Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
847
Kohta mennään, onhan pelipäivä pitkästä aikaa. Olkoon pelkkä harkkapeli, mutta hienoa nähdä hallitseva Suomen mestari taas kentällä. Lisäksi päästään näkemään uudet kasvot tositoimissa.

Ois se kiva ollu hallillekin päästä, mutta hieno yhteistyökuvio paikallisaviisin kanssa. Tuli meinaan otettua itsekin digiloikka ja tilattua Salkkarin digiversio. Enää ei tarvii odottaa aamuun, että saan luettua Tuunan poppoon tarinat.
 
Viestejä
137
Kai se Ateenan turnee jostain näkyykin? Championsliigan youtubepalsta? Jollain vpnkuviollakokökokö? Mittään tieto missää….
 
Viestejä
847
Kai se Ateenan turnee jostain näkyykin? Championsliigan youtubepalsta? Jollain vpnkuviollakokökokö? Mittään tieto missää….
Kannattajäsenille tulleen mailin mukaan Vilpas tiedottaa heti kun saavat itse tiedon. Elä hättäile homma on hallussa. Aika näyttää miten käy.
 
Viestejä
847
Jälleen kerran Vilppaan tiedottaminen on hyvää ja laadukasta:

Live streemiä saadaan näemmä jännätä loppuun asti..? "Toivottavasti suomalaiset korisfanit pääsevät nauttimaan ottelusta livenä. Tässä vaiheessa ei Saloon ole vielä kantautunut lopullista päätöstä."
 
Viestejä
2 958
Loppuvkosta aukeaa myynti
Menee ensi viikkoon. Muutama varmistus pitää vielä saada viranomaisilta.
Myynti todennäköisesti vain toimistolla, mutta kerromme asiasta heti kun mahdollista.
 
Viestejä
3 467
Viestejä
131
Onkohan Rannikko reissussa mukana ollenkaan? En ole somepostauksissa häntä nähnyt eikä näkynyt joukkuekuvassakaan joka otettiin bussin edessä. lähtöpäivänä.
 
Viestejä
1 525
No onpa erikoista, että tämä piti ajoittaa juuri tälle viikonlopulle. Yksi kauden kohokohdista edessä ja vapaita viikonloppuja on vaikka kuinka paljon ennen ja jälkeen ennen kuin kausi alkaa.
Niin.. Teemun syntymäpäivänä tais kirja pullahtaa ulos. Et en sit tiä onko se nyt niin kummallista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös