Koripallo.com

Runkosarjaveikkaus 2023-24

Viestejä
6 498
Alkavan kauden runkosarjaveikkaus puuttui, joten alle voi alkaa laittaa joukkueita oikeaan järjestykseen.

(Olisin laittanut myös erillisen äänestyksen runkosarjan voittajasta tulille, mutta vastausvaihtoehtoja saa olla vain 10, eikä viitsi jättää random kahta joukkuetta äänestyksen ulkopuolelle).
 
Viestejä
269
Minä en taas olisi keksinyt kuin kaksi joukkuetta, jotka voivat voittaa runkosarjan.

1. Kauhajoki
2. Helsinki Seagulls
3. Kataja Basket
4. Salon Vilpas
5. KTP-Basket
6. Kouvot
7. BC Nokia
8. Tampereen Pyrintö
9. Lahti Basketball
10. Kobrat
11. Korihait
12. Bisons
 
Viestejä
6 498
Runkosarjan voittajaa 2023-24 voi äänestää täällä (Strawpoll). <- Paina linkkiä

1692014891953.png

Äänestys auki kauden alkuun asti.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 778
(Olisin laittanut myös erillisen äänestyksen runkosarjan voittajasta tulille, mutta vastausvaihtoehtoja saa olla vain 10, eikä viitsi jättää random kahta joukkuetta äänestyksen ulkopuolelle).
Jatkoa varten tämä raja muutettu 12:sta.
 
Viestejä
634
Osaisiko joku aktiivinen veikkaaja kertoa löytyykö joltain bettingsivustolta jo joitain kertoimia?
 
Viestejä
2 314
Vasta sitten kun budjetit julkaistaan, osaa laittaa veikkauksen. Eikö se runkosarja perinteisesti mene aika suoraan pelaaja-budjettien mukaisessa järjestyksessä?
 
Viestejä
27
1. Seagulls
2. Karhu
3. KTP
4. Vilpas
5. Kataja
6. Kouvot
7. Nokia
8. Pyrintö
9. Kobrat
10. Lahti
11. Korihait
12. Bisons
 
Viestejä
1 201
Tuolla mielenkiintoisia tuloksia toistaiseksi. Jostain syystä kukaan ei usko nimenomaan Lahden mestaruuteen, vaikka ääniä jo Bisonsilla, Kobrilla, Korihailla montakin ...
Mutta eihän tuossa edes kysytty kuka uskoo kenenkäkin mestaruuksiin? Eikös tuossa veikattu runkosarjan voittajaa?
 
Viestejä
104
1. Gulls
2. Karhu
3. Bisons
4. KTP
5. Kouvot
6. Kataja
7. Vilpas
8. Pyrintö
9. Nokia
10.Kobrat
11.Korihait
12.Lahti
 
Viestejä
1 313
Osaisiko joku aktiivinen veikkaaja kertoa löytyykö joltain bettingsivustolta jo joitain kertoimia?
Eipä taida missään vielä olla, mutta ei ole ollut tapana näin aikaisin ollakkaan. Kokoonpanotkaan kun eivät kasassa vielä ole.
 
Viestejä
271
1. Karhu: kahminut itselleen muiden seurojen suomalaishuiput Romaniaa myöten ja yhä sama valmentaja, joka kauden päättäjäisissä saisi varmaan virheasennon niskaansa ellei mitali painaisikaan kaulaa. Eiköhän riitä kultakantaan palaamiseen, saas tosin ensin nähdä myös "ylimääräisetkin" vahvistukset ja menestyksen Euroopassa
2. Vilpas: pystyykö joku rikkomaan Kauhajoen ja Helsingin "kahden kaupan" kärjessä? Katajalla toistaiseksi enemmän veikkauksia kolmoseksi, mutta >12 pelaajan edes jotenkin nimivahva ryhmä Salossa vakuuttaa tässä vaiheessa paremmin.
3. Kataja: Europe Cup -lohkovastustajia luonnehdittu "arpaonneksi" , kantaisiko kotimaan kentilläkin? Kv kentät tosin kaipaisivat lisää merkittäviä pelaajia myös suomalaisiin
4. Seagulls: huono kotihalli ja kansainvälisten pelien puuttuminen, varsinkin jälkimmäisen johtuessa ensimmäisestä söisikö motivaatiota riittävästi, että pronssipelinkin häviäisivät. Jones lopetti, kauanko jaksaa Rougeau? Uusi valmentaja, miten S. Laakson peluutus
5. KTP: mitalipelien jälkeiset sijat näyttävät jälleen Kymenlaakson kamppailulta, ja alueen joukkueet ovat monilla peräkkäin. Veikataan nyt Kotkan vuoroa, vaikkapa täydemmän näköisen kokoonpanon turvin jos ei muutoin (lähteneitä pelaajia eivät fanit vaikuta kaipaavan)
6. Kouvot: meneekö kotimaisilla korinaluspelaajilla toimiminen jo itseisarvoksi? Kokemusta vahvistuksilla toistaiseksi niukasti, toki tasokasta taustaa eli meinaako Jyri pystyä kasvattamaan jo ulkomaalaispojistakin miehiä
7. Nokia: Trey Niemen korvaaminen takakentällä ei näytä sujuvan, muutoin tunnistettavat kotimaisnimet ja tunnistusta helpottamaan nopeasti lempinimetyt vahvistukset. Pyrintöä päihittäminen ties jo kuinka monennen kerran motivoinee myös?
8. Korihait: jokakesäinen kysymys kuinka korkealle uskaltaa/kehtaa veikata. Periaatteessa yhtä F-pelaajaa vaille ihan uskottava kotimaisosasto (free agents-listassa 6 nimeä lopettamishuhuinen Barnes mukaan lukien, onnea vaan ja lompakko auki) Huhuja Roope Ahosesta, jolloin vahvistukset lienevät C + 3xF(joukkueen ainoat. Mukana Zach Thomas?=>rookieita max 1?)
9. Lahti: sijoitus nopeassa nousussa ainakin StrawPoll-kyselyssä. Ehkä valmentajaongelmia, ehkä turhan osa-aikainen "stara" ?
10. Pyrintö: sinänsä koviin "ikänsä Pirkanmaalla pelanneisiin" ei kovin mielenkiintoisia lisäyksiä? Kotihalliongelma ehkä pahempikin kuin Helsingissä. Vahvistukset jo hankittu, eivät ole herättäneet kovin suurta luottamusta faneissa ?
11. Kobrat: jos viime kauden kaltaista loistavaa alkurynnistystä ei nähdä, on helppo veikkailla jämäsijoille. Pitkälti vahvistusten varassa, ja matkassa on vasta tulokassentteri ilman kotimaista C-tukea
12. Bisons: kun viime kauden Hongan liigavisiitti jäi ranskalaiseksi Kotista, Lindbomista, Mervolasta sekä tuntemattomien pelaajien valtavasta määrästä huolimatta, lähtee samaa nopeasti aavistamaan Loimaalle jonka määrä/laatu -panostus on karkeasti arvioituna ei kumpaakaan. Toki tasokkaat jenkit muuttavat tilanteen nopeasti, jo 4 kasassa ilman tulokkaita ...
 
Viestejä
47
1. Karhu
2. Seagulls
3. Kataja
4. Vilpas
5. Kouvot
6. KTP
7. Lahti
8. Nokia
9. Pyrintö
10. Korihait
11. Kobrat
12. Bisons
 
Viestejä
332
1. Karhu
2. Seagulls
3. Kataja
4. Kouvot
5. KTP
6. Nokia
7. Vilpas
8. Lahti
9. Korihait
10. Kobrat
11. Bisons
12. Pyrintö
 
Viestejä
1 705
Ennen lopullisia joukkuetietoja vähän turhaa hommaa mutta:
Karhubasket ja Seagulls lienee suosikit sarjaan anyway
Kataja, Vilpas, KTP, Kouvot lienee kovimmat haastajat
Lahti, Nokia, Korihait taistelee viimeisiä pleijaripaikoista
Kobrat, Bisons, Pyrintö lienevät vaikeimmissa tilanteissa ellei jotain superjenkkejä tulee rosteriin
 
Viestejä
488
Taas kerran kp.com veikkaajat tekevät perinteisen virheensä, että veikkaavat Pyrintöä peräpäähän, mutta Pyrintöhän ei koskaan jää ulos pudotuspeleistä. Saati nyt kun on ehkä Korisliigan vahvin valmennus-ryhmä ja Hakanen on luvannut panostusta pelaajapuolelle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös