Koripallo.com

Salon Vilpas 2020-2021

Viestejä
1 620
Vai tuleeko päätös Vilppaalta?
"– Keskustelua on käyty molemmin puolin. Heinäkuun aikana päätös saadaan häneltä, Jokinen vakuuttaa. "
Tuon verran varmaan uskaltaa lainata vaikka maksumuurin takana onkin.
Eli kyllä se Rannikon päätös taitaa olla.
 
Viestejä
1 035
"– Keskustelua on käyty molemmin puolin. Heinäkuun aikana päätös saadaan häneltä, Jokinen vakuuttaa. "
Tuon verran varmaan uskaltaa lainata vaikka maksumuurin takana onkin.
Eli kyllä se Rannikon päätös taitaa olla.
Taitaapi mennä niin, että Teemu jatkaa, mikäli hän uskoo pääsevänsä iskuun. Ja mikäli kokee sen liian isoksi, pitkäkestoiseksi ellei jopa 'mahdottomaksi' urakaksi, niin iskee tossut naulaan. Sana mahdoton tuskin tulee kyseeseen Teemun kohdalla. :) Aikaa vastaan taistelee. Sopimustekniset asiathan lienevät jo valmiina.
 
Viestejä
1 035
Päivän uutisesta omat mietteet:

Ihan ok kaverilta vaikuttaa pelurina ja yksilönä. Omaan silmään rosteri olisi kaivannut pidempää kaveria ja ehkä selkeämpää sentteriä. Nyt meiltä löytyy tonne nelospaikalle miehiä kyllä ja yks sentteri. Ok, no McNeaceja ei kasva puissa ja pensaissa, varsinkaan korisliigaan asti pelaamaan.

Onhan tuo aika kivanoloinen kaveri kuitenkin pelaamaan kombona Woodin kanssa. Nään jo silmissä ku Woodia tuplaillaan ja tarjoilee Griffinille namuja renkaan päälle ;) Tai Nepo-Griffin toimii varmaan kanssa... No eiköhän noilla pärjää suht kivasti Korisliigan korinalus kahinoissa. Levyjä ainakin näyttää hakevan kivasti, myös hyökkäyspäässä. :)
 
Viestejä
303
Vilpas onnistunut lähivuosina kohtalaisen hyvin rookie-jenkkien hankinnoissa, nyt ei vielä ainuttakaan. Toki Mylesillä ja Darienilla vain yksi kausi takana ammattilaisena ja sekin jäi vajaaksi..

Onko vikaan jenkkiin säästetty roposia vai mennäänkö NCAA-arvalla?
 
Viestejä
1 232
Melko kevyeltä näyttää Griffinin poika saas nähdä miten pärjää pakissa, no levyjä kyllä tarttuu kouriin. Luotetaan managerin vainuun ehkäpä ei petä tälläkään kertaa.
 
Viestejä
51
Melko kevyeltä näyttää Griffinin poika saas nähdä miten pärjää pakissa, no levyjä kyllä tarttuu kouriin. Luotetaan managerin vainuun ehkäpä ei petä tälläkään kertaa.
Elä oo huolissasi, kyl wuudin poika hoitaa korin alustan... Niinku viime keväänä, sen aikaa kun oli pelaamassa..
 
Viestejä
752
Vilppaalla jenkkien onnistuminen, niin kuin kaikilla muillakin, on avainasemassa. Joukkue on kotimaisten osalta sama kuin viime kaudella, paitsi kaksi parasta pelaajaa puuttuu (Kantonen ja Rannikko). Nuoremmat Kivimäki, Laine ja Eerikinharju ovat varmasti kehittyneet, mutta riittävätkö korvaamaan pelaajamenetykset? Toisaalta myös Koivisto ja Nenonen ovat taas vuoden ”kokeneempia”. Kaikesta huolimatta Vilppaan pelaajarunko on sarjan kärkipäätä taas tulevallakin kaudella.

Rannikon paluu rosteriin jossain vaiheessa kautta ei ole varmaan yllätys. Ja Korisliigan kannalta toivottavaakin. Itse ainakin seuraisin Rannikkoa vielä kauden verran erittäin mielelläni. Toista tuollaista pelaajaa ei ole näköpiirissä aikoihin.
 
Viestejä
133
Kaikki jenkit on arpoja, paitsi täällä liigassa jo ennen pelanneet, johtuu Suomen liigan maksukyvystä. Viime kaudella arpa osui Colemanin kohdalla joten miksei tänäkin vuonna kun on hyvin tehty läksyt. Rannikko jatkaa vielä ensi kauden, luulen, arvaan tai tiedän.
 
Viestejä
752
Kukapa ei näkisi Rannikon mielellään pelaamassa. Minä olisi kuitenkin jo enemmän kuin vähän huolissani hänen terveydestään. 40-vuotias ennestäänkin loukkaantumisherkkä ja pelitavallaan itsensä loukkaantumiselle altistava pelaaja on myös riski itselleen (ja tietenkin myös joukkueelleen). Teemu älykkäänä miehenä ainakin osaa, mutta toivottavasti malttaa mietiä myös asiaa siltäkin kantilta. Toivottavasti kuuntelee tarkkaan lääkäreiden mielipidettä riskeistä, ennen kuin tekee ratkaisujaan asiassa, ettei tulos ole lopulta jopa vamma, jota ei korjata ilman keinoniveliä tai ei pysytyä täysin korjaamaan ollenkaan. Revanssi kesken jääneestä kaudesta ja ehkä mestaruustaisto ei kuitenkaan kaikki kaikessa voi olla.
 
Viestejä
102
Jos toivoa saa niin takamieheksi kelpais Ar'mond Davis kovat tilastot viime kaudelta luxemburgin liigasta riippuu tietenkin myös siitä mitä Teemu tekee
 
Viestejä
540
Jos Rannikko löisi tossut naulaan niin valinta tuskin kohdistuisi rookie pelaajaan.
Kyllä näin voisi kuvitella. Jospa rookie antaa Teemulle ikämiehen tarvitsemat lepuutus minuutit.
Ikä tekee kehtävänsä jopa Taikurin kohdalla
 
Viestejä
1 035
Huomenna julkaistaan toiseksi viimeinen pelaajasopimus. Taidetaan saada myös osviittaa Rannikon jatkosta ;)

Erittäin mielenkiintoinen signaus luvassa. Potentiaalia vaikka ja mihin.
Vaikuttaa vähintäänkin ok rookielta mitä oon kattellu viteoita ja statseja. :) Kieltämättä mielenkiintoinen nippu uusia poikia tulossa Woodin siipien alle.

Mäkyseltä tais tulla paljastus vikasta sopparista jossain somekanavassa?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
303
Jahaad Proctor!


Mielenkiintoista keskustelua käyty Proctorista Twitterin puolella. Aloitti seniorivuotensa Purduessa todella hyvin, mutta hyytyi loppua kohden, kun vastustajat kovenivat.

Virginiaa (top 5 college) vastaan Proctor painoi 16pts, 4reb ja 4 stl.

Oli hankittu Purdueen skoraajaksi, mutta ei täyttänyt ihan odotuksia. Pistekeskiarvo tippui rutkasti seniorivuonna. Ei ole mikään lights out heittäjä, vaikka skorauspotentiaalia kyllä löytyy High Pointin ajoilta. Kehuttu hyväksi puolustajaksi ja fiksuksi joukkuepelaajaksi.

Mielenkiintoista nähdä, miten pärjää Suomessa.
 
Viestejä
1 620
And1 turnausotteluna BC Nokia. Varsin mukava valinta, kun Nokialta ihan hyvin joukkueita yleensä tulee turnaukseen.
Ja onhan se Nokian lapsillekin hieno kokemus nähdä että korisliiga pelissäkin saattaa olla yli 500 katsojaa paikalla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös