Koripallo.com

ToPo-Namika Lahti Urheilukanava klo. 18.30

Viestejä
312
Miten tulee pelissä käymään? Logi Gunnarsson on todennäköisesti sairastuvalla ja John Thomas sekä Shawn Simpson ovat reenanneet vasta vähän aikaa muun joukkueen kanssa.. Namika ei ole montaa tv peliä hävinnyt enkä usko että häviää tänäänkään. Luotetaan omiin Namika vie +10

Scruggs 19/7

Veikkaus tarjoaa melko hyvää kerrointa Namikalle: 2,70
 
Viestejä
422
Gunnarson ollut ToPon kantavia voimia ja poissaolo näkyy varmasti. Simpson harjoitellut joukkueen kanssa vasta vähän aikaa enkä usko että esittää ihmeitä. Scruggs, Vesa Mäkäläinen ja Sidney hoitavat korinalukset Lahdelle. Wesby pelaa hyvällä asenteella ja tekee Torpan parhaat tilastot. Helpolla voitto tuskin tulee, omiin uskotaan ja tiukan väännön jälkeen pisteet matkaavat Lahteen 88-82.
 

#14

Viestejä
84
Eiköhähän tämä ole Namikan peli. Namika saanut parhaat kentälle ja Topolta paras poissa ja muutenkin ollut paljon vaihtuvuutta nyt. Vähintään kymmenen pinnan voittoa odotan Namikalle.
 
Viestejä
371
Vieraissahan Namika on pystynyt haastamaan ToPon varsin mallikkaasti (Viime kauden tv-ottelussa voitto). Kotona onkin ollut täysin päinvastaista. Vieläkin on mielessä ne tämän ja viime kauden rökäletappiot :mad: Gunnarsonin poissaolo on toki helpotus Namikalle ja Kouvoja vastaan Ville Mäkäläinen ja Scruggs pelasivat yllättävänkin hyvin, ottaen huomioon että kyseinen ottelu oli heidän ensimmäinen loukkaantumisten jälkeen. Heidän soisi jatkavan samaan malliin. Mikäli Wesby saadaan pidettyä kurissa niin rohkenisin veikata Namikalle voittoa.

Se on joko niin että ToPo vie Namikaa tutuilla murskalukemilla tai sitten Namika vie pisteet mukanaan lukemin 74-81. Saas nährä kummin käy  ;)
 
Viestejä
34
Voi hyvin olla Lahden peli, mutta Mookie pystyy yksinkin ratkaisemaan pelin hyvänä päivänä, kuten teki viime kaudella.
Joten katsotaan, katsotaan.... ;)
 
Viestejä
2 688
Topo on pienoinen suosikki, mutta jos Gunnarsson on poissa niin ihan hyvät saumat on Namikallakin voittoon. Gunnarssonhan kuritti Lahtea pahiten viimeisimmässä kohtaamisessa marraskuussa. Topo on muuttunut tuosta matsista melkoisesti, joten saa nähdä mihin suuntaan match-upit nyt kääntyy. TV-peli tuo oman jännityksensä pelaajille, jostain syystä Lahti on onnistunut lähes aina näissä tv-peleissä. Pakko veikata, että sarjapisteet lähtee Lahteen - toivottavasti tiukan ja katsojaystävällisen matsin jälkeen.
 
Viestejä
2 688
No eipä nyt niin kauhean yleisöystävällistä korista ole nähty. Kuviot hakusessa molemmilla ja menetyksiä runsaasti. Kai tämä on nyt sitä hyvää puolustamista sitten..
 
Viestejä
3
Highpost sanoi:
No eipä nyt niin kauhean yleisöystävällistä korista ole nähty. Kuviot hakusessa molemmilla ja menetyksiä runsaasti. Kai tämä on nyt sitä hyvää puolustamista sitten..

Kovaa puolustusta ainakin liveseurannan perusteella. 2 - 0.;)
 
Viestejä
786
Vaskys on kyllä kova äijä. Mies ei todellakaan näytä koripalloilijalta
ja ikääkin on jo 34 vuotta. Siitä huolimatta ehkä ottelun paras pelaaja
tai ainakin parhaimmistoa. Puolueettomasta näkökulmasta katsoen
myös tuomarit ovat onnistuneet puhalluksissaan hyvin.
 

troy

Kyllä on peli huono tasoista, molemmat joukkueet heittää ensimmäisen syötön jälkeen ja osoite on huono. :(
Hyvällä puolustuksella ei ole mitään tekemistä tämän pelin kanssa!

Ei ihme ettei ihmiset katso pelejä...
 
Viestejä
234
Onnittelut Lahteen, vaikka peli oli kyllä yhtä heikko kuin vapaaheitto%. Tuomaritkin samaa vapaaheitto%tasoa. Parasta olivat luutatytöt.
 
Viestejä
2 688
Joo, ei ollut kaksista. Varsinkin Lahden peli oli viimeiset 5 minuuttia aivan järkyttävää pompottelua, onneksi Topokin mokaili ja saatiin pisteet kotiin. Lahti tulee vielä häviämään monta tiukkaa peliä tällä kaudella, ellei tuohon vapaaheittotarkkuuteen saada JOTAIN TASOA! Scruggs näytti siltä kuin olisi palannut syyskuun tasolle, pomppu ei irronnut 10 cm enempää ja jokainen juoksuaskel oli tuskaa. Polvi selvästi vieläkin kipeä.

edit: Dettman on turhaakin turhempi kommentaattori. Pehkonen takas ja äkkiä.
 
Viestejä
16 284
Oli aika huonoa Korisliiga-mainosta tämä peli tasoltaan. Ainut asia, mikä tästä pelistä kannattaa pistää mieleen on, Vaskysin upea peli. Ai niin ja...



Viiillle Tuominen, Ville Tuominen!!! ;D
 
Viestejä
1 258
JoKaFan sanoi:
Oli aika huonoa Korisliiga-mainosta tämä peli tasoltaan. Ainut asia, mikä tästä pelistä kannattaa pistää mieleen on, Vaskysin upea peli. Ai niin ja...
...ja moppitytöt!!!!
 
Viestejä
371
Detmann ToPon tultua kolmosen turvin lukemiin 78-79: "Olin juuri sanomassa että jos ToPo tekee tästä korin niin ToPo voittaa".  ::) ;D

Mutta joo, ei mikään yleisöystävällinen peli, ellei jännäksi mennyttä loppua sellaiseksi lueta. Vähän näytti jo siltä että Vaskysin ja Vuoren viidennet virheet osoittautuisivat kohtalokkaiksi, mutta onneksi pää pysyi kylmänä loppuun asti. Neljäs voitto putkeen joten ei voi moittia. Oli peli sitten minkälaista tahansa, pääasia että lopussa taululla oli Namikan kannalta miellyttävät lukemat.

Eiköhän se rentous nyt ala viimeistään löytymään ja mukavaahan olisi että sitä kautta se näkyisi hieman kauniimpana pelinä. Ei tällaisessa otteluruuhkassa mitä Namika nyt pelaa, voi odottaa mitään säkenöivää esitystä illasta toiseen.
 
Viestejä
2 819
Jotenkin merkillistä. Joulutaukoa edeltänyt ToPo-KTP-matsi oli viiden tähden helmi, mutta tänään sössittiin oikein urakalla. Viimeksi oli näin kivaa gastroskopiassa. Moppityttöjä ja cheerleadereita (ja moppityttöjä ja moppityttöjä ja moppityttöjä) olisin katsellut pidempäänkin, mutta matsin yleisestä tasosta johduen poistuin ennen kolmannen neljänneksen loppua.
 
Viestejä
786
Highpost sanoi:
edit: Dettman on turhaakin turhempi kommentaattori. Pehkonen takas ja äkkiä.

Dettman kuitenkin hieman väläytteli jo tietouttaan, että loppuhetkillä valmentaja voi
taktikoida aikalisällä, jolloin peli jatkuu puolestakentästä.

Otin muuten piruuttani aikaa kuinka kauan Thomas hautoo palloa
vapareissa ja joka kertaa heitto lähti 8-9 sekunnin päästä siitä kun
hän sai pallon käsiinsä...Eikö aikaa heiton suorittamiseen ole 5 sekuntia
vai muistanko väärin, vai ovat säännöt muuttuneet??
 
Viestejä
19 541
Kumpaa päätä SF:ltä rassattiin?

Mutta Topo voitti varmaan? Eläväseurannassa vieläkin tilanne 2-0 ja ensimmäistä jaksoa pelattu 25 sekkaa. Eikä tilastojakaan saada eteenpäin. Ammattimaista touhua. Taitaa olla maat jo myyty?
 
Viestejä
371
Sophistifunk sanoi:
Moppityttöjä ja cheerleadereita (ja moppityttöjä ja moppityttöjä ja moppityttöjä) olisin katsellut pidempäänkin

Tosimies olisi kyllä mennyt katseluakin pidemmälle ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös