Koripallo.com

Ura Basket Korisliigassa 2018-19

Viestejä
485
#3
Tässä on jengi jonka jenkkivalintojen on onnistuttava nappiin. Divarin ja Liigan välinen ero on kasvanut varsin suureksi, eikä viime vuoden materiaalilla ole Korisliigassa ihan hirveästi sanottavaa. Jostain se kilpailuetu on saatava, vaikka sitten hyvästä alkukaudesta jonka mahdollistaa huolellinen valmistautuminen kesällä?
 
#4
Itse taas väitän, että koska Uralla on riveissä useampikin Korisliiga-penkkikalle-kokemusta omaava sekä lajin evoluutiosta perillä oleva koutsi, Jos budjettia on neljän jenkin hankkimiseen, melkeinpä jo arpomalla ne päihittää Korihait.
 
Viestejä
722
#5
Jengi, jota seuraan suurella mielenkiinnolla pre-seasonilla. Vanhaa, yhteenhioutunutta gängiä jää tulevalle kaudelle ja hyvät vahvistukset sekä pöhinä yleisössä niin hyvää tulee!
 
Viestejä
1 296
#6
Mielenkiintoista tosiaan nähdä uusi porukka mukana. Kysymys kulminoituu pitkälti, millaiset jenkit URA onnistuu rekrytoimaan.
Korisliigan kovuus suhteessa divariin iskee yleensä nousijoilla kuin märkä rätti vasten kasvoja.
 
Viestejä
217
#7
Mielenkiintoista tosiaan nähdä uusi porukka mukana. Kysymys kulminoituu pitkälti, millaiset jenkit URA onnistuu rekrytoimaan.
Korisliigan kovuus suhteessa divariin iskee yleensä nousijoilla kuin märkä rätti vasten kasvoja.
Ura sai Rainamaan jatkamaan − ”Divisioonan ylivoimaisesti paras pelaaja!” – Koripallo.com
Tämähän on hyvä uutinen!:confused: Nyt on 3 joukkuetta taistelemassa sarjan viimeisestä sijoituksesta. Ei mitään Rainamaata vastaan (Ok roolipelaaja), mutta jos hyvä uutinen on se, että saatiin saignattua reilu vuosi sitten 1b-dirreä pelannuttua pelaaja, ja nyt 1A "ylivoimaisesti paras pelaaja". Hiljaiseksi vetää.
Jos joukkue on nyt jenkkejä vaille kasassa, niin... en nyt lähtisi ainakaan enää sarjaa laajentamaan. Tasoerot alkaa jo nyt olemaan aika suuret.
 
Viestejä
1 296
#13
Loistava siirto Skamolta! Kaipasi varmaan henkisestikin uutta haastetta Nokian vuosien jälkeen ja uusi ympäristö sekä rooli tekee varmasti hyvää. Huippukausi tulossa Skamolta, jolla taitoa ja luovuutta riittää.
 
Viestejä
1 814
#14
Ura tuo kyllä aidosti kiinnostavuutta Korisliigaan tuoreella rosterillaan - ja Skamon kaappaus oli erinomainen veto.

Hieno juttu!
 
Viestejä
96
#17
Kui mää tykkään Kaarinast jo ny. Tiedä vaikka tekisivät "Nokiat". Ässä, Pyry. Eldar, Fifi ja ennen kaikkea... Dr. D
Hieno ja yllättävä signeeraus Uralta tuo Aidoo. Pudotuspelit ovat hyvinkin mahdollisia. Ura osoitti, että kiinnostusta on olla Korisliigassa ja kehittää seuraa (tosin ei tiedetä miten budjetti kestää.) Ei hassumpaa!
 
Viestejä
105
#18
Mielenkiintoinen ja nuorekas ryhmä on kaarinassa. Etenkin Malik Dimeltä voi odottaa dominointia
torjunnoissa ja donkit näyttää myös onnistuvan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös