Koripallo.com

Universiadit

Viestejä
1 398
Suomen naiset kohtaavat huomenna Kiinan, joka pelaa robottimaisesti. Pallo sisään ja heti ulos. Jokaisella on lupa heittää. Kiinalla on paljon huonoja heittäjiä. Laskisin niihin myös nro14&15, jotka viskoo palloa ihan miten sattuu (tuurilla on mennyt muutama levyn ja pompujen kautta). Nro. 20 on Kiinalla erityisasemassa ja se saa tehdä mitä tahansa, mutta hänen yksin puskeminen satuttaa Kiinaa. Nro.24 on uskomattoman hyvä kolmosten heittäjä. Kiinalaiset ovat kovin teatraalisia ja niiden kaatumiset kolmosen kaarella on hienoja! Ajoissa ne odottaa ensin kontaktin vartalolla ja jos sitä ei tule ne menee sekaisin ja heittävät layup-heiton ohi. Kiinan hyökkäys on köyhää . Pick&roll peli harjoiteltu ainoastaan vasempaan laitaan. Pari kertaa takamies kuljetti palloa kaarella, mutta kääntyi yllättäen pointin kohdalla ja ajoi terävästi korille. Nro. 10&13 ovat Sasumaisia...
EDIT:
Kiina voitti tänään Kanadan ja Oscarit lukemin 84-69.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
124
Etsiskelyn jälkeen löytyi luettelosta vain pudotuspelit:
Search - FISU TV

Niistäkin vain semit ja finaalit.

Toivottavasti huomenna löytyy loputkin.
 
Viestejä
1 398
Suomella on ollut suuria vaikeuksia pärjätä levypallopelissä Australiaa vastaan. Suomalaiset saivat kyllä aussit hallintaotteeseen korin alla, mutta tuomarit olivat eri mieltä käytettyjen menetelmien laillisuudesta. Vaikeuksia oli myös onnistuneen sulkutilanteen jälkeen kun pallo putosi suomalaisten keskelle. Pallon perään mennyt suomalainen epäonnistui toimittamaan sitä eteenpäin....Seurasi liukastumisia ja muuta koheltamista. Mieleen tuli 80-luvun miesten jääkiekkomaajoukkue. Suomi pääsi peliin mukaan ekan puoliskon lopulla, mutta aussit laittoivat prässin päälle ja Suomi sortui menetyksiin. Aussien WNBA-peluri (Magbegor) on pitkine käsineen peittävä ja vaikeuttaa Suomen kolmoslinkojen työskentelyä.
Suomi on tappiolla 29-40.
EDIT:
Kolmannessa erässä Suomelta loppui usko ja hyökkäyspelaamisesta katosi järki. Aussit repi 20p johdon..Viimeisessä erässä Suomi yritti vielä kehittää kiriä mutta eroa jäi loppulukemiin noin 18p. Pelinrakentajat näkivät huonosti avoimia pelaajia korin alla. Lahtinen pelasi kuonokopan kanssa, mutta muilla meni päähuomio pallonkäsittelyyn. Ihan lopussa kuitenkin päätyrajan sisäänheitto huomattiin antaa täysin vapaalle Rokkaselle.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
577
...
Napolin kisojen omat sivut (englanniksi): 30TH SUMMER UNIVERSIADE 2019 NAPOLI, ITALY - OFFICIAL WEBSITE

...

Edellisissä Taipein kisoissahan korismatsit piti hakea jotenkin koriksen ottelukaavion kautta muutamalla lisäklikkauksella. Jos hakee kisojen etusivun yläreunasta "Sports" tai "Results" sivusto vie Wordpressin tilinluomissivulle. Löysin kuitenkin koriksen "kotisivun" toista kautta: Pallacanestro. Sieltä löytyi tarpeeksi alaspäin skrollaamalla lupaava otsikko: Video / Coming Soon.
....
Itse löysin tuon Pallacanestron juuri "kisojen omat sivut" linkin esittelyvideon alla pyörivien lajikuvakkeiden basketball-tekstiä klikkaamalla.

Taipeista tosiaan ollnekaan kaikkia otteluita ei striimattu ja tieto striimauksesta saattoi ilmestyä lähempänä ottelua. Mutta italialaiset ovat eri asia kuin saaristokiinalaiset, joten päättelyn pohja on hatara.
 
Viestejä
108
En ihan ymmärrä tätä Salmisen small-ball -filosofiaa: ainoat 3 pitkää pelasivat yhteensä n.44 minuuttia ,vaikka kuuluisi vastustajien pituuden puolesta olla vähintään 80 minsaa. 180 -senttisten on vaikeaa kamppailla yli 10 cm pidempien kanssa kummassakin päädyssä.
 
Viestejä
1 398
En ihan ymmärrä tätä Salmisen small-ball -filosofiaa: ainoat 3 pitkää pelasivat yhteensä n.44 minuuttia ,vaikka kuuluisi vastustajien pituuden puolesta olla vähintään 80 minsaa. 180 -senttisten on vaikeaa kamppailla yli 10 cm pidempien kanssa kummassakin päädyssä.
Ezi Magbegor 193cm varattiin keväällä WNBA:han numerolla 12. Häntä parhaiten vartioi tänään Koskimies ja hän metsuroi minuuttinsa oikein miehekkäästi Suomen korin alla. Magbegor vastavuoroisesti tarjosi Koskimiehelle oman varjostuksensa Suomen hyökätessä ja Koskimies jäikin nollille.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 398
Edellisissä vuoden 2017 Universiadeissa USA:n joukkuetta vaivasi itseluottamuspula. Ne sekoili pelipaitojen kanssa. Yliopistojoukkue oli laittanut tavallaan yliopiston pelipaidat pienellä USA:n lippulogolla päälleen. USA uhattiin sulkea pois kisoista mikäli he eivät olisi hankkineet uusia pelipaitoja. Niiden teettäminen Taiwanissa onnistui silloin. Onko tietoa vaivaako tämän vuoden USA:n miesten joukkuetta epäusko omiin menestymismahdollisuuksiin?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 398
Suomen miesten lohkossa pelaa myös Kiina. Miehet eivät ole yhtä teatraalisia kuin naiset vaikka hekin yrittävät kalastella virheitä. Neitimäiset kaatuilut puuttuu. Kiinan peli on suoraviivaista ja korille edetään luotisuoraa pitkin ylittäen vapariviiva ja siitä suoraan korille. Kiinalla on kaksi tankkia nro. 15 ja nro. 21. Ne etenevät kuin kiskoilla kohti vastustajan koria. Nro. 21 on kuin Seppo Räty rullaluistimilla ja Nro. 15 on kuin Seppo Räty 50v. Nähtäväksi jää onko Suomella tarpeeksi "Habaa" Kiinan korille etenemisyritysten torjuntaan. Nro. 10 on jäntevä ja urheilullinen sekä pätevä. Kiinalla oli aika näppärä päätyrajakuvio, joka pelataan kai joka kerta numerolle 9.
 
Viestejä
1 398
Tänään Suomen naiset taipuvat Kiinalle. Koriraudat olivat kovia ja ottelun lopussa, jopa korirengas oli liian korkealla, kun väsy iski. Suomi heitti tänään korin alta ohi paljon heittoja. Kiinan paras pistenainen oli nro. 14 (20p tänään), jonka eilen haukuin huonoksi heittäjäksi. Suomi aloitti ottelun hyvin ja pärjäsi minun mielestä myös levypallopelissä. Huonoa oli tuo viimeistelytarkkuus (mistä ikinä se johtuikin)...Kiina sai Suomea vastaan vähemmän and1-mahdollisuuksia (verrattuna Kanada-peliin) eikä Kiina päässyt heittämään kolmea vapaaheittoa (epäonnistuneen kolmosyrityksen jälkeen). Tavallaan puolustus oli Ok, mutta Suomelle tuli hyökkääjän virheitä mm. vääristä skriineistä....
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 398
Minulla ei ole hajuakaan kuinka todennäköisesti Suomen naiset kohtaa Japanin näissä kisoissa. Mieleeni tuli kysymys: missä on Ikematsu (Robert Morris)? Japanin peli pyörii kokonaisuudessaan ja täysin pikkuruisen takamiehen nro. 4 Matsumoton ympärillä....Unkarista mieleen jäi ainoastaan Aho ja Doktor ja nekin pelkästään nimien takia....
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 977
Onko infoo linkistä, josta näkisi Suomen pelit. Erityisesti Fin vs Usa?
Kukaan ei tunnu tietävän tai jakavan tietoa.

Kannattanee varmaan tsekata FISU:n YouTube ja Universiadien Facebook ainakin.
Ja jos joku löytää sieltä kisojen kotisivuilta jonkinlaisen pelikalenteri-/tulossivun, niin ainakin Taipein kisoissa sieltä pääsi jollakin mutkalla live-striimeihin.

Taipeista tosiaan ollnekaan kaikkia otteluita ei striimattu ja tieto striimauksesta saattoi ilmestyä lähempänä ottelua. Mutta italialaiset ovat eri asia kuin saaristokiinalaiset
Saako nyt nauraa tälle optimismille? Vai itketäänkö yhdessä? :)
 
Viestejä
1 977
Kevytapu löytyi.

Kun menee virallisten sivujen ylälaidan valikosta "Risultati" ja valitsee sitten koriksen, pääsee koriksen tulossivuille. Sieltä voi valita päivän ja ottelun ja pääsee live-tilastoseurantaan - siis perus play-by-play -näkymä aukeaa.

Kymmenen minuutin päästä siis Clemson - Suomi.

Jos joku löytää oikean live-striimin, niin jakakoon muillekin.

Tässä vielä suora linkki: Risultati.
 
Viestejä
1 977
Saapa nähdä, ovatko taas vain joitakin feikkejä, mutta itse asiassa haulla "Finland - USA Universiades basketball live stream" löytyi parikin YouTube -streamia jotka ovat juuri alkamassa.


PS.

EN MENISI KLIKKAILEMAAN NOIDEN YOUTUBE-VIDEOIDEN ALLLA OLEVIA LINKKEJÄ.

Näyttävät epäilyttäviltä (sopivasti yhden kirjaimen virheitä: näyttää oikelta sivuosoitteilta, mutta voi olla mitä vaan).
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös