Koripallo.com

Ura vs Kataja la 2.2. Klo 17 @ Kupittaa

Viestejä
6 191
Katajan kova ottelutahti jatkuu lauantaina Ura Basketin vieraana Turun Kupittaalla klo 17. Kauden avauskohtaamisen Ura voitti marraskuussa joensuussa, jotenka toivottavasti Kataja lähtee revanssi mielellä bussin kyytiin. Katajalla pitäisi olla ekan kerran tällä kaudella täysi rosteri, mutta muutoksia toki aina voi tulla viime hetkilläkin. Uralla pitkä tappioputki, ja näin Kataja fanina toki toivoo, ettei tuo putki pääty ainakaan vielä tässä matsissa. Jos Kataja 4 joukkoon mielii, niin nämä matsit vaan pitäisi hoitaa.
 
Viestejä
291
Veikkaisin Katajan +35p voittoa. Kiitos koripalloinsinööri 4Pro Palotielle ja sille kokoonpanolle, minkä saa tänään raavittua kasaan.
 
Viestejä
528
Ekaa kertaa koko rosterilla peliin! Mikään muu kuin voitto ei kelpaa! TAISTELKAA KATAJA!
 
Viestejä
5 329
Ja Veke on tullut Joensuustaa saakka katsomaan tätä peliä . On aika kova mies .
 
Viestejä
2 089
Hollins keskittyy kevään 3 otteluun kuten muukin Kataja, siis joukkue ja organisaatio. Ei pidä ihmetellä jos katsojatkin jäävät kotipeleissä pötköttelemään.

Se on tämän kauden max tällä orkesterilla ja etenkin koutsilla.
 
Viestejä
2 089
Sten ulos jos häviivät!



Sten ulos vaikka sarjajumbon voittivatkin! Pelissä ei ole päätä eikä häntää, ulkolaisista ei viitsi enää sanoa mitään ja maksellaan vain kuukausitolkulla palkkaa miehille joista yksi ei ole ikinä pelikuntoinen ja loput ovat samnatasoisia kuin kotimaan rivimiehet.
 
Viestejä
19 536
Eipä tuota Katajan räpeltämistä jaksanut loppuun asti katsoa. Otsasuoni pullistui aivan repeämisen pulleaksi.

Ei ole mitään järkeä hyökkäyksissä ja puolustuskin reikäjuustoa. Pakko todeta kuin muutkin, että näillä jenkuloilla tulee se välivuosi.

Miksi johto ei ole reagoinut mitenkään Simpparin ja Hollisin tapauksiin. Raitin vaihtoivat pehmoon, joka ei saa yhtään syöttöä pysymään käsissään eikä kyllä osaa niitä ottaakaan. Huolilalla sama .Nää jätkät kun joskus saa pallon, niin ainakin itselläni on kylät takapuolessa koko ajan. Toki Tijatsi on hiukka parempi Raittia.

Entäs ne vapaaheitot?

Mullisestakin taitaa tulla kolkkien heittäjä.

Mitä Kataja olisikaan ilman Palmia. Uskoisin, että viimeisenä sarjassa....

Ei vaan jaksa tätä. Tunkki olkoon siellä ja pysyköönkin!!
 
Viestejä
1 105
Minun puolesta Palmi saa tehdä vaikka kaikki pisteet, kunhan voitetaan. Sillä kai hyviä pelaajia palkataan, että tekevät voittoa edistäviä suoritteita. Nyt Katajalla vaan saisi olla enemmän näitä ratkaisijoita.
 
Viestejä
1 593
Varmalta näyttänyt voitto meinattiin menettää. Eipä tuossa paljon muita voi kehua kuin Palmia. Heikko esitys. Sten antoi kovaa palautetta joukkueelle viimeisellä aikalisällä." Do you want to be losers" ja kertoi, että aikaa on vielä ottaa kiinni 6 pisteen tappioasema. Ja niinhän siinä sitten kävikin. Kävi myös Mullingsin kanssa todella pitkän keskustelun, noista älyttömistä ajoista varmaankin. Jotenkin tuntuu ,että jenkit eivät ota Steniä vakavasti.

Täytyy sanoa, että on aivan mahtava halli Turussa. Ihan oudolta tuntui istua metrin päässä Katajan penkin takana lähellä pelikenttää. Kaikki palvelut aivan superluokkaa eli tehty varmaan 2000 hengelle. 2 olutbaaria, joista loistonäköala kentälle. Lukuisia kahvipaikkoja ja pizzapaikkakin. Kyllä siellä yleisöä hemmotellaan. Tälläinen sitten meillekkin.

Ja olihan siellä muutama muukin kannustaja. Oliko Wimi paikalla, kun nykyisin on Turkulainen
 
Viestejä
6 191
Heikkoahan tuo pelaaminen taas oli, vaivoin voitettiin, ilman Palmia olis todennäköisesti hävitty. Voitto oli ainut hyvä asia tänään. Paljon pitää parantaa jotta KTP varsinkin kaatuu kotona ensi viikolla, eikä Kouvot heti perään myös kotona oo helppo sekään. Paljon on kysymyksiä.
 
Viestejä
19 536
Eipä noita kysymyksiä paljoakaan ole. Oikeastaan vain yksi: Eli miksi Simpparia ei vaihdettu jo syksyllä ja miksi Hollisin pojan tilalle tai tuuraajaksi ei ole palkattu kunnon pelimiestä?

No vastauskin taitaa olla kaikkien tiedossa....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös