Koripallo.com

Ura Basket Korisliigassa 2018-19

Eikö kukaa oo noteerannu että Palotie oli samaa mieltä Detmannin kans. Vai joko asia täällä unohdettiin?

Ei se ihme oo jos Ura ei tuota paremmin pärjää kun siellä ei treenata tarpeeksi..

Ei se toki ihme ole koska Palotien intressit tuntuu olevan muualla. Onhan hän toki kiistatta paras koripalloselostaja suomessa ehkä kannattaisi pysytellä vain siinä ammatissa.
Vain Suomessa pääsee korisliigaan valmentaan selostamalla Lauri Markkasen pelejä.... :D
Ja nyt kun vähän vielä mielistelee Dettmania, ni tiedä Vaikka löytyis paikka HBA:sta tai susijengista...
 

Joko riittää?

Karmeeta sekoilua Uran tekeminen jälleen erityisesti viimeisessä erässä, missä pitäisi tapella ottelun voitosta. Joko nyt valmentaja vaihtuisi? Eiköhän pressissä tule taas tutut selitykset "vaikeat lähtökohdat" ja "ollaan niin vähän aikaa oltu yhdessä" jne...

Käsittämätöntä sekoilua.
 
Viestejä
403
Joku voisi laskea kuinka hyvällä prosentilla Ura on hävinnyt otteluidensa 3. Erän. Varmaan 80% luokkaa. Tuntuu olevan pirun vaikeaa Kaarinassa.
 
Viestejä
403
Ura basket hävinnyt:
3:n 1/4 65% (20/31)
4n 1/4 74% (23/31)
3 ja 4:s 1/4 hävitty 14 / 31:stä.

Voittaneet 7 /31stä pelistä.
 

Kikkan

Joko Palotie out? Ainoat meriitit valmentajana on Puhu 1B pelaajilla joilla yhteensä melkein 1000 peliä korisliigaa takataskussa mm. E. Lehtinen, S. Salminen, J. Kyllönen, P. Rainamaa, E. Sahlberg ja divarijyrä B. Moultrie ja Ura 1A, joissa voitti samankaltaisella porukalla parilla lisäyksellä. Pelaajat ovat pärjänneet mutta valmennus kuraa. Palotie selostaa kaiket yöt ja "Suomen paras yksilötaitovalmentaja" Kailio tekee kaiken valmentamisen. Eipä siinäkään, kuinka moni pelaaja on mennyt eteenpäin? "12 pelaajasta 11 ei ole saavuttanut primeään" sanoin Palotie kauden alussa.
 

Minja K

Joko Palotie out? Palotie selostaa kaiket yöt ja "Suomen paras yksilötaitovalmentaja" Kailio tekee kaiken valmentamisen. Eipä siinäkään, kuinka moni pelaaja on mennyt eteenpäin? "12 pelaajasta 11 ei ole saavuttanut primeään" sanoin Palotie kauden alussa.
Ainoa muutos johon seuralla olisi paukkuja olisi siirtää Palotie sivuun ja nostaa Kailio päävalmentajaksi. Kailio toimii jo nyt pelillisenä vastuuvalmentajan. Mikä tuossa kuviossa mielestäsi parantaisi nykytilannetta?

Kriseltä toivoin keskittymistä oikeisiin asioisiin. Paloa lajia kohtaan ja halua oppia on mutta se Houston Rockets pelitapa ei vaan oikein ota noilla pelaajilla onnistuakseen. Siihen päälle se että Aidoon kausi on ollut todella iso pettymys, oli vammoja tai ei.
 
Viestejä
403
Uran pitäisi saada tehoa kolmosten heittämiseen. 33% tuolla joukkueella kertoo sen että kaikki paikat eivät ole laadukkaita vaan useasti myös pakotettuja.
 

taloudentutkija

Mielestäni Uran tilanne tällä hetkellä pähkinänkuoressa on se, että valmentaja on täysi pelle, pelaajat eivät ole tarpeeksi laadukkaita (ei ainakaan ulkomaalais "vahvistukset") ja Uran rahatilanne on aiemmin mainuittujakin enemmän pielessä. Uran tulevasta konkurssista kertoo jo se, että seuralla ei ole varaa maksaa kehitysjoukkueen pieniä palkkoja 3 pelaajalle + valmentajalle.
Toivottakaa konkurssi tervetulleeksi kaudelle 2019-2020.
Vain Pekka Hyysalo on turkulaisista noussut näin syvältä. #fightback
 

putkiaivo

Tässä on jengi jonka jenkkivalintojen on onnistuttava nappiin. Divarin ja Liigan välinen ero on kasvanut varsin suureksi, eikä viime vuoden materiaalilla ole Korisliigassa ihan hirveästi sanottavaa. Jostain se kilpailuetu on saatava, vaikka sitten hyvästä alkukaudesta jonka mahdollistaa huolellinen valmistautuminen kesällä?
Itse taas väitän, että koska Uralla on riveissä useampikin Korisliiga-penkkikalle-kokemusta omaava sekä lajin evoluutiosta perillä oleva koutsi, Jos budjettia on neljän jenkin hankkimiseen, melkeinpä jo arpomalla ne päihittää Korihait.
Mielenkiintoista tosiaan nähdä uusi porukka mukana. Kysymys kulminoituu pitkälti, millaiset jenkit URA onnistuu rekrytoimaan.
Korisliigan kovuus suhteessa divariin iskee yleensä nousijoilla kuin märkä rätti vasten kasvoja.
Nyt alkaa olemaan hyvä suomalainen rosteri.
Ura nousee ihan mitalliehdokkaaksi. Kyllä JOE tietää.

Erittäin mielenkiintoista lukea teidän kaikkien mielipiteiteitä toukokuulta 2018 vs. nyt
Kaikki veikkaukset metsään :)
 

Kikkan

Pelin jälkeen Palotien twitteristä pelkkää ManUn tykkäyksiä. Olisiko aika katsoa peiliin ja miettiä vaikka vähän puolustamisharjoitteita omalle joukkueelle? Vai onko selostaminen ja muiden fanittaminen tärkeämpää kuin oma päivätyö? Ihan vain kaverin serkun puolesta kyselen.
 
Viestejä
8 409
Ainoa muutos johon seuralla olisi paukkuja olisi siirtää Palotie sivuun ja nostaa Kailio päävalmentajaksi. Kailio toimii jo nyt pelillisenä vastuuvalmentajan. Mikä tuossa kuviossa mielestäsi parantaisi nykytilannetta?
Se, että Palotie painuisi fittuun häiritsemästä ammattilaistasolla koripalloa pelaavia tai valmentavia ihmisiä. Heitti taas viime pelin jälkeen pressissä koko jengin bussin alle täysin häpeilemättä ja lähti sen jälkeen katselemaan tattiliigaa kotisohvalle.

Kyllä minäkin osaan puulaakitasolla jengejä luotsata ja olen ison luokan persoona, en silti haihattele Korisliigassa valmentamisesta. Palotie tekee pilaa suomalaisesta koripalloilusta omalla läsnäolollaan ja tekemisellään. Mediapersoonat mediaan ja koripalloammattilaiset koripalloon!

Palotie, kuuntele tarkkaan:

 

Kohta raketoi

Peliesitykset surkeita. Surkeat peliesitykset ovat jo nyt aiheuttaneet totaalisen katsojakadon. Katsojakato romahduttaa kassavirran ja aiheuttanee myös sponsoreiden feidauksia.

Kysymys kuuluukin, koska VS Basket Oy laskee liikkeelle äänioikeudettoman Ö-sarjan osakeannin? Vaikka 500 lappua ulos, kappalehinta 500 euroa, minimiosto 10kpl.
 
Viestejä
986
Siis muistattehan nyt kuitenkin, että Suurimmat syyt tähän Uran sukeltamiseen ovat seuraavat:

1) Liigan ja divarin välinen kuilu

2) Luulo, että Liigassa voi pärjätä pelaamalla vähemmillä jenkeillä kuin muilla (vrt Kouvot) (Ja kuinkakohan monta ottelua Uralla on ollut 4 jenkkiä pelaavassa kokoonpanossa?)

3) Ja se, että kun se yksi jackpot kaudelle löytyi, niin sekin päästettiin/jouduttiin päästämään pois.. Dime siis..

Thats it..
 

KAJabbar

Keskustan taksitolpalla väännettiin totuutta esiin Uran tilanteesta ja siellä otettiin esiin Bisonsien kokoonpano ensimmäisenä liigavuotena, jolla irtosi mestaruus toisena nousijajoukkueena HNMKY:n jälkeen.

Jenkit: Martin Zeno, Jeb Ivey, Clifton Jones, Ryan McDade
suomiosasto: Ville Mäkäläinen, Mikko Koivisto, Matti Nuutinen
Vaihtopenkki: Eero Aaltonen, Jani Kivinen, Turkka Rikkonen, Santeri Latvala, Toni Karppinen

Muutama suomalainen profiilipelaaja, veteraani Jones ja jenkit. Jenkit osuivat täysin nappiin ja Greg valmentajana oli tilanteiden herrana. Vaihtopenkiltä eli duunareilta ei juurikaan kokemusta löytynyt, mutta silti tuloksena mestaruus.

Nyt voi katsoa, että Ura laski kauden alussa joukkueen kokemuksen riittävän liigaan sekä Fiifin korvaavan yhden jenkin. Kokemus ei kuitenkaan ole riittänyt tämän päivän liigaan, varsinkaan valmentajalla. Toki sairastumiset ovat rasittaneet koko kautta, mutta jonkinlainen aliarviointi on kauteen lähdettäessä selvästi tapahtunut.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös