Koripallo.com

Supersunday: Helsinki Seagulls - Loimaa Bisons @ Helsingin jäähalli

Viestejä
423
http://www.bisons.fi/ajankohtaista/kauden-aloitus-helsingissa/

http://korisliiga.fi/game/?game_id=2462421&season_id=92143

Seagullsilta ei oikeen mitään varsinaista pelistä löytynyt. Toivottavasti yleisöä saadaan tänään paikalle enemmän mitä viime kaudella vastaavassa tapahtumassa.

Mitä itse peliin tuleen niin odotukset eivät ole korkealla pelin tasosta. Biisonien pelin osalta toivon, että saadaan hyvä tasainen alku peliin. Viime vuotinen 20 pinnan tappio ensimmäisestä puoliskosta on vielä tuoreessa muistissa.

Henkilökohtainen toive olisi, että Jackson saisi hyvän pelin alle.

Edit. Vierasfaneja lähti vajaa bussillinen Loimaalta. Seagullsin organisaatiosta ei osattu sanoa vielä onko meille varattu lippuja tai paikkoja valmiiksi, tilaahan siellä on.

Yleltä lähetys alkaa 16:25
 
Viestejä
921
Vs: Supersunday: Helsinki Seagulls - Loimaa Bisons @ Helsingin jäähalli

Jotain on pielessä, kun Sipilä joutuu opettamaan majun apuvalmentajalle jatkuvasti koripallon sääntöjä.
 
Viestejä
423
Vs: Supersunday: Helsinki Seagulls - Loimaa Bisons @ Helsingin jäähalli

Batman sanoi:
Jotain on pielessä, kun Sipilä joutuu opettamaan majun apuvalmentajalle jatkuvasti koripallon sääntöjä.
Palataanpas kirjoittamaan, kun peli saatiin pelattua. Paikan päällä vajaa 3050, mutta huonompaa (hiljaisempaa) tunnelmaa Suomessa ei ole korisliigassa. Paljon on Gullseilla tekemistä faniporukan rakentamisessa, vai tapahtuuko sekin somessa?

Takkuista oli joukkueiden viimeistely. Gulls oli suurimman osan pelistä hyppyheittojen valossa, vapareita Gullsille vain 6 vastaan Biisonien 20. Tilastoiden perusteella Gullseille merkattu 6 syöttöä, joista viisi antoi Nikkarinen. Toisaalta Bisons juoksi nopeat hyökkäykset melko tehokkaasti (oli kyllä odotettavissa tällä nipulla)

Gullsien näkökulmasta Conley, Heinonen ja Myers pelasivat aika heikon pelin. Ei tuo Lindbom peli itseä ainakaan vakuuttanut. Häneltä ensimmäinen neljännes hyvä, mutta jäi pimentoon sittemmin.

Bisonsin puolta tasonnostoa saisi tulla Koivistolle ja Jacksonille. Ensin mainittu varmasti pelaa hyvän kauden, mutta Jackson on vielä arvoitus. Potentiaalia on, mutta niin on myös paljon tekemistä hyökkäyksen ja puolustuksen kanssa

Edwards pelasi kyllä hyvän pelin vaikka motivaatio ei varmasti ollut huipussaan, jos on lentoliput miehelle jo varattuna.

Tilastoista painaa mieleen Nikkarisen SEITSEMÄN menetystä, joka puolet koko joukkueen menetyksistä. Henkilökohtaisesti olen tyytyväinen ettei kyseistä miestä tällä kaudella nähdä Bisons paidassa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös