Koripallo.com

Suomen Cup 2021

Viestejä
27
Eikös se ole niin että Koripalloliitto ei mitään sopeutuksia ole tehnyt vaikka harrastesarjat ovat jäissä. Luulisi nyt perkele että niillä olisi aika hoitaa nää vähäiset pelit kunnialla. Muutenkin koko suomen cup menettänyt merkityksensä. Jos tuollaista pakko pitää niin nimetään se liigacupiksi ja pelataan ennen kauden alkua harkkapelien tilalla.
Sekä koripallossa että jalkapallossa Suomen Cup:t pilattu kun niistä tehty vain liigajengien leikkikenttiä. Ketään ei kiinnosta.
Eipä Pyrinnön pelaajatkaan kauhean pettyneitä lauantain pelin jälkeen olleet.
 
Viestejä
2 415
-Pena, viikonlopulla on ne cup-finaalit.
- Joo mitä sitten.
-Pitäiskö sitä vähän markkinoida?

Voidaan tietysti esittää myös kysymys, että kuinka paljon kannattaa markkinoida/mainostaa tapahtumaa johon ei saa ottaa ainuttakaan katsojaa? Toki nykyään voi mainostaa ilmaiseksi somessa eli sitä olisi varmasti kannattanut lisätä.

Joo, toki peli näytettiin Yle:ltä mutta kuinka paljon tv-katsojia tulee lisää jos mainostaa kalliisti Hesarissa? Ehkä tässä tilanteessa on kaikkein järkevintä avustaa seuroja rahallisesti pääsemään vaikean tilanteen läpi ja näinhän nyt tehtiin.

Ne vähäiset mainosrahat kannattaa ehkä säästää vuoden 2022 Suomen Cup -tapahtumaa varten, mikä päästään ehkä pelaamaan muutaman tuhannen katsojan edessä.

Yllättävän hyvin noilla Suomen cupin peleillä on ollut tv-katsojia kuitenkin. Vuoden 2017 kotikisat keräsivät hyviä katsojamääriä, mutta välttämättä susijengi -pelitkään eivät pääse tuollaisiin lukuihin.

1613459984233.png
 
Viestejä
7 403
Jaahas, siellä on ilmeisesti jaettu jotain ylijäämä mitaleja viimekaudelta niin miesten kun naisten kilpailussa.
Puuhastelua, yhtä vitun puuhastelua.
Mitenköhän tähän ratkaisuun päästy.
Käsittääkseni tässä on vain tapahtunut jonkinlainen epäjohdonmukaisuus. Tämän ja viime vuoden mitaleihin on kaiverrettu sama vuosiluku 2020.

Cup-pokaalissa on viime vuodelta kaiverrus "Cup-mestari 2019 Seagulls" ja tälle vuodelle tulee ilmeisesti "Cup-mestari 2020 Seagulls". Tämän perusteella viime vuoden mitalit on kaiverrettu väärin.

Palkintoshekissä lukee luonnollisesti 2021.
 
Viestejä
2 184
Käsittääkseni tässä on vain tapahtunut jonkinlainen epäjohdonmukaisuus. Tämän ja viime vuoden mitaleihin on kaiverrettu sama vuosiluku 2020.
Tämä kuulostaa loogisemmalta kuin somen arvelu siitä, että yhtenä vuotena on tilattu tuplamäärä mitaleja ja toisena ei ollenkaan.

Olisi toki sellainen asia, mistä nyt silti olisi syytä olla aika selvä näkemys minkä vuoden cupia pelataan.
 
Viestejä
239
Millon tuo koris-cup pitäisi pelata? Jalkapallossa cupit ovat perinteikkäitä tapahtumia, joiden voitolla tuntuu olevan merkitystä palkintosumman lisäksi ihan itseisarvoisesti. Onko koripallossa, erityisesti Suomessa, cup ollut koskaan iso juttu? Tai itekin oon käynyt ottamassa ysärillä yhdessä cup-matsissa turpaan divari-Lappeenrannalta ja muistelen sitä yhä, mutta ei ne muistelut oikein muita tunnu kiinnostavan.
 
Viestejä
657
Upea tapahtuma.

Pieti Poikolan mykistämätön mikrofoni toi työkaverit työpisteeni taakse katsomaan, mitä täällä taas räkätetään.

"Mun kommentti pitää antaa kahen minuutin päästä."


Kertakaikkisen hieno arvontatilaisuus.

Nykypäivän koutseilta voisi vaatia myös Teamsin/Zoomin perusteet. Aloittaen vaikka näistä:

a) Mikrofoni tosiaan pois päältä
b) läppärin/puhelimen kameraa ei kannata laittaa 2cm päähän omasta naamasta ja vielä niin, että kamera kuvaa sinua alhaalta
 
Viestejä
1 862
Viikonloppuna siis puolivälierät.

Miesten puolella mukavasti ottelut porrastettu, mutta minkäänlaista tietoa ei ole pystyykö otteluita mistään seuraamaan. Melkein olisi parempi kuopata Cup kun ei se näytä edes järjestäjää kiinnostavan.
Yle taitaa omistaa Suomen Cup oikeudet. ainakin final four vkonlopun osalta. Puolivälierät näkyvät Ruudun kautta automaattikameratuotantona. Itse en listalta vielä löytänyt, mutta uskottava se on kun @MOBvilko näin toteaa twitterissä.
 
Viestejä
4 028
Eikö nämä läpsyttelyt vois pelata vaikka kesällä, vuosi-pari sitten oli joku "nälkäiset silakat" puolivälierässä, joukkueessa toinen jalka haudassa olevia pelaajia. Siinä näkyy seurojen kiinnostus, ihan kiva ois ollu seurata liigaa viikonloppuna.
 
Viestejä
1 352
Ei näytä suuremmin kiinnostaa Cup kannu jotain pitäis keksiä jotta cupin pelit saisi arvotusta
 
Viestejä
4 028
Eikös nämä vois pelata kuten potkiksessakin, eli ennen sarjakauden alkua? Olisi treenimatseissakin panosta hieman enemmän.

Eikä edes selostajia ole paikalla, kertonee sekin jotain pakkopullasta.

Espanjassahan vastaava on aika iso viikonloppu, toki hieman isompi korismaakin. :)
 
Viestejä
1 862
Eikös nämä vois pelata kuten potkiksessakin, eli ennen sarjakauden alkua? Olisi treenimatseissakin panosta hieman enemmän.

Eikä edes selostajia ole paikalla, kertonee sekin jotain pakkopullasta.

Espanjassahan vastaava on aika iso viikonloppu, toki hieman isompi korismaakin. :)
FinalFour on meilläkin edessä. On vissiin koripalloliitolta unohtunut tämä puolivälierävaihe, kun ei ole kunnon tuotantoa. Luulen että Ruutu urheilu lupasi näyttää nämä pelit, mutta ei halunnut panostaa, koska Yle näyttää ’tärkeämmät’ pelit.

Joka tapauksessa puuhastelua liiton puolelta. Tuopla KB pelissä on Kauhajoella kuulemma selostus.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös