Koripallo.com

Tappelut NBA:ssa

Viestejä
8 362
#1
VOJA VOJA! Tosi miesten aihe kehiin, tätä on täällä kaivattu. Mikään ei ole sen tärkeämpää kuin en forcer kori pallo joukkueessa, ja tässä topikissa seuraamme näitä koris kenttien gooneja tarkalla silmällä. Voimme palata myös ajassa taakse päin, esim erkiksi kysymykseen "missä olit kun malace in palace" tapahtui? Itse muistan kuin eilisen päivän kun katsoin videota you tubesta ja miten jermu o nealin pubi heijari pudotti läskin pistons kannattajan one hitter quitter tyyliin kentän pintaan. Good times!

Tässä tuorein tapaus kuitenkin:

Matt Barnes Serge Ibaka Fight (Nov 13 2013)

“I love my teammates like family, but I’m DONE standing up for these niggers! All this shit does is cost me money.”
Matt Barnes ON NBAn KOVIN jätkä! Aiheellista kritiikkiä häneltä myös twiitissä, nimittäin joukkueessahan pelaa myös naban pehmein pelaaja fuck "Blake" Griffen, joka jälleen kerran otti pahasti turpaansa eikä kyennyt itse puolustamaan itseään vaivaista Serge Ibakaa vastaan. Barnes jälleen kerran tekemässä likaisen työn Griffenin puolesta. Oksettavaa.
 
Viestejä
96
#7
Vs: Tappelut NBA:ssa

Tyypillistä tämän päivän pullamössösukupolvea, ensiksi pari cheap shottia jonka jälkeen huudellaan joukkuekavereiden takaa tappouhkauksia, mutta kun pääsee naamakkain niin ei uskalleta tehdä mitään. Ja sitten vielä itketään twitterissä jälkeenpäin: 'yhyy se sano mua neidiksi, ens kerral leivon sitä lättyyn ihan saletisti!' Voi kiesus, erilaista se oli vielä kasari- ja ysäriluvulla, kun miehet oli rautaa ja eripurat hoidettiin nyrkkitappelulla kentän laidalla. Silloin oli vielä tunnetta mukana pelissä, omasta joukkueesta välitettiin ja oli 'genuine hatred' toisia pelaajia kohtaan.
 
Viestejä
110
#8
Vs: Tappelut NBA:ssa

Sir Charles ei peräänny.

Shaquille O'Neal vs. Charles Barkley Fight

Legenda. Vanhat tiimikaverit Mourning ja L.J. featuring Stan van Gundy

Alonzo Mourning, Larry Johnson Fight- Knicks-Heat Brawl

NBA smackdown

P.J. Brown flips Charlie Ward- NBA Fight

Kermit Washington

The Kermit Washington Story - Redemption 4 of 7

Z-BO

Zach Randolph Punches Lou Amundson

Näitähän on vaikka kuinka monta. Ennen sai miestä ottaa kovempaa, joten ylilyöntejäkin sattui. Lisäksi kun pelaajistossa oli Oakleyn, Birdin ja Lainbeerin kaltaisia jannuja, niin lyöminen oli jopa suotavaa. Jos joku jostain löytäisi hyvälaatuisia videota vanhoista kähinöistä olisin kiitollinen.
Valitettavasti näistä tapahtumista on muistona vain rakeiset youtube-videot. Olisi pitänyt menneisyydessäkin olla joka areenalla pakollinen kaitafilmikoje, jolla olisi muistot tallennettu. Nythän joutuu ihan arveilemaan osuuko ne laisinkaan vai feikataanko sitä nykyisten tuijottelijoiden tapaan.
 
Viestejä
611
#13
Vs: Tappelut NBA:ssa

Vaikka mistään varsinaisesta iskujen vaihdosta ei ollutkaan kyse, on jänä nähä tuleeko viimeöisestä Blazers-Warriors matsin kahinasta jotain jälkiseuraamuksia.
 
Viestejä
8 362
#17
Vs: Tappelut NBA:ssa

Edge Orton, One Hitta Quitta kentän pinnasta.
 
Viestejä
8 362
#18
Vs: Tappelut NBA:ssa

Matt Barnes ejected for flagrant foul on Kevin Love

Taas mennään. Mutta onko Matt Barnes saanut jo liiankin kovan maineen tuomareiden silmissä, kun kaveri ei nähtävästi pysy kentällä edes normaalien, kovien virheiden jälkeen? Todellinen NBA:n jarkkoruuti tämä Matti.
 
Ylös