Koripallo.com

Salon Vilpas 2020-2021

Viestejä
2 089
Mutta: itse aiheutettuun kipuun Burana.

Woodin polvihommat on tiedetty mm. Joensuussa yli 10v.Riski on aina riski ja voi vielä maksaa itsensä takaisin.

Teemu Suuresta on kai turha puhua mitään. Loistomies&pelaaja.

Voi nostaa Salon mestariksi omalla pelillään plus kun alkaa valitsemaan vahvistuksia.
 
Viestejä
3 137
Numerot mairittelevat Vilpasta. Pelissä ei ole minkäänlaista järkeä. No meidän jenkit tekivät vain kuusi pistettä vähemmän kuin Mangano. kai noista joku scoraamaan palkattu ja jonkun ajateltu voittavan edes pari 1vs1 tilannetta pelissä. Kukaan ei pysty luomaan noista 1vs1 tilanteista yhtään mitään.

No kausi on vasta alussa, mutta ei tämä hyvältä näytä.
 
Viestejä
1 342
Tuntuu että koko joukkue on vielä vähän kesken. Nojoo, katsotaan vielä muutama peli ja sitten ollaan viisaampia. Woodin kanssahan tämä olisi voinut olla ihan eri peli.
 
Viestejä
1 897
Olipas aneeminen ja mauton Vilpas tänään. Koivisto aloitti hyvin, mutta hänet peluutettiin puhki. Vauhtia ja aggressiivisuutta tuli vasta vikalla jaksolla, kun peli oli käytännössä ohi. Perttu ja Elias jäivät pienille minuuteille. Vahvistuksista ei kannata edes aloittaa.

Jos tätä tahtia jatketaan niin jää ylempi jatkosarja haaveeksi.
 
Viestejä
2 263
Kyl se on pojat nii et, täst ei vaan tul mittää!

No joo. Kyllä tolla rosterilla, noillakin jenkeillä pitäs parempaan pystyä. Oma katse kyl kääntyy täl hetkel valmennuksen suuntaan? Peluutus? mm. Blomgren 8min, viimepelin sytyttäjä. Kuviot? Ei siel paljon mielikuvitusta löydy ja kuviot saa pelin jämähtämään jos 1. optio ei toimikaan.

Jenkkien pelirohkeus? Mihin kadonnut ja mistä johtuu että nopeissakin pallo jämähtää kaarelle.

Puolustus systeemikin tuntuu olevan aivan sekasin ja niiin helposti puhkottavissa.

Kaikki tekeminen vähän sinnepäin. -> valmennus? Itsellä oli kova luotto siihen et Toiviainen sanojensa mukaan jatkaa siitä mihin Tuominen jäi. Kolmen pelin jälkeen vois todeta et kaikki se on poissa ainakin kentältä ja palattiin ennemminkin 18-19 kauden Iisalon tahmaseen "nyt tehdään näin ja miks vitussa teit noin" pelisysteemeihin, valmennukseen ja palautteen antamiseen. Tuomisen iloinen tsemppaava ja sitäkautta ylimääräistä energiaa luova valmennustapa loistaa poissa olollaan.
 
Viestejä
558
En kyllä ymmärrä tätä Nenosen ja Laineen hehkutusta. En varsinkaan Laineen. Enkä varsinkaan Nenosen... Aika paljon aikaa ja tilaa pitää olla, että pallon saa koriin.

Noniin rauha..... haen takkini..
 
Viestejä
684
Jos jotain posia pitää löytää, niin seuraava matsi vasta viikon päästä Katajaa vastaan kotona. Kataja pelin jälkeen Korihait vieraissa. Nyt on tilaisuus tehdä vaihtoja, jos niihin on vain taloudellisesti varaa.

Ketkä vaihdetaan?

Proctor: Vaihtoon ja nopeasti. Tilalle skoraava 2-3 paikan pelaaja. Pointtia pystyy niin Aatu kuin Perttukin pelaamaan. Teemua on myös ikävä..

Wood: Jos on pitkäänkin sivussa, niin uutta miestä vaan tilalle. Tällä hetkellä jäädään korinalla auttamatta pieniksi.

Griffin: En tiedä. Potentiaalia on, mutta ei siltikään vakuuta. Magnano vei 100-0 Griffiniä ja jälkimmäinen oli myös hyökkäyksessä täysin aseeton. Antaisin vielä aikaa näyttää ja sopeutua.

Stephens: Jatkoon! Tekee jatkuvasti hyviä asioita kentällä: puolustaa, ottaa levypalloja molemmissa päissä kenttää ja on ihan OK ajamaan. Näkisin Stephensin 12/8 roolissa ja pimentämässä vastustajan parasta pelaajaa. Heittää ei valitettavasti osaa.. ”Köyhän miehen versio Tim Colemanista”.
 
Viestejä
189
Aneemista, mielikuvituksetonta ja varovaista pakissa... ei kyllä keksi mitään positiivista.
Pertunkaan itseluottamus tuskin kasvaa penkin päässä
 
Viestejä
2 263
Screenshot_20201020-221827_Chrome.jpg


Suunnitelma vs. Toteutus.

En ole valmentaja, mutta täytyy ihmetellä et Ammatti valmentaja ei näe syitä ja seurauksia.

Oiskos tästä tilastosta jotain apua Samille tuohon ihmettelyyn et miksi aktiivisuus heikkeni pelin edetessä?
Screenshot_20201020-221908_Chrome.jpg


Luota nyt hemmetti enempi siihen kussakin matsissa käytettävissä olevaan rosteriin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös