Koripallo.com

U19 kausi 2018-19

Viestejä
168
Minkälaiset ennakkoasetelmat U19 (A-pojat 00-01) valtakunnan sarjoihin on alkavalla kaudella 2018-19? Onko pk-seudun joukkueet edelleen kovimmat ehdokkaat kärkikahinoihin vai löytyykö Kotka-Tampere-Jyväskylä-akselilta riittävän kovia haastajia? Joko Honka saa joukkueen SM-sarjaan? Pystyvätkö länsirannikon joukkueet nousemaan valtakunnan huipulle? Mitkä seurat ottavat mustan hevosen roolin karsinnoissa? Onko U17-sarjalla vaikutusta U19-joukkueisiin vai onko kyseessä vain "farmisarja"?
Keskustelu alkakoon...
 

Keskustelun avaaja

Yllätys olisi jos mestari ei tulisi pk-seudulta. Useita joukkueita varmasti sieltä seudulta SM-sarjaan (Muki,Rocks,HNMKY,PuHu,Honka). Muki varmasti pyrkii uusimaan viime kauden mestaruutensa ja on vaikea voitettava kaikille joukkueille. Suurimmat haastajat ennakolta parhaat pk-seudun joukkueet (Rocks,HNMKY). Pk-seudun ulkopuolelta Pyrintö tulee olemaan kovin haastaja, sillä se omaa fyysisen ja tasaisen nipun. Seuraavana perässä Ktp ja Honsu, jotka molemmat ovat pitkälti yhden tähtipelaajan joukkueita. Mustiksi hevosiksi nostaisin Lahden ja Kouvot, joiden joukkueen runko pysyy viime kaudesta pitkälti samanlaisena.
 

Ball4life69

Mitkä joukkueet pääsevät 2 kierrokselle ....mielipiteitä ?
 
Viestejä
2
Taitaa olla sama SM-sarja kuin viime kaudella, paitsi Honsu ja Karkkila taitaa jäädä ulkopuolelle...
 
Viestejä
168
Tallink-kutsu veikkaus:
Lohko A:
1. Rocks
2. HNMKY
3. Honka
4. Kouvot
Lohko B:
1. Muki
2. Pyrintö
3. Honsu
4. KTP

Semit:
Rocks-Pyrintö
Muki
-HNMKY

Pronssi:
Rocks-HNMKY
Finaali:
Muki-Pyrintö

5-8:
Honka-KTP
Honsu-Kouvot

7-8:
Kouvot-KTP
5-6:
Honka-Honsu
 
Viestejä
831
Nyt näkyy jo suuri osa tuloksista. LahtiHeinolassa ja Salossa voitaisiin kanssa herätä Internet-aikaan...
 
Viestejä
1 335
Ottelutuloksia päivitetään näköjään rauhalliseen tahtiin eikä jatko-otteluiden joukkueita saada edes vaihdettua otteluohjelmaan. Todella surkeata toimintaa !
 

H02

Viestejä
27
Vähän huonosti tietoa jatkokierroksista, edes ajakohdasta.

Aika isoja tasoeroja karsintapeleissä vaikka voittajillakin olisi kakkosjoukkue ja vähän vanhempia (01, 00) ikäluokkia. Voisi olettaa että nyt monet 02:t pelaavat niin omaa U17-sarjaansa kuin U19-sarjaa. Ainakin tulee pelejä.

Syntyi vaikutelma, että osa vanhemmista junnuista pelaa jo aikuisten joukkueissa, rivit alkavat ehkä pienentyä kun muut hommat alkavat kiinnostaa enemmän, ja ainakin pienemmillä seuroilla ainankin alkaa olla vaikeuksia saada korkeatasoisia joukkueita kasaan.

Ainakin B-pojissa hyviäkin joukkueita karsiutui I divariin. Vaikka tällä saattoi vaikutuksensa sarjan jonkinlaiseen epätasaisuuteen, ei I divari huono ollut. Nyt U19-sarjoista tulee yhden viikonlopun perusteella kuva, että on hyvä jos saadaan kohtuullisen hyvä SM-sarja, mutta sitten seuraavan taso kertoo, että U19-ikäluokkien laadullinen laajuus ei ehkä ole mitenkään kovin vakuuttava. Pitäisikö olla huolissaan?
 
Viestejä
334
Vähän huonosti tietoa jatkokierroksista, edes ajakohdasta.
Nuorten valtakunnallisten karsintojen ranking-listat ja karsintalohkot on julkaistu
-> valtakunnallisten sarjojen sarjamääräyksiin
->> 19-, 17- ja 16-vuotiaiden sarjamääräykset 2018-19

ei nuo mitenkään helposti ole löydettävissä, allekirjoittanut löysi vartin metsästämisen jälkeen...tai ehkä en vaan osaa? Pointtina kuitenkin se, että mikäli koripalloihminen ei noita helposti löydä, tuskin löytää myöskään kukaan "kadunmies".
 

takalaiton

Teksti-tv seurannan perusteella Sykki vissiin suurin venyjä suhteessa rankingiin, melko selvät voitot Salossa. Tämä taitaa olla pitkälti sama jengi joka pärjäsi B-poikien VK1:ssä toissa vuonna? Ei jaksa tonkia seurasiirtolistoja, onko jollain havaintoa minkälaisen jengin GTA on saanut kokoon? Tai siis mistä seurasta/seuroista pelaajia on löytynyt?
 

Jatko

Syntyi vaikutelma, että osa vanhemmista junnuista pelaa jo aikuisten joukkueissa, rivit alkavat ehkä pienentyä kun muut hommat alkavat kiinnostaa enemmän, ja ainakin pienemmillä seuroilla ainankin alkaa olla vaikeuksia saada korkeatasoisia joukkueita kasaan.

Nyt U19-sarjoista tulee yhden viikonlopun perusteella kuva, että on hyvä jos saadaan kohtuullisen hyvä SM-sarja, mutta sitten seuraavan taso kertoo, että U19-ikäluokkien laadullinen laajuus ei ehkä ole mitenkään kovin vakuuttava. Pitäisikö olla huolissaan?
Joo, suurin osa taitaa pelata seurojen miesten divarijengeissä tai HBA:ssa. Rokottaa aika paljon U19 SM-sarjasta, jossa pelaa nykyään ikäänkuin kakkosjoukkueet.
 
Viestejä
831
onko jollain havaintoa minkälaisen jengin GTA on saanut kokoon? Tai siis mistä seurasta/seuroista pelaajia on löytynyt?
Aika monta poikaa ainakin PuHusta. Tallinkissa hävisivät Westsidelle, kun karsintaturnauksessa Westside sai ihan reilusti käkättimeen GTA:lta. Tosin saattaa olla, että olivat eri jengillä liikkeellä.
 

Yllättynyt

Lappeenrannan putoaminen oli mielestäni yllätys. Ymmärrykseni mukaan täysin sama joukkue kuin viime kaudella? Mikä mennyt pieleen kesäharjoittelussa? Nähtävästi maajoukkueen mukana ollut Kalin ei pystynyt yksin viemään joukkuetta jatkoon.. Voisiko joku paikan päällä ollut kommentoida, kiitos.

Lappeenrannassa
1. Loimaa
2. Kauhajoki
3. Lappeenranta
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös