Koripallo.com

Siirrettävä koripalloteline?

donkkaa

Onko suosituksia hyvästä siirrettävästä koripallotelineestä? Kuten ACON malli jne?
 
Viestejä
1 516
Onko suosituksia hyvästä siirrettävästä koripallotelineestä? Kuten ACON malli jne?
Niitä saa kaupasta muutamalla kympillä, mutta itse ostin telineen, jossa oli 120 litran tankki (maksoi hieman yli satasen). Kirnusin sinne sisälle yli 100kg hiekkaa, joten se säiliö voisi olla jopa isompi kuin se 120 litraa, jolloin koko teline on tukevampi. Isommat ja tukevammat telineet maksavat jo tuhansia.

Hiekkaa on vaikea saada pois sieltä säiliöstä, joten vesi on parempi täyte siirrettävyyden kannalta. Vesitäytteen ongelma on haihtuminen, joten sitä pitää lisätä jatkuvasti. Siirrettäviä telineitä ei voi käyttää talvella, koska ne suunniteltu pelkästään kesäkäyttöön (hauraus pakkasella).

Mikäli haluaa sijoittaa useamman satasen niin saa jo korkeussäädön pikakiinnikkeellä. Toinen tärkeä turvallisuustekijä mikä halvimmista telineistä puuttuu on offset eli pystyputken turvaetäisyys korilevystä.

En suoraan lähtisi suosittelemaan yksittäistä merkkiä. Kympeillä saa huteran telineen, jota ei voi käyttää ilman aikuisen valvontaa. Satasella saa jo tukevan telineen, mutta se on halvan oloinen. Parilla/kolmella sadalla saa korkeussäädön pikaliittimellä ja offset turvaetäisyydellä, mutta kuinka monta kesää se kestää? Tuhansilla euroilla saa telineen joka kestää yli satakiloisia miespelaajia. Älä osta siirrettävää telinettä, jos haluat käyttää sitä talvella.

Mikäli harkitset Aconin tai vastaavan hankintaa suorittaisin A-tikkailla ja rullamitalla tarkistusmittauksen. Kaikkien telineiden esitteissä ei ole ilmoitettu 305cm korkeutta. Se on todennäköisesti merkin X kohdalla voinut olla pelkkä kirjoitusvirhe. Suosittelen kuitenkin tarkistamaan asian.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös