Koripallo.com

Salon Vilpas 2021-2022

Viestejä
207
Vai onko Rannikon korvaaminen vaan todella vaikeaa?
Rannikon pelaajakehitys ei ole ainakaan edustusjoukkueessa näkynyt ollenkaan. Blomgren, Ahonen ja miksei Lovett ei ole menny eteenpäin ollenkaan alkusyksyn aikana.
 

42

Viestejä
3 192
Rannikon pelaajakehitys ei ole ainakaan edustusjoukkueessa näkynyt ollenkaan. Blomgren, Ahonen ja miksei Lovett ei ole menny eteenpäin ollenkaan alkusyksyn aikana.
Tässä viittasin siihen, että oletin aiemman kirjoittajan tarkoittaneen nimenomaan Rannikon poistumisen vaikuttaneen joukkueen menestykseen useammankin kerran niin, että joukkue ei sen jälkeen pärjännyt lainkaan niin hyvin kuin Rannikon kanssa. Piilosetilla taisi olla muutakin kuin pelillistä haastetta, mutta muiden osalta riittävää korvaajaa pelin takalinjoille ei tuntunut löytyvän.

En siihen, että tämän päivän Vilppaassa pitäisi nyt olla useampi uusi huipputakamies kun Rannikko on jollain lailla joukkueen taustoilla arvatenkin takamiesten kehityksen apuna. Tai sen tekijänä.

Otetaan myös huomioon se, että käsittääkseni Ahonen ja Blomgren molemmat ovat vielä jollain tavalla toipilaita. Lovettin nyt pitäisi olla valmis ja jos ei ole, niin vaihto varmaan on paikallaan.
 
Viestejä
1 316
Otteluohjelmaa kun lukee niin näyttää hyvin todennäköiseltä että kahden seuraavan kierroksen jälkeen on Vilpas sijalla 9.
Ei aivan sitä mitä odotettiin. Sarjan toiselle puolikkaalle jää todella paljon panosta.
 
Viestejä
162
Tuleekohan vielä vaihtoja ennen Gulls peliä?

Oma veikkaukseni, että samoilla mennään edelleen.
Tuskin ennen Gulssi peliä, mutta jos sama anemisuus ja saamattomuus jatkuu niin varmaan tulee.. Joukkue huutaa sentteriä.. Ei tule mitään jos odotellaan Woodin tervehtymiseen, milloin se sitten tapahtuukin niin ollaan pahasti jäljessä jos ei ihan ulkona ylemmästä jatkosarjasta.
 
Viestejä
58
Siis han oikeastikko meinataan vetää viel nyt riksan loukkaantumisen jälkeenkin tällä kokoonpanolla? Taustahenkilöt vissii mestaruusjuhlien jäljiltä vieläki päissään...
 
Viestejä
2 214
Kolme peliä jäljellä ennen maaottelutaukoa. Seagulls kotona, Kataja ja Lahti vieraissa. Tällä hetkellä on odotusarvona 0 voittoa.
4/8 rekordi olisi katastrofi ja sieltä ylempään sarjaan ponnistaminen vaatisi käytännössä 8-2 tai vähintään 7-3 toisen kierroksen.
Vaikealta näyttää Vilppaan tilanne. Jotain muutosta on tultava ihan vain joukkueen herättämisen takia.
Toivottavasti ei lähdetä gämbläämään Woodin vamman kanssa.
Toivottavasti perjantaina nähdään erittäin äänekäs kotiyleisö.
 
Viestejä
19 402
Elekee ny Katajasta huolehtiko.....Katajalta lienee pelimiehet lasareetissa sankoin joukoin....Ja ne, mitkä kentälle pääsevät, eivät saa osumaan palloa sen kummemmin läheltä kuin kaukaakaan.....
 
Viestejä
1 523
Kataja on puolirampa ja pari jenkeistä hyvä että korirenkaaseen osuvat. Lahti Basket on sellaisessa putkessa, että kohta alkaa takit aueta: siitä alkaa vilpuran voittoputki. Saa ottaa ylös.
 
Viestejä
961
Riksa saattaa pelata vielä tämän vuoden puolella. Jotain positiivista uutistakin pukkaa välillä.
 
Viestejä
1 316
Kysymys: Onko Vilpas löytänyt punaisenlangan?
Vastaus: On, mutta Seagulls kerii sen ja pistää taskuunsa.
 
Viestejä
2 214
Vilpas tulee varmaan hurjalla latauksella peliin, joka menee vähän yli. Tästä johtuen Nenonen ajautuu virhevaikeuksiin ja Salohalli syyttää tuomareita. Kotti lähestyy holtittomasti Blomgrenia joka taittaa nilkkansa ja talutetaan kentältä tuomariston näyttäessä teknistä virhettä floppaamisesta ja taputellen Kottia lohduttavasti olkapäähän.
Koivisto upottaa kuitenkin kahdeksan kolmosta ja vaikka Kanervo tekee kaikki kevätjuhla räpiköinnit jokaisen heiton jälkeen ja Huff kaatuu jokaisen heiton jälkeen jos pelaaja tulee metrin säteelle laskeutumisalueelle niin ei auta. Vilpas voittaa 74-70.

Soosi kumoaa 2-3 Sandellsia ennen peliä.

Ainakin toinen veikkauksista menee oikein.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös