Koripallo.com

Sivuston päivitys to 15.2. klo 18

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 746
Koripallo.comissa on luvassa iso päivitys torstaina 15.2. klo 18 alkaen. Keskustelupalstan softa päivitetään XenForon uusimpaan versioon ja ulkoasu vaihtuu merkittävästi. Samoin myös Koripallo.comin etusivu muuttuu päivityksessä merkittävästi.

Päivityksen alkaessa klo 18 keskustelupalsta muutetaan nk. read-only-tilaan, jolloin palstaa voi lukea ja selata, mutta uusien viestien kirjoittaminen tai palstalle rekisteröityminen ei ole mahdollista. Kun palsta on kokonaisuudessaan saatu siirrettyä uudelle palvelimelle, nimipalvelimet asetetaan osoittamaan oikeaan paikkaan, mistä voi aiheutua tilapäisiä käyttökatkoja tai häiriöitä käyttäjille.

Viimeistään perjantaiaamusta lähtien kaiken pitäisi toimia normaalisti.

Kaikki keskustelupalstan ketjut, viestit ja käyttäjät siirtyvät uudelle palstalle, joten voit jatkaa käyttöä täysin samaan tapaan. Jos kohtaat ongelmia, laita viestiä joko tähän ketjuun tai sähköpostilla author@koripallo.com.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös