Koripallo.com

Tampereen Pyrintö 2018-19

Viestejä
1 327
Ehkä Palmi halusi valmistuttuaan AMK:sta kokeilla todellista koripalloammattilaisen elämää, eli oman turvaverkoston jättämistä ja muuttamista uudelle paikkakunnalle, etenkin kun viime kausi oli häneltä huonompi kuin sitä edellinen? En epäile hetkeäkään etteikö Kataja maksaisi enemmän kuin Pyrintö, mutta kritiikki on aika kohtuutonta nyt. Okei, paras oma kasvatti siirtyi muualle kuuden Pyrinnössä pelatun vuoden jälkeen, mutta joukkue on tänä vuonna peluuttanut paljon Kilpisen veljeksiä ja Heinosta sekä nostanut rinkiin ihan hitosti omia junnuja.

Ymmärrän boikotin siinä tapauksessa, että seurassa on jotain niin pahasti vialla että pelaajat suorastaan hylkisivät sitä mutta tässä ei taida olla kyse siitä.
 
Viestejä
2 290
Ja kyllähän Joensuuhun siirtyminen on kuin ulkomaille menisi... ;) Oikea ratkaisu joka tapauksessa Palmilta. Ens kaudella sitten jossain isommassa sarjassa.
 
Viestejä
1 105
Eikös Pyrinnön kasvatteja ole muitakin, jotka pelaavat muualla? Sinänsä kyllä hupaisaa että sitten kun heistä joku tekee läpimurron toiseen joukkueeseen siirryttyään, ollaan ihan hirveän pahoillaan että päästettiin pois. Pitäisi varmaan joukkueen pitää aina kaikki omat kasvattinsa itsellään vaikka penkkiä lämmittämässä, ettei kävisi vahingossakaan niin, että joku heistä rupeaisikin pelaamaan liian hyvin toisessa joukkueessa.
 
Viestejä
9 123
Sokea Erkkikin näki jo kaukaa kuinka tämä Pyrinnön joukkue oli rakennettu täysin pelkästään runkosarjassa pärjäämistä varten.

Noh, keskiviikkona sarjan ainoa voitto ja sitten valmistautumaan lätkän MM-kisoihin. Ehkä ensi kaudella sitten vähän erilaisella sapluunalla.
 
Viestejä
480
Täytyy sanoa, että olen kyllä harvinaisen pettynyt tähän mahalaskuun (taas kerran). Niin paljon oli odotuksessa.
Ulkomaalainen ystäväni joka katsoi kanssani ottelua, kiteytti osuvasti asian tokaistessaan: "Oh god, what happens to Pyrintö when it counts?" #aina
Kolmas vuosi peräkkäin 3-0..
Jotenkin tuntuu, ettei organisaatiossa tai valmennuksessa ehkä ole rohkeutta tehdä oikeita ratkaisuja riittävän ajoissa.
 
Viestejä
175
Oli ponneton esitys eilen. Joukkuepelaaminen oli kokolailla kateissa ja muutenkin halutonta ja mautonta.
Vanhaa kunnon twin towersia on ikävä. Jonnson hyvä, mutta liian pieni näissä karkeloissa.
Seuraavaan kauteen on enää reilut 5kk.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös