Koripallo.com

Seniori SM

Viestejä
421
Vs: Seniori SM

Hukkien otteluraportissa myös kotijoukkueen pelaajat pääsivät pisteille http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/435-sm35-nokia-niukasti-parempi
 
Viestejä
32
Vs: Seniori SM

hissi sanoi:
Hukkien otteluraportissa myös kotijoukkueen pelaajat pääsivät pisteille http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/435-sm35-nokia-niukasti-parempi

Korjattu! Kiitos mukavasta iltapuhteesta!
 
Viestejä
421
Vs: Seniori SM

SM40: PuHu -Espoon Akilles 98-49 (50-23)
Ei nyt niin hirveän jännä ottelu, mutta tästä se lähti tämäkin sarjakin käyntiin http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/442-sm40-hukat-loylytti-espoota
 
Viestejä
32
Vs: Seniori SM

BC Lepi jatkaa voittojen tiellä

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuvalle BC Lepille tärkeä kotivoitto hallitsevista mestareista 35-vuotiaden miesten SM-sarjassa.

Lauantaina 11.11. pelattiin Palloiluhallilla vajaan 300 silmäparin edessä seniorikorista parhaimmillaan, kun BC Lepi sai vieraita Porvoosta. Edellisen kauden mestari Räppä haastoi BC Lepin kotikentällään tosissaan. Hyvän heittopelin (16 onnistunutta kolmen pisteen heittoa) saattelemana BC Lepi nappasi vakuuttavan 100-92 (51-48) voiton.

Räppä aloitti vahvasti ja siirtyi ensimmäiselle tauolle 31-25 johdossa Turo Sonkajärven uskomattoman heittopelin siivittämänä. Sonkajärvi tykitti ensimmäisellä neljänneksellä 21 pistettä. Sonkajärven pisteiloitteluun kotijoukkue vastasi tasaisuudella - peräti seitsemän pelaajaa pääsi pisteille jo avausjaksolla.

Toiselle neljännekselle kotijoukkue tiivisti puolustustaan ja merkkasi Sonkajärven erityisen tarkkaan. Erityisesti Jussi Rintala nousi suureen rooliin porvoolaisten johdon ollessa jo 11 pistettä. Rintala onnistui pysäyttämään Sonkajärven ja nosteli toisessa päädyssä 6 pistettä perä jälkeen nopeiden hyökäysten päätteeksi. Rintalan esimerkkiä seuraten muutkin kotijoukkeen pelaajista nostivat tasoaan ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen 3 pisteen johdossa lukemin 51-48.

Puoliajan jälkeen kotijoukkue sai hyökkäyspelinsä kulkemaan todenteolla. Kuuden onnistuneen kolmen pisteen heiton ja hyvän pallon liikkeen avulla kotijoukkue lähti neljännelle neljännekselle 81-70 johdossa.

Neljäs neljännes jatkui kotijoukkueen komennossa ja johto kasvoi parhaimmillaan 16 pisteeseen. BC Lepi lopetti pelaamisen pari minuuttia ennen kuin peli päättyi ja vieraat pääsivät kirimään loppulukemiksi 100-92.

BC Lepi onnistui jälleen korinteossa koko joukkueen voimin 25 pistettä tehneen Joni Harjulan johdolla. Yli kymmenen pisteen pääsivät myös Timo Riihelä 13 pistettä, Jussi Rintala 13 ja Jaakko Halme 13. Muiden saldo oli Mikko Ovaska 8, Riku Mäkinen 8, Matti Seppänen 7, Juha Selin 6, Mikko Koivisto 6 ja Toni Nummi 1. Vieraiden ja samalla koko kentän ylivoimainen ykkönen oli 40 pistettä tehnyt Turo Sonkajärvi.

”Viihdyttävä peli, josta yleisö varmasti piti - itse en niinkään. Puolustuksessa oltiin vaukeuksissa ensimmäinen puolikas, mutta toisella saatiin tarvittavat stopit. Siltikin kaverin 92 pistettä on liikaa. Hyökkäys meillä toimii silloin, kun juostaan ja pallo liikkuu eikä sipsutella vastustajan tahtiin”, totesi Coach Markku Koivisto.

BC Lepin siirtyy nyt kuukauden harjoitustauolle. Pelit jatkuvat joulukuun 14. päivä Helsingissä, kun vastaan asettuu Torpan Poikien 35-vuotiaat. Tauolle siirrytään komeasti sarjakärjessä puhtaalla pelillä. BC Lepi on nyt pelannut viime kauden kolmea mitalistia vastaan ja voittanut ne kaikki, joten kauden alkua voidaan pitää vähintään kohtalaisena. Seuraava kotiottelu pelataan tammikuussa.
 
Viestejä
421
Vs: Seniori SM

M40: Verkkaisesti etenevä M40-sarja nyykähti hieman eteenpäin ja Kerava siirtyi tässä vaiheessa finalistin paikalle niukalla yhden pisteen vierasvoitolla PuHusta. http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/455-sm40-katala-kerava-vei-trillerissa-pisteet
 
Viestejä
32
Vs: Seniori SM

BC Lepi murskavoittoon Torpan Pojista

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuva BC Lepi otti murskavoiton Torpan Pojista 35-vuotiaden miesten SM-sarjassa.

BC Lepi matkusti torstaina 14.12. kuukauden maajoukkuetauon jälkeen Munkkiniemeen Torpan Poikien vieraaksi. Torstai-illan vierasmatkalta saatiin kotiinviemisiksi murskavoitto 49-105 (23-54).

Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissa ja ensimmäinen viisi minuuttia lämmiteltiin lukemin 7-7. Tämän jälkeen vierasjoukkue alkoi pelaamaan tasollaan ja kasvatti eroa tasaisesti läpi ensimmisen neljänneksen. Nokialaiset tiivistivät puolustustaan ja nostelivat helppoja koreja korin alta Timo Riihelän johdolla. Ensimmäiselle tauolle mentiin lukemissa 11-22.

Sama tahti jatkui myös toisella neljänneksellä. Nokialaisten kokoylivoima oli munkkalaisille liikaa ja vaikka vierasjoukkueella ei ollut aivan paras heittopäivä, niin vastaavasti hyökkäyslevypalloissa vierasjoukkue oli vahva. Erityisesti Riku Mäkinen taisteli muutamaan otteeseen esimerkillisesti kaapien kovia levypalloja molemmissa päissä. Puoliaikaa lähdettiin viettämään nelipäisen vierasjoukkueen kannatajalauman siivittämänä lukemissa 23-54.

Puoliajalla BC Lepin jäsenet Coach Koiviston johdolla päättivät pitää ToPon alle 50 pisteessä ja tehdä yli sata pistettä. ”Ottelun alla oli pieni huoli pelien kulusta. Aloitimme kauden hyvin, mutta sitten jokaisessa pelissä olemme antaneet vastustajille kerta kerran jälkeen enemmän pisteitä ja samalla tehneet itse vähemmän. Tähän oli saatava muutos ja siinä onnistuttiin”, kommentoi Coach Koivisto vierasjoukkueen pelin teemoja.

Toinen puoliaika mentiin nokialaisten komennossa ensimmäisen puoliajan tahtiin ja loppulukemat taululla ottelun tauottua olivat 49-105. Jälleen kerran kaikki BC Lepin pelaajat saivat merkinnät pistesarakkeeseen. Pelin päämies oli Timo Riihelä 28:lla pisteellä. Matti Seppänen antoi hyvää tulitukea tehden 16 pistettä, kuten myös Riku Mäkinen tehden 14 pistettä. Myös Jaakko Halme, 12 pistettä, ja Joni Harjula, 11 pistettä, pääsivät yli kymmenen pisteen. Muut pistenikkarit olivat: Toni Nummi 8 pistettä, Mikko Ovaska 7 pistettä, Jussi Rintala 6 pistettä ja Mikko Koivisto 3 pistettä.

BC Lepi jatkaa puhtaalla pelillä 35-vuotiaiden miesten SM-sarjan kärjessä. Joukkue siirtyy nyt hyvin ansaitulle joulutauolle ja palaa tositoimiin lauantaina 13.1.2018 kotiottelulla HNMKY:n väreissä pelaavaa yllätysvalmista Yökoris senior -joukkuetta vastaan. BC Lepi kiittää faneja ja tukijoita hienosta syyskaudesta ja toivottaa kaikille rauhaisaa joulua ja kullan kiiltoista vuotta 2018.
 
Viestejä
421
Vs: Seniori SM

SM35: PuHu -Yökoris 76-69.
Ei auttanut Graham, ei Towa, kun PuHu hurmosteli vajaamiehisenä elintärkeän voiton http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/457-sm35-kun-koripallo-on-ihanaa
 
Viestejä
421
Vs: Seniori SM

SM40: Porvoo hoiteli mestarin ottein ja Sonkajärven 39 pisteen avulla Pussihukat lukemin 85-105. http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/464-sm40-porvoo-lapytteli-helpon-voiton

Hyvinkin pitkälti samat joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo lauantaina SM35-sarjan merkeissä. Luultavasti Sonkajärvi on illan pelistä ihan sippi ja Puhu yllättää ottamalla suurinumeroisen voiton...
 
Viestejä
421
Vs: Seniori SM

SM35: Eilen PuHu ja Porvoo jumppasivat Mika Häkkisen aukiolla M40-sarjaa, tänään M35-sarjaa. Porvoo iloitteli jälleen lähes 100 pinnaa ja voitti 98-88. http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/465-sm35-ei-vaan-onnistu-porvoon-kaato
 
Viestejä
32
Vs: Seniori SM

BC Lepi jatkaa voittojen tiellä

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuva BC Lepi aloitti vuoden tärkeällä 91-70 (61-25) voitolla Yökoriksesta 35-vuotiaiden miesten SM-sarjassa.

BC Lepi lähti otteluun kutkuttelevista asetelmista, kun joukkue koki pelipäivän aamuna muutaman takaiskun ja laajalla rosterilla tähän asti pelannut joukkue joutui lähtemään otteluun vain seitsemän pelaajan voimin. Yökoriksen tiedettiin olevan parhaana päivänä sarjan kärkivastustajia, joten kotijoukkue päätti lyödä vastustajalta luun kurkkuun heti ottelun alussa. Coach Koivisto lupasi pelaajille tavallisesta poiketen myös käyttää kaikki aikalisät ottelun edetessä, mikäli happi kentällä meinaa loppua.

Ensimmäinen puoliaika mentiinkin vahvasti BC Lepin tahdissa, kun pallo liikkui hyökkäyspäässä näppärästi ja helppojen lay uppien lisäksi heitot tippuivat hyvin myös kaaren takaa. Yökoris tuli alussa kovaa korille, mutta kotijoukkue pystyi antamaan hyvin vastaan vieraiden fyysisyydelle oman korin alla ja vierasjoukkue ei päässyt koreilla herkuttelemaan. Ensimmäinen puoliaika meni suunnitellun mukaisesti ja satapäinen katsomo pääsikin buffetin puolelle kotijoukkueen selvässä 61-25 johdossa.

Selvästä erosta huolimatta Yökoris ei kuitenkaan heittänyt hanskoja tiskiin vaan tuli toiselle puoliajalle hyvällä ilmeellä ja lähti kori korilta kirimään eroa umpeen. Kotijoukkueelta ei nähty puoliajan jälkeen enää yhtä kovaa intensiteettiä kuin alussa ja toisella puoliajalla Yökoris pääsikin ajoittain ottelussa niskan päälle. BC Lepi teki kuitenkin tarvittavat korit, pelasi maltillisesti pelin loppuun asti ja otti selkeän voiton lukemin 91-70.

Varsinkin ensimmäisen puoliajan BC Lepi pelasi taitavaa ja viihdyttävää joukkuepeliä ja pisteetkin jakautuivat hyvin laajalle rintamalle. Täydet minuutit uurastanut Timo Riihelä orkesteroi kotijoukkueen peliä ja pussitti siinä ohessa 15 pistettä. Pistekärki Riku Mäkinen teki 19 pistettä ja kaikki muutkin pelaajat ylsivät kymmenen pisteen tuntumaan: Matti Seppänen 14 pistettä, Juha Selin 12 pistettä, Mikko Koivisto 12 pistettä, Jussi Rintala 10 pistettä ja Jaakko Halme 9 pistettä.

Vierasjoukkueelta esille nousi vahvan pelin pelannut Pierre Jallow, joka kantoi suurimman vastuun Yökoriksen korintekovoimasta ja nakutti hyvällä prosentilla 40 pistettä. Kova suoritus ottaen huomioon, että suurin osa Jallowin koreista tuli vaikka BC Lepi onnistui haastamaan miehen heittoa.

Pressissä ottelun jälkeen Coach Koivisto oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa viidenteen voittoon, mutta suurena visionäärinä löysi myös tuloksen takaa kehitettävää. ”Voitosta huolimatta ottelu osoitti, että tällä kuntopohjalla ruvetaan ensi kautta varten reenaa jo kesällä poikien kanssa.”

Seuraavaksi BC Lepi matkustaa Helsinkiin HNMKY Ballstersin vieraaksi. BC Lepi toivottaa kaikki pääkaupunkiseudun fanit paikalle kahden viikon päästä pelattavaan lauantai-illan myöhäisotteluun Helsigin Urheilutalolle 27.1. klo 20:00. Nokialla joukkueen otteita pääsee seuraamaan seuraavan kerran 10.2. klo 18:30, kun vastaan saapuu PuHu M35, jonka BC Lepi voitti ensimmäisellä kierroksella vieraissa vain viidellä pisteellä.
 
Viestejä
421
Vs: Seniori SM

SM35: PuHu-ToPo 80-67
Sarjassa neljän kärki alkaa erottumaan Yökoriksen ollessa yllättäen edelleen nollakerhossa. Perinteiseen tapaan sarjassa kuitenkin pelataan ristiin ihan loppuun saakka. Vaikka Nokia on vetänyt sarjan toistaiseksi puhtaalla pelillä, on sillä jäljellä kolme varsin haastavaa vieraspeliä. http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/473-sm35-topo-nurin
 
Viestejä
281
Vs: Seniori SM

SM35: ToPo - Räppä 71-72 (34-35)

Anamneesi
Syksyllä ToPo oli ottanut 41 pistettä selkään Porvoossa, mikä oli omiaan vaikeuttanut kotiinkin palaamista. Nyt kotiotteluun oli saatu ainakin kevätkauden osalta pitkälti tavan rosteri 9 pelaajalla. Räpältä puuttui kokoonpanosta lisäksi Holme, joten kotijoukkue lähti kevyesti positiivisin odotuksin peliä kohden. Vieraitten hyökkäystehot olivat kohtalaisesti vielä lähimuistissa, joten huddlessa merkkailtiin tiukasti tekijämiehiä - ja niitä oli paljon.

Diagnoosi
Räppä aloittaa kovaa ja Sonkajärvi on juuri niin kova kuin penkillä puhuttiin. Vieraat menevät nopeasti 2-7 johtoon. ToPo saa oman hyökkäyksensä kuitenkin rullaamaan ja repii eron kiinni Suhosen ja Saarikosken kolmosilla. Ensimmäiselle erätauolle mennään vieraitten johdossa 17-19. Toinen erä mennään samassa hengessä: ottelu pysyy tasaisena, kun ToPo:n hyökkäys pyörii. Paljon sisään ajamista, virheitä ja vapaaheittoja. Räppä vastaa heittämällä lukuisia helppoja koreja. Suurimmat tunteenpurkaukset kohdistetaan tuomareihin. Erätauolle mennään lukemissa 34-35. Kotijoukkueen henki rupeaa olemaan selvästi koholla.

Toisen puoliajan alussa Räppä näyttää jo menevän menojaan. ToPo ei saa hyökkäystään liikkeelle, Räppä vastaa muutamalla nopealla hyökkäyksellä. Ei aikalisää, hiljakseen pari vaihtoa ja Pajarin-Suhonen-Moore -kolmikko pitää heitoillaan pelin vielä toistaiseksi lipsumasta seiskatielle. Kuten koripallossa yleensä, puolustaminen on helpompaa kun vastustaja noukkii palloa sukasta eikä ilmasta. Moore napsii tämän säännön pohjalta usean riiston ja levypallon ollen kentän selvästi atleettisin tapaus. Kotijoukkueen vaihtopenkillä nyökytellään ajatukselle, että tällainen pelaaja on pöytäkirjassa mieluummin omassa kuin vastustajan pelaajasarakkeessa. Viimeiseen erään lähdetään kutkuttavassa 53-54 -tilanteessa. Hengennostatusta ei tarvita.

Viimeiseen erään ToPo antaa - kuinkas muuten - alkuun taas pari helppoa, jotta voitto maistuisi vähän makeammalta. Matemaatikot toteavat tässä vaiheessa, että peliteorian osaajia ei kokoonpanosta merkittävästi löydy. Kotijoukkueen puolustus löytää jostain kuitenkin taas itsensä ja kun tuomarit jättävät Sonkajärveen kohdistuvat virheet pääosin viheltämättä, tulee pelistä taas kohtalaisen tasainen. Kohila löytää kotijoukkueesta heittojyvän, kun Suhonen ja Moore tarjoilevat palloa heittopaikkoihin. Vierasjoukkueesta Vuorio pystyy nostamaan 8 peräkäistä pistettä puolustuksen keskittyessä merkattuihin heittäjiin.

Ottelun loppuhetket olivat (ainakin yleisölle) viihdyttävät. Ensin Suhonen nostaa kotijoukkueen 66-64 johtoon. Toisessa päässä Venäläinen levypallon jälkeisessä tilanteessa iskee kolkin sisään. 66-67. Kohila iskee kaaren takaa vastineensa renkaan sisään. 69-67. Aikalisän jälkeen huonosti sovitut miehet. Still laittaa ison. 69-70. Aikalisä.

Suhonen piirtää kuvion ja Moore laittaa kovan heiton koriin. 71-70 ja aikaa jäljellä 9 sekuntia. Aikalisä.

Aikalisältä Räppä hyökkää oletetusti koria kohti ja ToPo ottaa taktisen neljännen joukkuevirheen ennen heittoa. Kelloon jää 1,3 sekuntia. Räppä ei ota aikalisää. Kuvion päätteeksi pallo pelataan pitkällä syötöllä toiselle puolelle kaikkein epätodennäköisimmälle heittäjälle eli Sutelalle, joka naulaa buzzer beaterin sisään. 71-72. Game over.

Epikriisi
ToPo:n ensimmäinen voitto oli lähellä ja peli rupeaa vähitellen olemaan paitsi kivaa niin myös hyvännäköistä. Räppä näytti, että se pystyy olemaan vajaallakin joukkueella kilpailukykyinen. 0 voittoa on kuitenkin kotijoukkueen kohdalla tosiasia ja olisi ollut kiva edes vähän antaa muille mahdollisuuksia pelata hopeasta, johon Räppä nyt varmasti on menossa. Ja keskimäärin voittaminen olisi kivempaa kuin häviäminen.

ToPo:n parhaimmistoa olivat tänään Moore ja Suhonen, jotka aiheuttivat Räpälle puolustuksessa jatkuvasti harmaita hiuksia.

Räpästä esiin nousivat Sonkajärvi, joka pisti muutaman todella kovan suorituksen sisään, ja vaikka kadotti parhaimman teränsä toisella puoliajalla, oli koko ajan merkittävä uhka. Still laittoi pehmeillä käsillään heittoja sisään kovalla prosentilla, kunnes väsyi selvästi ottelun myötä. Nissiseltä nähtiin myös muutama clutch-suoritus. Miten muuten J. Vuorio pystyy illasta toiseen tekemään paljon pisteitä, vaikka olemus kertoo jotain ihan muuta?

Pisteet:
ToPo: Saarikoski 3, Kohila 13, Moore (MVP) 11, Suhonen 21, Pajari 9, Eskelinen 2, Venhola H 6, Venhola T 6, Åvist 0
Räppä: Sonkajärvi (MVP) 16, Vuorio T 2, Sutela 12, Vuorio J 16, Venäläinen 3, Nissinen 9, Laurila 0, Still 14
 
Viestejä
421
Vs: Seniori SM

SM35: Nokia - PuHu 106-66. PuHua koetellaan kovalla kädellä, kun viisikollinen miehiä on joutunut pajalle tammikuun aikana - ja lähes kaikki koko loppukaudeksi. Yli 30 vuotta piti korista pelata, että saa selkäsaunan jälkeen kotijoukkueen toimesta pukkariin lämmintä makkaraa lohdutukseksi! http://puhujuniorit.fi/index.php/seniorisarjojen-uutiset/478-sm35-siipirikkoiselle-puhulle-kylmaa-kyytia-nokialla
 
Viestejä
32
35-vuotiaiden finaali Nokialla

Tiukan vieraspeliviikon päätteeksi voidaan todeta, että 35-vuotiaden finaali pelataan tänä keväänä Nokian Palloiluhallilla. Maanantaina BC Lepi kaatoi vajaamiehisen Ballstersin tiukkojen vaiheiden jälkeen 68-80 ja torstaina kaatui Räppä Porvoossa 68-77, joten runkosarjan voitto varmistui BC Lepille. Finaalin ajankohta tiedotetaan vastustajan selvittyä. Tarkoituksena on pelata peli lauantaina parhaaseen aikaan vähintään 500 silmäparin edessä.

Tarkemmat otteluraportit, kunhan saan kirjoiteltua ne.
 
Viestejä
421
SM40: Mika Häkkisen aukion painisessiosta käveli tänään voittajana pakkaseen kotijoukkue PuHu lukemin 83-64. Samalla Hukat ilmoittautui kisaan paikasta finaaliin.
 
Viestejä
31
M40SM Ykköskori hoiteli Puhun 66-55 ja matka jatkuu kohti finaalia. Peli ei missään nimessä ollut kaunista mutta kollit halusi voittoa enemmän.
 
Viestejä
32
BC Lepi lyö alkutahdit kultaiselle keväälle lauantaina.

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuva BC Lepi on valmiina taistelemaan kultamitaleista 35-vuotiaden miesten SM-sarjassa.

BC Lepi kausi yli 35-vuotiaiden miesten SM-sarjassa on loppuhuipennusta vailla valmis. Runkosarjan voiton jo helmikuussa varmistanut nokialaisjoukkue valmistautuu lauantaina 21.4.2018 klo 15.00 Palloiluhalilla pelattavaan SM-finaaliin luottavaisin mielin. ”Mitään ei olla vielä voitettu ja tärkein peli on edessä. Siinä määritellään oikeastaan oliko kausi positiivinen vai ei”, toteaa BC Lepin päävalmentaja Markku Koivisto.

Vakuuttavat vierasvoitot kahden edelliskauden Suomen mestareista helmikuussa ottanut BC Lepi lähtee lauantain loppuotteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Runkosarjan kaksi viimeistä ottelua jouduttiin peruuttamaan pienimuotoisen pelaajapulan vuoksi, mutta nyt ongelmat on selätetty ja lauantaina jalkeilla on täysi rosteri. ”Helmikuussa saimme tärkeät voitot sarjan kovimmista joukkueista ja pääsimme hyvissä ajoin keskittymään kotikentällä pelattavaa finaalia varten”, Coach Koivisto jatkaa.

Finaalissa vastaan asettuu hallitseva mestari ja Tapiolan Tarjottimen haltija Porvoon Räppä. Räppä tarjosi nokialaisille kovan vastuksen runkosarjan molemmissa otteluissa - kotiottelu päättyi BC Lepin voittoon 100-92 ja Porvoosta oli tuliaisina 77-68 voitto. Porvoolaisten vaarallisin pelaaja on vikkeläkinttuinen ja tarkkakätinen Turo Sonkajärvi, joka naputti huikeat 40 pistettä edellisellä Nokian vierailulla. Tulitukea Sonkajärvelle antavat vajaan 1000 ottelun pääsarjakokemuksella varustetut Mixu Holme, Jarno Nissinen, Tyrwone Still sekä Esa Mäki-Tulokas.

Kotijoukkueen vahvuutena on tasaisuus ja tottakai kokemus. BC Lepin pelaajat ovat tahkonneet pääsarjatasolla yhteensä reilusti yli 2000 ottelua ja peliä johtavat kaiken kokeneet seuralegendat Timo Riihelä ja Joni Harjula. Johtokaksikon tukena on huikea sekoitus nopeutta, heittotaitoa sekä korinalusvoimaa - nopeita hyökkäyksiä päättävät Jaakko Halme ja Jussi Rintala, korinalla jyrää härkämäinen Mikko Koivisto, kaaren takaa pommittavat Riku Mäkinen, Mikko Ovaska sekä Lauri Laihanen, kaikkea tätä ja vähän muutakin toteuttaa Matti Seppänen ja oveluudesta vastaa kettumainen Juha Selin. Ja jos mikään muu ei auta, kehiin voidaan heittää BC Nokian miehet huikeaan kevätliitoon luotsannut Ville Tuominen. Kun penkin päästä vielä löytyy sarjan kovin taktikko, Coach Koivisto, on porvoolaisille luvassa pitkä iltapuhde.

Edellisen kerran ikämiesten SM-koriksen kiertopalkinto on jäänyt Pirkanmaalle vuonna 1996, jolloin Tampereen Pyrintö kruunattiin sarjan mestariksi. BC Lepillä on siis mahdollisuus heti ensimmäisellä kaudellaan tuoda hopeatarjotin takaisin Pirkanmaalle 22 vuoden tauon jälkeen. ”Joukkue on harjoitellut hyvin ja vaikka pelejä ei olekaan ollut, niin olemme onnistuneet pitämään pelituntuman yllä”, toteaa Koivisto ja jatkaa: ”Pelaamalla emme ole yhtään peliä hävinneet koko kaudella, emmekä aio aloittaa sitä myöskään lauantaina.”

Jos et ole vielä yhtään seniorikorisottelua nähnyt, niin tulevana lauantaina kannattaa suunnata Palloiluhallille hyvissä ajoin. Luvassa on taitavaa koripalloa, täysi tupa äänekkäitä faneja, makkaraa ja markkinahenkeä. Peliin on vapaa pääsy. Seniorikoris on parasta paikanpäällä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös