakaan yhtään mistään, joten varmasti veikkaukseni metsään menisivät, paitsi siinä tapauksessa jos eivät menisi. Paitsi sen verran veikkaan, että Gullseille ennakoin aiempaa parempaa menestystä, vaikka ei sitä oikeasti tule koska joukkueella on niin vahva alisuorittamisen perinne ettei sitä yksi Euroopasta eläköitynyt Huff vielä pysty murtamaan.;)
Veikkaan Gullseille kuitenkin seurahistorian ensimmäistä vierasvoittoa Joensuussa, vaikka en sitä toivokaan. :cool:
 
#16
Mistä johtuu tämä Nokian totaalinen uppoaminen veikkauksissa? Onhan siellä Dolenc, Mattila ja Hopkins, sekä kohtuu lupaavasti viime kaudella pommitanut Sulonen sekä kohtuullisen upsiden omaava nuorempi Nikkarien.

Ei tuo nyt ihan sarjan heikoimmalta kotimaiselta rosterilta vaikuta.
 
Viestejä
506
#17
Oma veikkaus runkosarjaan: 1) Kullit 12) Muikut... muut siihen väliin ja Muikut pelaavat varmasti Korisliigaa myös kaudella 2020-21. Tämä lähes yhtä varma asia, kuin se että Kullit hyytyy pleijareissa. En väitä, että niin toivoisin, pikemminkin päinvastoin.
 
Tykkää tästä: Sepi
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös