Koripallo.com

U21 Sarjat 2019-20

  • Viestiketjun aloittaja U21 Sarjat 2019-20!!!
  • Alkaa

U21 Sarjat 2019-20!!!

#1
Ihmettelen vain miksi Suomessa ei järjestetä koripalloon u21 sarjoja. Osaisiko joka sanoa mistä tämä johtuu? Uskoisin että innokkaita joukkueita ja pelaajia riittäisi.
 
#2
Tämä kuulostaisi todelta hyvältä!
Poikani lopetti A vuosien jälkeen koska ei löytänyt sopivaa joukkuetta miehistä ja hänellä olisi intoa vielä pelata. On todella harmi että suurin osa pelaajista lopettaa junnuvuosien jälkeen... Kannatan tätä ideaa!
 

Kiinostunut

#3
Uskoisin että tämä toimisi 99-00 on ollut todella kovia ikäluokkia. Varmasti saataisin kovantasoiset sarjat jos tämä järjestyy.
 
Viestejä
48
#4
Itsestä tuntuu, että etenkin suurilla alueilla riittäisi joukkueita vaikka muille jakaa. Ainahan voisi myös oman joukkueen laittaa pystyyn.
 
Viestejä
493
#7
Poikien puolella voisi toimia kun pelaajia on enemmän, tyttöjen puolella on vähän vaikea kuvitella ketkä siellä pelaisivat. Tähän mennessä U19 valtakunnallisiin sarjoihin tytöissä ovat päässeet käytännössä kaikki joukkueet. Eikä pelaajia ole riittänyt edes U20-maajoukkueeseen.
 

Masubasket

#8
Joo pojissa toimisi varmasti ja kehittäisi enemmän pelaajia kuin istuisi miehissä penkillä.
 

WaPa U22

#14
Vähän samaan malliin on ajateltu myös täällä Itä-Helsingissä. Aivan liian monelta pelaajalta lähtee mahdollisuus aktiiviseen harrastukseen junnuvuosien jälkeen. Tähän me tartuttiin WB-Pantterissa ja tehtiin nuorille aikuispelaajille oma harjoitusryhmä. Siellä on mahdollisuus kehittyä pelaajana. Käykääpä katsomassa ja antakaa palautetta.
WB-Pantteri miehet U22
 
Viestejä
2 174
#15
22-vuotiaiden SM-sarja kuopattiin vuonna 2007 osanottajien vähyyden vuoksi.
Tässä uutinen liiton päätökseen sarjauudistuksesta.
Kun tuo silloinen U22-sarja kuopattiin vähäisen kiinnostuksen takia, samalla luotiin se rinnakkaislisenssijärjestelmä joka taitaa olla jopa U24.

En ihan tarkasti tiedä kuinka moni nuori pelaaja ja seuransa hyödyntävät tätä, mutta itse pidän järjestelmää melko hyvänä. Enkä ole edes tietoinen että sitä väärinkäytettäisiin eri sarjojen nousu- ja putoamistaisteluissa.

Järjestelmähän on luotu nuorten pelaajien kehittäiseen, ei joukkueiden menestymisen varmistamiseksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös