Koripallo.com

Tuukka Kotti Ranskaan

Viestejä
2 184
Tuukka siirtyy sarjahierarkiassa hieman alemmaksi (Serie A -> Pro B)
http://www.koris.net/1/artikkeliarkisto/?num=176975

Tavallaan yllättävä siirto, mutta Tuukka hakee selvästi uutta vauhtia uralleen.
 
Viestejä
541
Vs: Tuukka Kotti Ranskaan

Yllättävä siirto tosiaan. Pro A:kaan kun ei mikään älyttömän kova ole, ehkä jossain Lega A:n ja B:n välissä. Ei ole kuitenkaan käsitystä sarjojen ulkomaalaissäännöistä, jotka saattaa sekottaa pakkaa. Toivottavasti Kotti ei kuitenkaan seuraa Tenngrenin viitoittamaa tietä muilta osin.
 
Viestejä
608
Vs: Tuukka Kotti Ranskaan

Tuo Brest oli ainakin 2000 luvun alussa kuuluisa omintakeisesta sopimuspolitiikastaan. Joukkue signasi ulkomaalaispelaajia melko pienellä rahalla mutta pelaajilla oli koko ajan vapaa oikeus vaihtaa seuraa. Jos katselee seuran aikaisempia rostereita, sieltä löytyy vuosia että joukkueessa on ollut 10-15 ulkomaalaista. Voi olla että kyseessä on sellainen vauhdinottopaikka.

Luulen että Kotillakin on sopimusteknisesti aika helppo lähteä eteenpäin jos paikka aukeaa. Ellei ole, niin askel Italy1... Ranska2 on selvä taka-askel. Luulen Kotin kuitenkin siirtyvän vielä jonnekin parempaan sarjaan ennen joulua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös