Koripallo.com

Tokion olympialaiset yleinen keskustelu

Viestejä
1 018
Avataan yleinen keskustelu olympialaisiin liittyen, miten suomalaiset pärjäävät ym keskustelua
 
Viestejä
773
Avaan omalta osaltani sanomalla, että ois ollu parasta jättää tämä olympiadi kokonaan väliin. Harmittaa kun urheilijoita jää pois koronan takia ja kisat vedetään ilman yleisöä. Ei jatkoon.

Toki toivon suomalaisille menestystä. Pysyisivät vain terveenä. Kuten myös muut.
 
Viestejä
1 018
4 mitalia toivottiin kisoista, tähän mennessä tullut vain yksi pronssi. Tulisikohan vielä 1-2 mitalia painista ja nyrkkeilystä?
 
Viestejä
2 226
Lizzie Armannosta puhuen pakko sanoa seuraavaa: on nää nuoret ihan eri porukkaa kuin me vanhukset (no, Armantokaan ei ole enää teini, mutta silti)!

Kaj Kunnas kysyi TV5:llä, että miten päädyit valitsemaan edustaa Suomea?

Lizzie vastasi, että tää on niin siisti laji ja hän haluaisi kaikkien hyvien skeittaajien pääsevän mukaan (maaraja kai kaksi?), että jos hän edustaisi Suomea, joku toinen huippuskeittaaja pääsisi kisoihin hänen tilalleen.

Suomeksi: ihan sama mitä maata edustan, kunhan päästään kaikki parhaat (kaverit?) porukalla kisoihin näyttämään tätä meidän lajia. Jos mulla on tällainen takaportti, että faija on suomalainen, niin why not? Pääsee joku toinen hyvä jenkki-skeittaaja kisoihin mun paikalle jenkkien joukkueessa...

Pakko ihailla tuota arvojärjestystä. * hats off *
 
Viestejä
1 084
KOK kun selvittelee asioita niin tulokset on sitä että kisat Kiinassa on ok.


Doping on ollut toinen asia, joka on riivannut urheilua – ja sen mukana myös olympialiikettä. KOK:lle on annettava kuitenkin tunnustus siitä, että se on puuttunut asioihin ja uskaltanut esimerkiksi pistää Venäjän olympiaboikottiin. Nytkin venäläisurheilijat esiintyvät Tokiossa Venäjän olympiakomitean edustajina, eivät Venäjän.
Tuo oli vuoden hauskin juttu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös