Koripallo.com

Ura Basket Korisliigassa 2018-19

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 979
Hei sinä, just sinä jolla on TS tunnarit. Referoitko tämän jutun tänne?

Sarjajumbo Ura voitti pitkästä aikaa – mutta miten rämpiminen ja pelaajaralli ovat vaikuttaneet seuran talouteen?

Ainakin ton talousosion?
Jouduin yhden viestin tästä poistamaan, kun kokonaisten artikkeleiden kopiointi sellaisenaan on tekijänoikeusrikkomus. Referointi on luonnollisesti ok ja samoin lyhyemmät lainaukset.

Eli se referaatti: jenkkiruletti tuonut useamman kymmenentuhatta lisäkuluja, oheismyynti jopa plussalla ja muut kulut kunnossa. Tappiollinen tulos silti todennäköisesti tulossa, vaikka vielä elättelevät toivoa nollatuloksesta.
 
Viestejä
1 666
Tulipa käytyä katsomassa Uran peli Helsingissä. Eipä oikein vakuuttanut puolustus- tai hyökkäyspeli. Hyökkäyksessä ei ilmeisesti ole tarkoitus pelata kuvioita, vaan jokainen kokeilee yksin epämääräistä. Kolmosia otettiin aivan järkyttävä määrä ja osa oli täysin vailla ideaa.

Sisäpeli puuttui täysin, koska Uralla ei ole sentteriä, joten sisään ei voi edes pelata. Sentteri olisi varmasti auttanut kauden aikana. Myös nopeat hyökkäykset puuttuivat.

Odotin kyllä Aidoolta enemmän, tosin ollut ilmeisesti loukkaantuneena? Kaukoheitot alkoi upota vasta pelin ratkettua ja muutenkin oli melko väkinäistä tekemistä. Uran Niemi vaikutti, että osaa pelata (tosin tämä pelin ratkettua). Ja mitä Skamolle on tapahtunut?

Ura kyllä näyttää sellaiselta joukkueelta, joka pelaa säilymisestä (vaihtoehtoisesti putoamista vastaan). Sekavaa tekemistä ja punainen lanka puuttuu.
 

hobo player

Olihan aikamoista kuraa taas pelaaminen. No, ei kai parempaa voi odottaa kun 3 jenkkiä annetaan tasoitusta. Toivottavasti asennetta löytyy karsintaan, niin ja taloutta myös...
 
Viestejä
451
Sikäli mielenkiintoista että ymmärtääkseni Lahti sai oman ottelunsa siirretyksi sairaustapausten takia.
Joo. Kyllä kai näistä siirroista ja siirtämättä jättämisistäkin jokin virallinen päätös on tehty. Se, onko se päätös kirjallinen tai saako sitä nähdä on eri asia. Epäilen kumpaakin vahvasti.
 
Viestejä
1 708
Onpa harmillista ollut tää Uran kura. Tänään vähän valoa Varsinaissuomeen.

Itse en kuulu sen enempää Palotien faniklubiin kuin vihaajiinkaan, mutta Skamo - Aidoo - Sandberg + Korisliiga takaisin Turussa (no, suunnilleen Turussa) kuulosti kauden alla hienolta jutulta. Toivotaan, ettei jää kauden kääntymiseksi ylimmällä sarjatasolla, vaan paikka vakiintuu. Vai onko se ensi vuonna Kristikan vuoro kokeilla?

Paikalliset ei varmaan ideasta pidä, mutta Korisliigan kannalta yksi hyvä turkulainen jengi olisi hieno juttu - kun taas kahden eri Korisliigan ja Divarin rajalla tahkoavan jengin keskinäinen kisailu kenties ei.
 

Onnetonta

Kaarinan Kura ainoa jengi liigassa, jonka joukkuetekeminen ei ole kehittynyt kauden aikana sitten yhtään. Ainoat voitot tulleet yksilöiden siivittämänä, mutta joukkuetekeminen ihan karmeeta kuraa, edelleen vaikka pelataan HUHTIKUUTA! En ihmettele, ettei väkeä kiinnosta mennä pelejä kattomaankaan. Tänään Kupittaa ammottii tyhjyyttään ja aivan oikein.
 

Kauraa

Kaarinan Kura ainoa jengi liigassa, jonka joukkuetekeminen ei ole kehittynyt kauden aikana sitten yhtään. Ainoat voitot tulleet yksilöiden siivittämänä, mutta joukkuetekeminen ihan karmeeta kuraa, edelleen vaikka pelataan HUHTIKUUTA! En ihmettele, ettei väkeä kiinnosta mennä pelejä kattomaankaan. Tänään Kupittaa ammottii tyhjyyttään ja aivan oikein.
Miten niin oli tyhjää? Katsojia oli tilastojen mukaan 574 kpl.
 

Onnellista

Kristika - ONMKY D1A game 5 yleisöä 263 ja Ura - Kouvot KORISLIIGA-ottelussa yleisöä 574, joten taitaa vain Kristika-fania harmittaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös