Koripallo.com

Ura Basket 2019-2020

Viestejä
67
Mikä ton harkkamatsin tulos oli? Ja miltä Uran ja vastuksen pelaaminen näytti noin yleisemmin?
Kobrille 93-108 ja hiukan sekavaa peliä ja vielä ei oikein osaa sanoa kummastakaan joukkueesta. Oletettavaa on että parannusta tulee huomattavasti! Molemmilta joukkueilta puuttui pelaajia ja myös pelaajia lähti kesken pelin pois :(
 
Viestejä
420
Ura voitti Bisonsin tänään kotona 101 - 96. Uran heittopeli kulki hyvin kaarella 13/31 (41,9%). Bisonsilla taas nihkeästi 5/27 (18,5%).

Uralta jenkeistä Branch oli lupaava. Varsinainen duracell-pupu. Virhevaikeuksiin joutuu luultavasti usein, koska puolustaa todella aktiivisesti käsillä. Green jätti kaksijakoisen kuvan päähän. Voi osoittautua kelpo pelaajaksi. Thomas ei vakuuttanut.
 
Viestejä
202
"Tällä kaudella Marius van Andringa edustaa Turun Ura-Basketia."

Nyt saatiin siis Turkuunkin kauan kaivattu pääsarjatason joukkue.
"Oikaisu 19. syyskuuta kello 9.30: Ura Basketin kotipaikka on Kaarina, ei Turku, kuten jutussa aiemmin väitettiin. Ura Basket pelaa Korisliigassa, ei SM-liigassa. "

Ilmeisen vahva päivä ollut toimituksessa muutenkin.
 
Viestejä
67
Osaisiko joku avata Uran tilannetta? Tiedotus ja markkinointi on ollut pitkään hiljaisempaa ja tämä myös näkyi karmaisevasti Littoisten katsomossa, jonka pääkatsomoakaan ei saatu harkkamatseissa lähelläkkään täyteen.. Junioripuolelta taas viikonlopun saldona hämmästyttävä "sulaminen" Westsidelle (+20 -> -30), mistäköhän Kaarinassa kiikastaa? Ja Case Perttu, kaveri tuotiin kovalla metelillä ja isolla rahalla Kaarinaan, ja lopputulema harkkamatseissa oli pienet minuutit ja prosentit, vaivaako jalkavamma vielä vai onko joutunut jo alkukaudesta Palotien koirankoppiin?

Onneksi sentään jotain positiivista löytyy Eero Sahlbergin parantuneista otteista. Ensimmäinen harkkapeli meni vähän vielä kohmeessa (16min, -29), mutta van Andringan loukkaannuttua, käytti Sahlberg kasvaneet minuuttinsa hyödykseen ja näytti, että kesällä on vedetty enemmän kovaa treeniä ja vähän vähemmän shangriaa. Joukkueen taistelijana ylitti roolinsa energisella, suoraviivaisella ja ennenkaikkea joukkueelle hyödyllisellä pelaamisellaan. Nostaisinkin Sexy-Sahlbergin villinä hevosena mukaan kamppailuun vuoden kehittyneemmäksi pelaajaksi!

Ja tietysti Palotie jatkaa totutulla linjallaan (niin tragikoomista kuin onkaan) heittämällä viime kauden joukkueen bussin alle Tutkan YouTube-haastattelussa kehumalla tämän kauden joukkuetta paljon ammattimaisemmaksi kuin viime kauden. Vaikka vähän surettaa seuran ja seuran tilanteen puolesta, on näitä kommentteja silti aina huvittava katsoa. (Tiedä sitten, mikä on ollut Palotien osuus koko seuran tilanteeseen..)
 
Viestejä
811
Viime kaudella Ura halusi pelata ”kaaoskoripalloa”, tänä vuonna ennakkoanalyyseissä tuntuu toistuvan ”edun monistaminen”. Saa nähdä miten sitä etua lähdetään hakemaan. Jos tällä viitataan ihan perinteiseen catch-and-attack -hyökkäämiseen, lähtee Ura tähän kauteen suhteellisen samalla sapluunalla kuin viime kauteen, mutta pelitapaan heikommin soveltuvilla suomalaisilla. Ja miksei lähtisi? Valmentajakin on sama.

Olen itse aina ajatellut, että heikommalla materiaalilla pelaavan joukkueen on oltava todella täsmällisesti valmennettu ja toteutettava pelitapaa erittäin kurinalaisesti. En usko, että vapauksien antaminen pelaajille tuo kovin hyviä tuloksia. Saa nähdä, pelaako Ura näin enää tällä kaudella.

Perjantaista tulee mielenkiintoinen.
 
Viestejä
33
Jaa että tommone nimi. Ko. firman nettisivut ovat vielä aika kevyet, ei ihan selviä setämiehelle eGamestarsin toimintakuvio. No ehkä sen joku selittää vielä, tai tarvitse selittää, kuha laittavat rahaa seuran tilille. Kunniakkaaseen joukkoon kuulutaan: Nokian Nanso, Scotch Team Espoo, Nilan Bisons, Componenta ja mitä näitä nyt oli.
 
Viestejä
67
Saatiinkohan uudella sponssilla vastaus mediahiljaisuuteen? Noh, juniorikatoa se ei selitä… Mutta mutta ihan kelpo peli Uralta perjantaina. Branch vakuutti kentällä, mutta myös kaverin käytös ihmetytti. Näytti muutamaan otteeseen antavan todella kovaa palautetta Kapteeni-Sahlbergille ja mm. jätti roikkumaan muutaman kerran. Pelin lopussa Branch ja Bellot näyttivät käyvän kiivasta keskustelua Palotien ja Andrew Johnstonin ihmetellessä vieressä. Myös pressissä Palotie antoi kovaa kritiikkiä Branchille. Huonolta näyttää, jos Sahlberg ja Palotie ovat menettäneet auktoriteettinsä jo näin alussa ja vie kyllä pohjaa Palotien puheista hyvästä hengestä. Muista pelaajista Bellot oli kovassa heitossa, mutta muuten ei vakuuttanut. Thomas taas oli hieman pinteessä Seagullsin isojen miesten kanssa ja heitto ei uponnut lainkaan, mutta väläytteli monipuolisuuttaan ja varmasti tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajille kauden edetessä osaamisellaan. Palotieltä hyvä hankinta. Myös Perttu vihdoin väläytteli osaamistaan ja hänkin tulee varmasti olemaan kova pala purtavaksi kauden edetessä ja minuuttien kasvaessa.

PS. Mitäköhän Palotien proggikselle saada NBA takaisin televisioon addressin avulla kuuluu? Ainakin viimeksi oli monta sataa allekirjoittanutta, joukossa kovia nimiä myös. NBA-pelien menetys tekee ison loven Palotien palkkapussiin ja ei olisi iso yllätys jos Palotie lähtisi kauden jälkeen laajan ja laadukkaan verkostonsa avulla ulkomaille paremman tilin perässä. Harmi sinänsä, Palotien kaltaisia harmaasta massasta erottuvia valmentajia, ei soisi lähtevän Suomesta.
 
Viestejä
8 633
PS. Mitäköhän Palotien proggikselle saada NBA takaisin televisioon addressin avulla kuuluu? Ainakin viimeksi oli monta sataa allekirjoittanutta, joukossa kovia nimiä myös. NBA-pelien menetys tekee ison loven Palotien palkkapussiin ja ei olisi iso yllätys jos Palotie lähtisi kauden jälkeen laajan ja laadukkaan verkostonsa avulla ulkomaille paremman tilin perässä. Harmi sinänsä, Palotien kaltaisia harmaasta massasta erottuvia valmentajia, ei soisi lähtevän Suomesta.

 
Viestejä
7 013
Eijjumalauta, tämähän on aivan loputon runsaudensarvi!

Jumppa Niskanen vuonna 2007: NBA takaisin tv:seen

"Pirkko Tuominen" vuonna 2007: Ulkomaalaisten rajoitus takaisin Korisliigaan

"Ville Seinä" vuonna 2007: LrNMKY ulos Korisliigasta

Coach Palotie vuonna 2010: NBA-lähetykset takaisin!

"Heikki Tallinen" vuonna 2012: Korisliigan liigapäällikkö Pekka Valpolan eroaminen

"eetu onikki" vuonna 2014: NBA suomen kanaville näkymään

@Sgerevard (?) vuonna 2014: Nuorten koripallomaajoukkueita kutsuttava nimellä Susilapset
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös