Koripallo.com

Salon Vilpas 2020-2021

Viestejä
396
Ihan omaa pohdintaa mutta voisko nuutisen masan naarata Vilppaan paitaan jos uran taru loppuu liigassa!☺
Toki.

Voivat sitten ensi kaudella Teemun kanssa kulkea kimppakyydillä Saloon. Sillä oletuksella että Teemu on osa Vilppaan valmennusporrasta.

Ja eikös Masa käynyt keskustelua myös Vilppaan kanssa Suomeen palatessaan..?
 
Viestejä
75
Öööö, ei millään pahalla.....mutta tuliko se loppusijoituspaikka määrätyksi kuitenkin pikkasen ylemmäs jonnekin Eurajoen kieppeille.....keitäs niitä nyt vielä olisi Koiviston, Nenosen, Nuutisen lisäksi, Seagullseista muutama ukko ainaski, Nokialta A. Lehto jne...Siinä alkaa penkki käymään kohta ahtaaksi.

Mutta asiaa: Nenonen piristyi selvästi, tietää hyvää loppukautta ja Koivisto edelleen voiton takuumiehenä. Ja eikös se Nuutis-Matti ole sitoutunut johonki Kaarina -projektiin....jos semmoinen vielä hengissä... ja kun tämä kausi on torso, niin Teemu jatkaa vielä yhden kauden kuten Koiv. ja Nen. myös. Saadaan yleisö ja Ultras ym. mukaan mestaruusjuhlaan 2022.
 
Viestejä
1 223
"Saadaan yleisö ja Ultras ym. mukaan mestaruusjuhlaan 2022"

Siis mitä? Ei kai pantterin sijoituspaikkaa ole päätetty?
Onhan tuo käytännössä selvää? Tervetuloa vaan Ultras taas Kauhajoelle ensi vuonna pantteria tervehtimään, olette aina yhtä tervetulleita! :cool:
Viimeksi oli vain vähän vaisua, ottakaa kunnon sakki mukaan seuraavalla kerralla!:p
 
Viestejä
401
Nenos-Juhon piristymisestä nyt ei kyllä vielä voi sanoa. Vastustaja oli ehkä hieman liian heikko.
 

SC

Viestejä
1 231
Nuutis Masa taisi pyytää sellaisia rahoja joita ei löytynyt kuin Uralta...

Kun kerran ensikaudesta spekuloidaan niin spekuloidaan sitten kunnolla.

Uskoisin että vaikka kausi jäi torsoksi niin Teemu ripustaa tossut naulaan. Takaosastolle jää siis Perttu jolla muistaakseni vielä soppari ensikaudesta ja Aatu. Haluaisin myös tulevaisuudessa nähdä omia kasvatteja isomissa rooleissa joten Lähtisin antamaan Juntuselle vastuuta myös ottelun merkitsevillä hetkillä ja nimenomaan pointtina tai kakkosena koon puolesta potentiaalisempi paikka olisi ykkönen. AINOSTAAN vastuu kehittää pelaajista korisliiga tasoisia, eikä Potentiaalissa Juntusen tarvitse hävetä Esim Joensuussa, Kouvolassa tai Korihaissa isojakin vakiminuutteja pelaavia pelaajia.

Kakkos paikka on tämän kauden näyttöjen perusteella toivottavasti edelleen ensikaudella Koivarin, sarjan yksi parhaista ellei paras kotimainen. Kakkospaikka mahdollisesti kaipaisi vahvistusta mutta toisaalta miksei Koivarin takana voisi peluuttaa Juntusta, heitettäisi kerralla syvään päähän ja katsotaan onnistuuko uiminen.

Kolmospaikalle Jenkki, ja voisi tähän laittaa hiukan hakuja uuteen nuoreen kehittyvään pelaajaan ja Riksa laine voi hoitaa hommaa myös tarvittaessa.

Nelospaikalla myös Jenkki ja kyllä se valitettavasti taitaa olla niin että vaikka Nepo salossa haluaisi jatkaa niin joukkueen kannalta jatkoa ei kannata enää tehdä, tällä kaudella isoin ogelma ei ole ollut se että kivittää heitot vaan se että jalan hidastuessa puolirikollinen pelityyli avautuu paremmin tuomareille ja täysin käsittämättömän virheet aivan uskomattoman huonoissa paikoissa ovat tehneet Juhosta jopa haitallisen joukkueelle tänä vuonna, ikävä myöntää, hieno pelaaja ja vielä edelliskaudella hyvän tason pelaaja mutta aikansa kutakin. Riksalle lisää vastuuta nelosena ja Onni Mäkyselle myös merkitseviä minuutteja kiitos!

5 paikalle tarvitaan tottakai vahvistus jos ei kahta, Wood edelleen kova vahvistus vaikka jalka ei liiku, mutta jos muiden liikkuu niin hän löytää. Toiveissa toinen Iso joka suojelee koria donkkaa ja ottaa 60 levypalloa per peli :D.

Summattuna,

Teemusta ja Neposesta ainakin teoriassa vapautuvia resursseja käyttöön, 3 paikan ja mahdollisesti 5 paikan nuoriin pelaajiin ja omille kasvateille (Juntunen, Mäkynen) Merkityksellisiä minuutteja korisliigassa. Toki on hienoa nähdä vilpaspaidassa nuoria lupauksia kuten Blomgren mutta omien kasvattien kasvattaminen liigan runkopelaajiksi saattaa tuoda iloa pitemmäksi aikaa...

Voin toki olla väärässä, olen ennenkin ollut.
 
Viestejä
754
Hienoa nähdä spekuloitia tulevasta ;) Hieno kausi on tulossa, ja niin on tämäkin. Hienoa nähdä muuten Teemu parketilla jälleen, pitääkin toivotella teretulemast perjantaina Joensuuhun ;) Jos spekuloidaan vähän perjantain peliä, niin.. Onko nenos juholla elämänsä päivä? pyssyttää kaikki heitot sisään ja antaa vähän fyysisyyttä kaverille.. Mussuttaa vähän ja saa 5 virheensä ajassa 28.47, ja joutuu vaihtopenkin puolelle? ;) Onko Wood liekeissä, kuten silloin kun pelasi Joensuussa (silloin jalkakin liikku).. Taikurilla on elämänsä päivä myös, tulee hurja tilastorivi, 21/10/12, palkitaan matsin parhaana.

Onko Kataja hereillä alussa? Ei.. Vilppaan peli rullaa kun junan vessa, alussa ero repeää vieraiden hyväksi 23p, Pete ottaa muutaman tekun ja lentää penkiltä pihalle.. Sitten alkaa Vilppaan totaalisulaminen toisella puolikkaalla, heitot menee rautoihin ja puolustus sakkaa.. Kataja on kun uudestisyntynyt, ero kavenee, kavenee ja kavenee.. Juostaan nopeita, levyt tarttuu, kolkit uppoo.. Sitten ekaa kertaa joensuulaiset johtoon kun kellossa on 6minuuttia.. Sama jatkuu.. Kataja repäsee eron jo 12p, mutta lopusta tulee jännä.. Kellossa 1,17, eroa kotijoukkueelle 4p.. Tuleeko sulaminen taas?? .. Ei, aikalisä, sivuraja, 3p sisään.. Puolustus on kun muuri ja lopullisen niitin arkkuun iskee Tomi Lommi, jonka 3 tippuu sukkana sisään juuri summerin soidessa ;)

Hieno matsi on muuten tulossa, ruutu auki.. Vai pitäiskö mennä areenan ikkunan taa kattomaan ;)

Kannattaa muuten varata sieltä salosta joukkueen bussiin mukaan lumiketjut, on luvannu kunnon lumimyräkkää, ja muutenkin täällä on jo metri lunta.. Ja ehkä pulkatkin voi ottaa mukaan, areenan pihalla on muuten niin pirun korkeet lumikasat, että jos tappio kiukuttaa, niin siinä kun pulkkamäkeen menee vähäks aikaa niin helpottaa ;) Jammukin on muuten pulkkamäessä nähty, että kyllä se hyvää tekee aikuisellekkin ;).. Niin, ja kyllähän sitä lämmikettä sitten tarjolla on ;)

Finaalipari on tänä vuonna Kataja- Vilpas. Lokit lentää laulukuoroon jo ekalla roundilla. Kauhajoki tippuu toisella roundilla ;)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 399

Taikurin Viimeinen Temppu - kuntoutus ja ottelupäivän tunnelmat

Teemu "Taikuri" Rannikko loukkaantui reilu vuosi sitten Korisliiga-ottelussa Kouvoja vastaan. Tähtitakamiehen sääri murtui ja polvi otti pahasti osumaa. "Muistan, kun sairaalassa kysyin pelin jälkeen lääkäriltä, että koska voin pelata?" . Hän vastasi, että hyvä jos vuoden päästä voit juosta, Rannikko kertoo. Tänään, reilu vuosi loukkaantumisesta, Rannikko palaa pelikentille, kun Salon Vilpas kohtaa Lahti Basketballin. Rannikon paluuottelu on myös katsottavissa ilmaiseksi ISTV:stä. Tässä Teemu Rannikko kertoo loukkaantumisestaan ja lähettää tunnelmat tämän aamun harjoituksista.
 
Viestejä
1 487
Muistaako joku tv ohjelman Valehtelijoiden klubi?

Siinä Heguli teputteli hienosti.

Illan pelissä tuomarit vislaa Lahdelle askeleita urakalla.

Ottelun Heguli eli Wood saa teputella ympäriinsä pallo sylissä eikä pilli soi.
 
Viestejä
396
Muistaako joku tv ohjelman Valehtelijoiden klubi?

Siinä Heguli teputteli hienosti.

Illan pelissä tuomarit vislaa Lahdelle askeleita urakalla.

Ottelun Heguli eli Wood saa teputella ympäriinsä pallo sylissä eikä pilli soi.
Kaikki me kuuskyt- ja seitkytluvun lapset nyt Hegulin muistamme.

Tuomarit viheltävät sen mukaan mitä näkevät. Woodin ympärillä on niin paljon populaa, että eivät he vaan yksinkertaisesti näe.
 
Viestejä
396
Parasta pelissä oli Teemun paluu, Mr Wood ja puolustus. Huonoa taisi olla vain heittopeli kaaren takaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti Joensuuta ja kevättä.
 
Viestejä
353
Hyvin Jyri totesi myös, että ei Parks todellakaan ole mikään pelintekijä. Mutta hyvin on luonut itselleen heittopaikkoja. Eri asia miten onnistuu kovempia puolustajia vastaan. Edessä on pari hyvää tason mittausta kun vastassa on Lahti ja Joensuu.
Katajalla oli varmaan korisliigan paras puolustuspeli jokunen vuosi sitten. Ei ole pariin vuoteen ollut tietoakaan entisestä. Toki onhan se testi sekin, kuinka hyvin Parks osaa hyödyntää "avoimet ovet" korille.
 
Viestejä
1 156
Taikurin matka Kentältä TYKS:iin ja takaisin kentälle.

Kannattaa katsoa!

 
Viestejä
46
Viestejä
1 156
Mielenkiintoinen peli illalla tiedossa. Molemmat joukkueet pääsevät 10 miehellä peliin. Toivottavasti nähdään vauhdikas ja tasokas peli.

Vilpashan ei ole hävinnyt sitten Rannikon paluun. ;)
Pitkästä aikaa odotusarvo matsista korkea. Valtaosin aikamoisia humppa hömppiä nähty koronatauon jälkeen.(pl. muutama poikkeus)
Teemun kunto varmasti vielä vajaa, mutta on kuitenkin jo mukana ja tuonee oman lisänsä peliin. Toivottavasti, siis TOIVOTTAVASTI nähdään tiukka, tunteikas, sekä hyvä koripallo ottelu. Vaarana on Vilppaan perinteinen vieraspelaaminen.

Ottelu päättyy, joko parilla pisteellä jommalle kummalle, TAI murskaluvuin Katajalle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös