Koripallo.com

Ura Basket Korisliigassa 2018-19

Ihmetellä täytyy että liitto antaa tosiaan pelata littoisissa yhtäkään liiga matsia! Onneksi kärsiä osapuoli oli eilen kotijoukkue eikä vieras.. Onneksi Palotiekin nosti ongelman esiin pressisaä... Ehkä Uran johtoportaassa ymmärrettäisiin että Littoisissa ei todellakaan voi pelata Liiga matseja, vaikkei liitto sitä tunnu tajuavankaan!
 
aika hyvä tilanne uralla.firma konkassa ja silti sponssina.Ampe....
Vähän että "aha".

Korisliigan seurojen paikalliset kumppanit ovat näitä pieniä rakennusliikkeitä, sähkökauppoja, putkiasentajia jne. Ja niin ne ovat itse asiassa vaikka lätkänkin puolella muualla kuin Helsingissä.

Siinä nyt ei ole mitään erikoista, jos yksi sellainen menee konkurssiin. Ei ole varmasti ensimmäinen, eikä viimeinen kerta. Enpä usko, että Uralle hirveästi jäi saamisia konkurssipesältä.
 
Viestejä
37
Uralta hyvä peli eilen todella vajaallakin miehistöllä. Dajmilla otti lujille, mutta nin pitääkin. Seagullseja alkaa käydä sääliksi, etenkin esim. Kottia, joka edelleen kova luu ja reilun oloinen tyyppi....meneeköhän Larkaksen valmennustyön edelle Susijengin kanssa askartelu.
 
Viestejä
37
Uralta hyvä voitto. Kuitenkin Kataja paha kotona, vaikka Mulpero ei pelannut....Ihmeesti kuitenkin Uran peli heilahtaa suuntaan jos toiseen, kuten esim. Fifin pelaaminenkin. Tykkään tuosta Dajmiista, melko eleetöntä, pikkasen kevyt poika toisinaan....ohuemmilla säärille ei enää voi kukaan pelata.
Kataja täysin vaisu, mikä lie....keskittyminen jossain?
 
Viestejä
557
Kun ei ottelutopikkia ollut avattu niin avaudutaan sitten täällä. Salossa Vilpasta vastaan pelattua ottelua katsoessa ihmettelin eivätkö Uran pelaaja tosiaan uskoneet, että Vilppaan kaveri heittelee kolmosia ja kuumaksi päästessään vielä kovalla prosentilla?
Vilppaalla 3p 45% Uralla 15%
Lopun haastattelussa Palotie sitten paalutti toiminnan kurittomuudeksi ja haluttomuudeksi. Sääli, sillä ottelu alku lupasi tasaväkistä vääntöä kahden kovin erilaisen joukkueen kesken.
 
Viestejä
382
"Susijengiin mukaan lähtevä Nenonen ehti ennakoida tv-haastattelussa myös jo Suomen elintärkeitä MM-karsintapelejä. Susijengi kohtaa Espoossa perjantaina Venäjän ja matkaa maanantaiksi vieraspeliin Bosniaan.


− 30. päivä on talvisodan alkamispäivä ja vielä Venäjä vastassa – silloin laitetaan rajat kiinni!"

Ei jumalauta.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 
Ylös