Koripallo.com

Salon Vilpas 2018-2019

Viestejä
557
Taylorin puolustusta melkein kannattaisi miettiä tiukkojen pelien perusteella ja jossa peliaika on ollut merkittävä.
Laskin nopeasti pelit jonka lopputulos on ollut +/-10p. Ja Taylorin peliaika ollut normaalin rajoissa.
Näitä on ollut 23 ja Taylorin +54 näissä peleissä.
Taylor on pelannut 16 peliä tämän vuoden puolella ja ollut 3 kertaa miinuksella.
Näistäkin kerroista kaksi kun runkosarjan voitto on varmistettu.
Ehkä kuitenkin kannattaisi katsoa Taylorin tekemistä näissä peleissä sen sijaan kun tarkastella kahden merkityksettömän pelin pakkasella olevaa tilastoa.
Totta. Alunperinkin arvostelin tuota yksittäistä peliä. Lisäksi mainitsin, että tilastojen mukaan vaikeuksia on ollut pahimpia haastajia kuten Kauhajokea vastaan.
 

SC

Viestejä
1 284
Kylläpäs nyt on hankalaa:D... Kun Taylorista oli puhe. No minun moka kun kirjoitin niin pitkän lauseen...

Tappioon päättyvissä tai tiukoissa otteluissa on ihan luonnollista että +/- on miinuksella paljon pelaavilla pelaajilla, jos olet käynyt läpi vaikkapa kaikkien vilppaan pelaajien +/- tilastot niin sieltä se vastaus löytyy.

En kritisoinut mitään muuta kuin 0 arvoisen +/- tilaston tuijottamista jonkinlaisena HENKILÖKOHTAISEN puolustuksen mittarina. Kuten sanottu, voit jatkaa valitsemallasi tiellä, mutta ei kannata vetää hernettä noin syvälle nenään jos joku on sitä mieltä että olet väärässä.
 
Viestejä
856
Eilisen pelin parasta antia Aatun syttyminen tuleen pelin aikana, Rikun ja Skeenin pakitus, Dillardin palkitseminen parhaana. Skeen erittäin käyttökelpoinen Nokian tankkeja vastaan, mutta pitäisin Dillardin takataskussa välieriä odoteltaessa...
 
Viestejä
2 238
Antonio Ballard oppi väistämään luoteja – nyt hän haluaa tuoda mestaruuden Saloon | SSS.fi
Yksi hienoimmista jenkeistä ketä on Vilppaan paitaa kantanut. Toivottavasti kantaisi jatkossakin.

Ah.. ai että mikäli nuo sanat realisoituisivat: (vapaa lainaus)"haluan pelata Rannikon joukkueessa. Ja jos saan lapsia, niin haluan että he pelaavat Rannikon joukkueessa" :)

Nyt Jokinen, Poutiainen ja Vihiniemi... Sinne Pertteliin ne illan istujaiset kauden päätteeksi! ;)
 
Viestejä
19 536
Salolla ja ainakin Rannikollakin näyttää olevan hyvä tulevaisuus. Riippuen tietysti siitä onko Ballartti tuhkamuna vai ei....
 

pikkuvamma

Joo niin teki, mutta vartin jäähoidon jälkeen kannettiin koppiin.
Järkevää kantaa, niin on seuraavassa pelissä varmemmin iskussa. Jos ei joku jänne(akilles) menny poikki, niin aloituksessa seuraavassa pelissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös