Koripallo.com

Ura Basket 2019-2020

LL Cool FrankV

Palotielle taisi tosiaan olla kova paikka tuo Koben tragedia ja ymmärtäähän sen. Palotie taisi asua Koben ja Shaqin kultaisina vuosina eli vuodet 98-02 Los Anglesissa ja ollessaan 11-15-vuotias eli kovimmassa "fani-iässä". Samaan aikaan Palotien perhe oli koossa ja Koben pelejä tulikin varmasti katsottua useasti perheen kanssa. Nyt kuitenkin Bryantin kuoleman ohessa varmasti ajatukset ovet palanneet juuri noihin 98-02 vuosiin, kun perhe oli vielä koossa ja tunnelma Los Angelesissa noin yleisestikin varmasti kohdillaan, joten ei ihme että Koben kuolema otti koville. Oikea ratkaisu Palotieltä varmasti olisikin ollut pitää pari-kolme viikkoa sairaslomaa ja kenties mennä vaikkapa fiilistelemään kultaisia aikoja Losiin. Samalla Amerikan mies Johnston olisi päässyt näyttämään tulevaa varten, että mistä puusta tämä puukonperä on veistetty. Johnston voisi kenties olla hyvä jatkaja Palotien lähtiessä rikkaimmille kentille. Mutta kaiken kaikkiaan ikävä tapaus, pikaista toipumista ja kaikkea hyvää Kristianille.

Mutta sitten asiaan. Sahlberryllä tuli tiistaina Joensuussa sata peliä täyteen Ura-paidassa ja voi veljet, millä tavalla! Kolme kovaakin kovempaa kolmosta säkkiin, kovaa tsemppausta ja ohjeistusta niin kentällä kuin penkillä. Kovia tehoja jälleen kerran minuutteihin verrattuna, mielenkiintoista olisikin tietää, että miten Sahlberg sijoittuisi Korisliigan Per 40min-tilastoissa, voisi olla aika kova luu. Eikä kaverilla myöskään paljoa pää palele muutenkaan, mm. yhdeksän kautta ammattilaisena pelannut Wisseh sai muutaman kerran kuulla kunniansa kapteenilta.

Huomenna Sahlbergin juhlaottelussa tulee vastaan elintärkeässä kamppailussa Lahti Basketball. Tässä pelissä taistellaan todella tärkeistä pisteistä ja myös peli-ilmeen tulee olla sen näköistä. Jos ei voittaminen kiinnosta kuten tiistaina, niin syytä olisi pelata ainakin sitten kapteeni Frank the Trunkille. Tiukka peli tulossa ja toivottavasti myös katsojat osaavat tulla paikalle arvostamaan kapteeni-Sahbergiä ja kannustamaan kotijoukkuetta tässä tärkeässä ottelussa.

On to the next one!
 
Viestejä
19 540
Jep. Kaksi ihmeellisyyttä pelissä. Antriikka Kolkit 0/11 ja Perttu, joka olisi mitä ilmeisimmin paremmin heittänyt ja ratkaissut pelin Uralle, ei saanut tänäänkään minuuttiakaan....Jos ei uppoa, niin olisiko valmennuksen pitänyt tehdä asialle jotain? Yrittää vaikka jotain muuta ja jonkun muun kautta?

Selostaja Suominen naureskeli Mäkäläisen ilmeelle. Mikähän ilme Tapsalla oli Joensuussa yhden ravintelin ovella pari vuotta sitten. Varmaan sama: Minäkö muka...?
 
Viestejä
1 192
Voi p*rkele taas mikä peli. Joku helvetin Lahti päästettiin edelle. Miksi hänä-hänninen kentällä vain 18 minuuttia? Kapteeni Sahlberg plusmiinus +11, miksi kentällä vain 9 min? Jos olisi Hännisen tai Fletcherin annettu ottaa viimeisessä erässä heitot Andringan sijaan, olisiko tulos ollut ehkä toinen?

Ja kyllä oli tuomarit omasta mielestä huonoja. Alkaa itseäni v*tuttaa tuo Ville Selkee. Oikein mukavan ja asiallisen oloinen kaveri, mutta jotenkin ne vihellykset menee aina kotijoukkuetta vastaan. Pilasi koko Uran pelin viheltämällä Thomasille 4 virhettä, joista ainakin 2 oli aika mielenkiintoisia.

Jos olisin Palotie niin peluuttaisin välillä sellaista kentällistä, jossa Moten on sentterinä, niin että Luosmaa ja Thomas molemmat vaihdossa. Kolmannessa erässä esimerkiksi Moten, Fletcher, Airenne, Hänninen ja Sahlberg olisi voinut olla ihan hyvä kentällinen.

Nyt hassattiin kaksi peliä joista molemmista olisi voitto pitänyt kairata. Seuraavana vastassa KTP ja Nokia vieraissa (2 tappiota) ja Kauhajoki ja Vilpas kotona (2 tappiota). Ja vastaavasti Lahdella Kouvot, Kataja ja Kobrat.
Huonolta näyttää...
 
Viestejä
533
van Andringa kyllä tänään vakuuttava :D 27min, 2P, 0/11 3PA, joukkueen huonoin +/- -16. On se, on se kyllä veijari
 
Viestejä
89
van Andringa kyllä tänään vakuuttava :D 27min, 2P, 0/11 3PA, joukkueen huonoin +/- -16. On se, on se kyllä veijari
Ai että hiukan hymyilyttää ku viime kaudella MVA oli täällä meillä korihaissa tekemässä samaa . Ei vaan tajua et mikä helvetin hinku MVA lla on viskoa niitä kolmosia jos ei kerran uppoa niin ei uppoa . Surkea kaveri loppupeleissä siihen nähden mikä hintalappu oli täällä pelatessaan , ois saanu pari hyvää jenkkiä MVA n kuukausipalkalla .
Pitäkää hyvänänne
 
Viestejä
220
Saavutettiin myös merkittävä kilpailuetu kun huippuluokan jenkin sijaan suomalainen sarjajyrä ottaa kaikki kolkit eikä puolusta lainkaan. Huonompi pelaaja on parempi! Koutsikin on sitä mieltä jahka sairausloma Jörn Donnerin kuoleman aiheuttaman valtavan stressin vuoksi päättyy. Jaa miten niin en ymmärrä tätä sekopääsirkusta edes vähää alusta?
 
Viestejä
4 061
Saavutettiin myös merkittävä kilpailuetu kun huippuluokan jenkin sijaan suomalainen sarjajyrä ottaa kaikki kolkit eikä puolusta lainkaan. Huonompi pelaaja on parempi! Koutsikin on sitä mieltä jahka sairausloma Jörn Donnerin kuoleman aiheuttaman valtavan stressin vuoksi päättyy. Jaa miten niin en ymmärrä tätä sekopääsirkusta edes vähää alusta?

Aika säälittävää settiä... Mutta kyllähän se on uskottava, että kaikki kuolemat vaivaavat Palotietä, kun se persumaisesti täällä vaktana on todettu.

Siihen en ota kantaa, että onko Palotie paska valmentaja vai ei.
 

LL Cool FrankV

Ohhoijaa...

Sahlberg tänään +11, kun taas Van Andringa -16...
Joko olisi aika herätä ja antaa kapteenille hänen ansaitsemaansa arvostusta minuuttien merkeissä? Tässäkään ottelussa ei pelattu yhtäkään heittopeliä tälle kovalle heittäjälle..

Mitäköhän muuten Niemelle on tapahtunut? Tänään 4min ja siinä ajassa -10 ja loppupeli penkkiä.. Alkukauden tahdin jatkuessa olisi ulkomaat kutsuneet tämän kauden jälkeen, mutta ei näillä minuuteilla kyllä enää.

Mitä tule päävalmentaja Palotiehen niin olisi monen häntä kritisoineen aika ottaa pää pois pensaasta ja avata silmät. Koben ja Lakersin kulta-aikoina Palotie asui 10-15 vuotiaana Los Angelesissä Lakers-huumassa ja jokainen jolla on lapsia niin tietää, että tuossa iässä fanittaminen voi olla aika fanaattista. Varmasti Koben kuolema tuntuu Palotieltä paljon kurjemmalta kuin esim. suomalaiselta 40v Jampalta, jonka ainoa kosketus Kobeen oli Lakersin tulosten lukeminen sunnuntain lehdestä.

Se ei tosin poista sitä faktaa, että Palotien olisi täytyä toimia paljon ammattimaisemmin tässä tilanteessa. Jos otetaan vertailuun vaikka Koben kanssa 12 vuotta läheisissä väleissä ollut Marko Yrjövuori. Yrjövuori antoi Ylelle hienon puolen tunnin radiohaastattelun Kobesta ilman sen kummempia tunteiluja. Kun taas Palotie murjotti niin telkkarissa, radiossa kuin somessakin. Tässä vertailussa Yrjövuori näytti olevan kovan luokan ammattilainen ja Palotie taas ihan poika verrattuna Yrjövuoreen. Palotien suru valitettavasti vaikutti joukkueen tekemiseen todella paljon ja siksi Palotien olisikin pitänyt antaa Johnstonin luotsata ainakin tämä viikko. Ei siinä ole mitään hävettävää sanoa, että nyt ei pysty ja jäädä kotiin lepäämään.

Ensi viikolla iso ja fyysinen KTP vastassa ja onkin mielenkiintoista nähdä, että nostetaanko järkyttäviä lukuja divarissa takonut Moultrie rosteriin esim. Wissehin tilalle. Moultrie vs. Pinkston, we want see that!

Kohti uusia seikkailuja!
 
Viestejä
1 192
Mitäköhän muuten Niemelle on tapahtunut? Tänään 4min ja siinä ajassa -10 ja loppupeli penkkiä.. Alkukauden tahdin jatkuessa olisi ulkomaat kutsuneet tämän kauden jälkeen, mutta ei näillä minuuteilla kyllä enää.
Tuntuu että Palotie melkein unohtanut Niemen penkille, pelin jälkeen huomaa että hups, tänäänkään ei tullut peliaikaa. Kyllä miehen pitäisi ainakin 10-15 min pelata joka pelissä.
Ensi viikolla iso ja fyysinen KTP vastassa ja onkin mielenkiintoista nähdä, että nostetaanko järkyttäviä lukuja divarissa takonut Moultrie rosteriin esim. Wissehin tilalle. Moultrie vs. Pinkston, we want see that!
Ehdottomasti haluaisin itsekin nähdä Moultrien liigassa, mutta siinä tulee sivussa miinuksena se, että divaripelit jää kahdeksi viikoksi tauolle.

Kyllähän se KTP saatiin syksylläkin kaadettua, vaikka vedettiin vain kolmella jenkillä (joista yksi oli Wisseh), joten eiköhän toisteta sama tälläkin kertaa.
 
Viestejä
365
Juu joku ois ura:ssa voinnut käydä kysymässä Adrianin plussat ja miinukset. Jokanen ois osannut katsomosta sanoa tämän. Kun kaverilla on heittopäivä niin kaikki kolmoset uppoo paikasta kuin paikasta. Mutta sitten kun tas ei ole heittopäivä mikään ei mee mistään. Ja se suurin miinus merkki on se että hän vain heittää ja heittää vaikka ois jo kymmenen menny jo huti. Se on tyhmää ja itsekästä, ja vaikka hän esittää joukkue pelaajaa niin tälläisellä toiminnalla hän on kaukana joukkue pelaajasta. Ja tosi asia niitä off päiviä on rutkasti enemmän kuin on. Koutsin pitää olla hereillä ja ottaa kaveri pois kun itse ei osaa säädellä toimintaansa. Valitan näin on, palkaa ei vois kussa maksaa kun 1500 sen värtin vain max.

Ja tuosta menetyksestä
Ihmiset reakoi niin kovin eri tavoin, toinen lamantuu. Kun vastaavasta tilanteessa joku toinen huhkii kahtakovemmin hommia, unohtaakseen tilanteen. Aika sen parantaa, ei siinä mikään muu auta. Itselle kun katson korista, kaikki muu jää taustalle. Oli töissä kuinka kurjaa tahansa, tai miten tressaavaa. Niin paikan päällä katsottuna, se kaikki unohtuu. Sitä keskittyy vain siihen hetkeen. No tuskin toimii jos joku tärkeä ihminen on kuollut, mutta muten se toimii itselleni kuin jollekin meditaatio. Tällä viisiin ugandasta mietteitä
 
Viestejä
19 540
Juhdalle vaan sen verran, että onko sulla asiat hyvin ja oletko ihan terveenä ollut, kun tunnut taas olevan niin helkkarin kireä ja pahalla päällä milloin pohjalaisille ja milloin kellekin? Niin ja ei ne asiat koskaan kenelläkään niin huonosti ole, etteikö ne viinan kanssa riehumisella vieläkin huonommiksi mene.....
 
Viestejä
4 061
Näköjään jollakin tuntuu olevan tarve täällä arvostella julkisuudessa olevien ihmisten heikkoutta ja joidenkin viinanjuontia ja terveyttäkin (itsehän tietysti aina selvin päin, jutuista päätellen :D) ja puolustelua löytyy kyllä toisaalta erään pikkukaupungin vähämielisten kommentteihin. Mutta ei siinä mitään, tämähän ei yllätä tietenkään. Ja itsehän puolustan mielelläni myös näitä vähämielisiä, vaikka he eivät tätä ymmärräkään. (oho, laskeuduinkin jutuissani itsekin TIETYLLE TASOLLE. :D )

Ja tämä oli puolestani tässä. :D
 
Viestejä
1 005
MVAn rooli joukkueessa on heittää kolmosia ja piste. Jos hän lopettaa sen, niin hän ei tee rooliaan. Koutsin homma on reagoida off päiviin, eilen olisi pitänyt mutta koutsi selvästi luotti, että lopulta menee. Ei mennyt. Sellaista on sportti. Mutta miten Wisseh voi olla esimerkiksi Niemen edellä, sitä ei ymmärrä. Wisseh ei vakuuta.
 
Viestejä
220
Aika säälittävää settiä... Mutta kyllähän se on uskottava, että kaikki kuolemat vaivaavat Palotietä, kun se persumaisesti täällä vaktana on todettu.

Siihen en ota kantaa, että onko Palotie paska valmentaja vai ei.

Todellakin toivon, että asia on pelkkä moninkertaisesti iroonillinen palstaläppä. Ei nyt vaan ole mahdollista vetää työpäivää vihkoon siksi, että Kobe on kuollut. Ei ole ammattimaista saati aikuismaista käyttäytymistä. Piste.
 
Viestejä
4 061
Todellakin toivon, että asia on pelkkä moninkertaisesti iroonillinen palstaläppä. Ei nyt vaan ole mahdollista vetää työpäivää vihkoon siksi, että Kobe on kuollut. Ei ole ammattimaista saati aikuismaista käyttäytymistä. Piste.

Todellakin toivon, että myös Juhani Tamminen käyttää sanaa piste. Miljoonbisniksissään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös