Koripallo.com

Utah Jazz - rebuildia ja polygamiaa?

Viestejä
1 701
... mun käy Sexton jotenkin sääliksi (eikä siksi että se saisi liian vähän liksaa). Se ei lähtökohtaisesti tunnu ylimieliseltä, kaikelle muulle paitsi omille statseille paskat nakkaavalta kaverilta, vaan näyttää ainakin ulkopuolisen silmään siltä, että se yrittää hirveesti olla hyödyksi ja yrittää tajuta... mutta kun ei niin ei. Eikä se koske vain hyökkäyspään tekemistä, vaan sama homma puolustuksessa, kuten vaikka Raapan esille laittamassa esimerkissä (linkki hyvä). Puolustuksessa Sexton usein raataa hullun lailla – jossain kohtaa, joka ei oikeasti ratkaise mitään – ja sitten vähän myöhemmin seisoo jalat suorina, kun oma kaveri leikkaa vaikka takaoveen. Ihan kuin Collin ei vaan... hitto, tajuaisi mistään mitään.

Hyvä että Hardy jaksaa huutaa sille, eikä ole toisin sanoen luovuttanut sen suhteen. Ja pakko sen verran kehua, että edes yhden toisen Jazzin pelaajan Sexton tuntuu kyllä hyvin syötöillä löytävän. Nimittäin korille rollaavan Kesslerin. Jostakin kumman syystä juuri nämä kaksi näyttävät tietävän, mitä toinen on tekemässä. Eli ainakin teoriassa... kyllä Sextonkin pystyy näkemään ajoissa toisen pelaajan, tosin toistaiseksi vain Kesslerin. (koris on niin outoa)

Mutta mutta... jos oletetaan, että Sextonin Basketball-IQ ei tosta jotenkin ihmeellisesti kohene, niin voisiko sen päähän takoa edes pari uutta ratkaisumallia. Nyt kun Colin pääsee omasta puolustajasta ohi, niin kuin nopeudellaan usein pääsee, Collinin oletus näyttää olevan – uudestaan ja uudestaan – että ei siellä sen jälkeen ole ketään edessä! Melkein aina siellä on. Koris on viis vastaan viis. Yhden jenkki-chatissa lainatun tilaston mukaan Sexton on blokatuin pelaaja koko liigassa (en itse tiedä tiedä tätä tilastoa tarkemmin, oliko se puhdas blokattujen heittojen määrä, vai niiden määrä suhteessa johonkin, ja miltä ajalta, jne). Tähän tilastomerkintään on helppo uskoa.

Voisiko Hardy vaikka sanoa Sextonille, että tästä eteenpäin kun sun vaisto vie sua ja sulle tuota... tulee näitä öh... surmanajoja sinne korille, niin et jumalauta heitä, vaan annat kick-syötön taakse joka kerta. Varmistetaan, että meillä tekee siellä sun vanavedessä joku pelaaja aina itsensä vapaaksi, kaikki katsoo kuitenkin vaan sitä sun kohellusta, ja sitten sinä saatana syötät sille! Sovitaanko näin. Ja nyt harjotellaan sitä. Seuraavaan matsiin on vielä kaks tuntia aikaa. Ajo tuhatta ja sataa – eikä heitto – vaan syöttö. Ajo tuhatta ja sataa – eikä heitto – vaan syöttö. Hyvä Collin!
Muuten joo mutta a) ei ole enää junnusarjassa ja b) Sextonin syötöt näyttää usein enemmän hazardilta kuin ajot… lopputulos ei siis olisi välttämättä yhtään sen parempi. Kun ei hahmota niin ei hahmota.

Noi alley oopit Kesslerille saattaa olla ainoa minkä on oppinut. Sopii tuohon omaan pelityyliin aika hyvin: oma nenu osoittaa oikeaan suuntaan jo valmiiksi.
 
Viestejä
453
Sexton ei ole millään lailla sellainen hyvän jouhean joukkupelaajan perikuva vaan puhdas energinen katukorispelaaja. Mutta kyllä jokaiseen joukkueeseen yksi tuollainen energiapakkaus mahtuu. Coachin homma on sitten käyttää kaveria tehokkaasti.Sextonin räjähtävyys ei ole vielä palannut loukkaantumista edeltävälle tasolle.
 

L.S

Viestejä
743
Kun muistelee loppuaikoja Bullsissa ni on hassua kun nykyään tuntuu siltä, että ei ole mikään "hot take" sanoa Laurin olevan näistä kahesta selkeästi parempi pelaaja.
 
Viestejä
66
Nyt on tullut turpaan liigan kahdelta heikoimmalta joukkueelta ja Detroitilta vielä kotona. Jos jotain positiivista, niin ainakin Henken luulisi nauttivan. Mitä tästä nyt voisi päätellä? Utahin suorittamisessa on aika paljon hajontaa, kun voidaan voittaa parhaita ja hävitä huonoimmille. Pallonmenetyksissä aika raju ero.
 
Viestejä
4
Nyt on tullut turpaan liigan kahdelta heikoimmalta joukkueelta ja Detroitilta vielä kotona. Jos jotain positiivista, niin ainakin Henken luulisi nauttivan. Mitä tästä nyt voisi päätellä? Utahin suorittamisessa on aika paljon hajontaa, kun voidaan voittaa parhaita ja hävitä huonoimmille. Pallonmenetyksissä aika raju ero.
Päivän kunto. Detroit voitti edellisenä päivänä myös Denverin.
 
Viestejä
1 016
Kyllä nyt menee aika paljon Laurin piikkiin. Johtavalta skoraajalta odotetaan aina jonkinmoista suoritusta. Kolmoset meni kohtuullisesti mutta muuten heikkoa. Pieni herääminen lopussa. Kaiken kaikkiaan olihan tässä Jazzilta kehno peli, mutta Detroit taisteli ja pelasi paljon sarjasijoitustaan paremmin, vielä matkab2b. Varsinkin Bogdanovic päätti näyttää entiselle seuralleen. Henkelle onnitteluja, kyllä tuosta voi ihan joukkue tulla, vielä kun Cunningham palautuu pelikuntoon.

Jotain positiivista: Sexton antoi 12 syöttöä. Ilmeisesti foorumin toruja ja epäilyksiä on luettu. Beasleylla on edelleen hyvä kolmojyvä ja piti Jazzin pelissä. Pakissa oli heikkoa aivan loppupuolelle asti. Kyllä tässä paremmin pelannut joukkue voitti ja hommaa tuki kolmoset 50%. No lohdutukseksi Denverkin otti pataan näiltä. Seuraavaksi sitten Dubs, eivät ole kovin kummasti pelanneet tähän asti.
 
Viestejä
1 505
Ruudulta ei tullut herkkupalaa Utah - Detroit, joten kertokaas kuka pysäytti Markkasen?
 
Viestejä
455
On vähän hehkutus noussut kaaliin joukkueella. Kentällä 2 eri joukkuetta. Toinen halusi voittaa ja oli valmis tekemään työtä sen eteen, kun taas toinen joukkue odotti, että voitto tippuu syliin. Ihan erilainen yritys kuin alkuun parempia joukkueita vastaan. Tässä on se suurin ero huippu joukkueen ja Utah:n välillä. Huippujoukkueet voittavat nämä pelit, jotka pelaavat puoliefortilla. Utah häviää nämä. No tärkeitä oppitunteja. Älkää aliarvioiko vastustajia. Ehkäpä Utah:n pelaajat oppii, mutta todennäköisesti ei.
 

3PO

Viestejä
141
Kuten itsekin aikaisemmin kirjoitin niin Sextonista, kuin Hardystä.
Sexton joko pidetään, mutta juuri tuollaista oppituntia, kun Hardy sille piti, on ehdottoman tärkeitä.
Kaveri tiettyyn muottiin ja hyödynnetään se paras mitä saatavilla on.

Ja Hardy on loistovalmentaja. Uskaltaa sanoa ja tietää olevansa oikeassa. Se on juuri sitä todellista koripalloa parhaimmillaan.
Nautin kyllä.

Atlantaan traidi voisi olla hyvä tai sitten vetää kokonaan nyt aloitetusta maton jalkojen alta. Hankala on sanoa.

Sitten nämä ISO pelaajat ... LaVine, Harden, Embiid (kyllä hän...) ja Westbrook... yksilöinä äärimmäisen tehokkaita. Joukkuehenkisinä... ei niinkään. Moni voisi sanoa, että katso Hardenin tai Westbrookin tilastoja syöttöjen ja levyreiden osalta... Kyllä ne ovat aika hyviä, mutta mites joukkuekaverit? Koripallo ei ole 1vs5 peli ja sitä et jaksa tehdä koko kautta. Ja tämän myötä, joukkue ei koskaan voita mitään mestaruuksia.

Jos pitäisi koota kamalin kokoonpano ns. "tähdistä", niin heittäisin Harden, Westbrook, Embiid, Gobert, LaVine viisikon. Rahaa palaisi, mutta menestystä päätyyn saakka ei koskaan saataisi.
 
Viestejä
2 180
Edelleen se sama josta olen puhunut jo useamman pelin jälkeen. Nyt Detroit pelissä taas puolustus aivan sysipaskaa! :( Ekalla puoliajalla nähtiin monta transition -puolustusta, jossa yksi Detroitin kaveri ajoi suoraan korille, vaikka Utahilta kaikki 5 pelaajaa olivat pallon alapuolella. Kukaan ei vaan viitsinyt pysäyttää palloa. Kuten Hugi jo kirjoitti, niin vähän oli nähtävissä sellaista huonoa asennoitumista pelin alkupuolella.

Detroitilta Knox ja Bagley tekivät kauden ennätyspisteet ja Detroitilla 125 pinnaa. Tuo on vaan ihan liikaa! Toki Detroitilla on kolkit 50%, mutta yrityksiä 17 vähemmän kuin Utahilla. Oikeastaan viimeistä neljännestä lukuunottamatta stoppeja saatiin tosi huonosti. Detroitilla 98 pts kolmannen neljänneksen jälkeen.

Hyökkäyspelaamisesta on melko turha puhua, kun puolustus on tuollaista. Utahilla kolkit 43,9%. Oikeastaan Lauria lukuunottamatta kaikki muut onnistuivat hyvin hyökkäyspäässä. Mutta vaikeaahan tuo on kun tuolla puolustuksella pitäisi itse takoa 130 pinnaa tauluun pelin voittaakseen.

Puolustukseen pitää saada nyt otetta, muuten näitä tappioita alkaa tulemaan liukuhihnalta. Nyt Utah on päästänyt keskimäärin 122 pts/peli viidessä viime pelissä. Marraskuun loppu alkaa jo näyttää suuntaa, että mihin recordi ja sijoitus alkaa menemään. Marraskuussa vielä neljä peliä: Warriors, Suns, Bulls ja Clippers. Ollanko noiden jälkeen 50% recordilla?

Vähän on alkanut taas mietityttämään tuo Vanderbilt. Jos tuo puolustuskin on noin paskaa, niin mitä hyötyä Vanderbiltistä on? Juzo, miltäs tilastot näyttää Vanderbiltin vaikutuksesta puolustukseen? Nyt tällä hetkellä Olynyk on liigan virhetilaston kärjessä (4,2) ja Vanderbilt 20. (3,3).. Nyt monesti tuo Vanderbilt vie muilta tilaa pois korille ajoilta, kun hänen puolustaja vaan notkuu kolmen sekunnin alueella..
 
Viestejä
66
Jos pitäisi koota kamalin kokoonpano ns. "tähdistä", niin heittäisin Harden, Westbrook, Embiid, Gobert, LaVine viisikon. Rahaa palaisi, mutta menestystä päätyyn saakka ei koskaan saataisi.

Miksi Gobert? Eikös se ole kuitenkin yksipuolisuudestaan huolimatta hyvä ja aktiivinen puolustaja, vai olenko vain median hypen uhri? Yleisestihän joukkue voi pärjätä hyvinkin, jos siellä on yksi tuollainen korkean usagen stara, jos vain joukkue on rakennettu sen ympärille oikein. Toki parempi, jos ei ihan Hardenia tai Westbrookia tmv. ole ollenkaan, mutta eikö näiden lueteltujen pelaajien ongelma ole pitkälti siinä, että ovat pallottomina aika turhakkeita - ja palloja on vain 1.

Eli Westbrook ei osaa heittää, jolloin sitä ei pallottomana tarvitse paljoa vartioida. Harden & Embiid osaavat ja LaVine on hyvä heittäjä, mutta kukaan ei taida oikein liikkua pallottomana, niin eivät ole oikein suuria catch & shoot uhkia, varsinkaan Harden, joka ainakin joskus otti vapaissa kolkeissakin yhden pompautuksen, koska ei "osannut" heittää muuten kuin kuljetuksesta. Gobert (ja Embiid?) on kuitenkin hyödynnettävissä screenien tekijöinä, hyökkäyslevyissä sekä lob-uhka. Siksi mieltäisin Gobertin jopa ihan hyvänä voittavan joukkueen palasena.

Harden, LaVine ja Westbrook: ei hyötyä puolustuksessa, ei hyötyä hyökkäyksessä ilman palloa, eli aika rajallisen ajan kentällä oloajastaan auttavat joukkuetta, silti yhtä tällaista voi pelata. Jos vertailukohdiksi ottaa vaikka Curryn, niin vaikkei sekään kummoinen puolustaja ole, niin hyökkäyksessä yksi vaarallisimmista pallottomista pelaajista. Tavallaan yksi jossain määrin realistinen optimihan olisi, että 4 hyvää pallotonta pelaajaa (hyviä heittäjiä, puolustajia, screenaajia/levypallohirmuja) ja sitten 1 korkean usagen hyökkäysihme, kuten vaikka Doncic, vaikken siitä oikein tykkääkään.
 
Viestejä
282
Jos pitäisi koota kamalin kokoonpano ns. "tähdistä", niin heittäisin Harden, Westbrook, Embiid, Gobert, LaVine viisikon. Rahaa palaisi, mutta menestystä päätyyn saakka ei koskaan saataisi.

juu, minullekin iso yllätys nimenomaan Gobert tässä 3PO:n kokoonpanossa. Sinällään ajatusleikki siitä, mikä olisi kamalin kasattavissa oleva Isolation-kokoonpano kovapalkkaisimmista nykytähdistä oli minusta kyllä vähän kutkuttava.

Ehkä oma 'yksi pallo ei mitenkään voi ikinä riittää meille kaikille'-viisikko voi olla vaikka

Luca Doncic
Devin Booker
Demar DeRozan
Jayson Tatum
Joel Embiid

... Aika toimiva setti. Ja niitä vastaan vois asettua vaikka 'joo, ei saatana meillekään'-viisikko

Donovan Mitchell (varalla Darius Garland)
James Harden (varalla Kyrie Irving)
Zach Lavine
Paul George
Karl-Anthony Towns

... oli jännä nähdä kuka päättää ratkaista tämän tiukan matsin, ja kuka suostuu/alistuu antamaan päätyrajasyötön viimeiseen hyökkäykseen... mutta mitäs kummaa nyt!? Nämähän näyttävät ihan kuin joltain All Star-matsin avauskokoonpanoilta! Ja takamiespainotteisiahan nämä viisikot väkisinkin ovat, vaikka joukosta puuttuvat esim Trae Young, Ja Morant ja meidän oma Jordan Clarkson (Clarksonilla liian pieni liksa, siksi ei ehdolla). Takamiehillä on tietysti muihin pelipaikkoihin verrattuna parhaimmat edellytykset oikein kunnon isolation-hullutteluun. Mutta toisaalta, silloinhan sitä saa nähdä sitä todellista pallotaituruutta, eli koripalloa parhaimmillaan.
 
Viestejä
66
Hulluinta, kun miettii, että mikä sitten olisi kovin mahdollinen joukkue ja tavallaan tuon vastakohta, niin se olisi sitten pitkälti Warriors.
Voisi jopa olla Curry, Klay, Draymond, Durant ja sitten puolustus olisi jo sellainen, että sentterinä voisi peluuttaa hyvin sijoittuvaa Jokicia, vaikkei varsinainen korivahti olekaan. Draymondin tilalle voisi laittaa jonkun, joka heittää paremmin, niin sitten sentteri voisi olla selkeämmin puolustuspään pelaajana esim. Gobert.
Oli GSW vaan ihan naurettavan kova joukkue. Superjoukkue, jossa vielä sopivat keskenään tosi hyvin yhteen. Yleensähän noi on tupannut olemaan enemmän yllämainittuja ISO-staroja, jotka ovat heikosta yhteensopivuudestaan huolimatta voittaneet.
 
Viestejä
1 016
Dubs järjesti heti alkuun sellaisen pallonliikuttelu- ja skorausklinikan ettei paremmasta väliä. Lisäksi kun Currylle sattui normaali heittopäivä ja muutkin osuivat kolmoset selkeästi Jazzia paremmin niin lopputuloksesta ei ollut epäilyksiä. Paljon pisteitä tuli myös vastahyökkäyksistä.

Jazzin puolustus on tällä hetkellä heikkoa etenkin vastahyökkäyksissä ja muutenkin korin alta löytyi pikkusahauksella vapaa layup tai donkki. Eforttikaan ei ole sitä mitä alkukaudesta kuin ajoittain pelin sisällä. Täällä naureskellaan että "Sexton haluaa koutsausta", mutta ainakin peli on parantunut huomattavasti kahdessa viimeisessä ja arviointikyky parantunut . Väittäisin että halua kehittyä kuitenkin on. Olisko Conley penkillä miehelle apukoutsina myös? THT:llä aivan karmiva peli ja Beasleynkin vire näyttää kadonneen. Jos tämä on sitten se oikea Jazz.

Laurin osalta periaatteessa ihan hyvä rivi, ainoa mikä huolestuttaa että nyt näyttää paljon enemmän viime vuoden kuin alkukauden Laurilta. Syynä voi olla juonikkaan pelintekijän puute. Kovasti kuitenkin vaati palloa aika ajoin itselleen, useimmiten ei saanut. Erityisesti huolestuttaa onko vaan väsymystä vai joku kremppa kun levypalloihin mennään nyt hyppelemään ja heiluttamaan käsiä, kun alkukaudesta mies näytti operoivan aggressiivisesti muiden yläpuolella. Ikäänkuin se pomppu ja päättäväisyys olisi jotenkin yhtäkkiä kadonnut.

Aivan älytön rumba on nyt (3 peliä 4 vrk sisällä, joista kaksi vieraissa) ja vastassa Suns joka tuskin kotonaan häviää ja toista kertaa Jazzille. Hardy peluutti jo selkeästi hävityssä pelissä parhaita viisaasti loppuun asti kun seuraava ottelu alkaa alle vuorokaudessa. Ihmettelen myös ettei Agbajille tule yhtään peliaikaa. Mies kuitenkin suht korkea 1. kierroksen varaus, eikä pääse näyttämään tai kehittymään lainkaan. Miksi yleensä oli ostoskassissa mukana Jazzin kannalta jos mitään käyttöä ei löydetä?
 
Viestejä
455
Live by the three, die by the three.

Kakkoset 35/52, kolmoset 11/45. Niinpä heitellään kolmosia. Utah, jos olisi heittänyt kolmoset normaali prosentilla niin olisivat voittaneet, mutta kun Lauria ja Olynykia lukuunottamatta heittivät ohi niin tulos oli sellainen mitä Utah:lta odottaa. Tavallaan oli sellainen peli Utah:lta mitä odotin kauden alussa. Puolustuksessa ei pystytä pysäyttämään NBA:n huonointakaan pelaajaa, mutta kovalla hyökkäyspelillä pysytään jotenkin mukana ja sitten hävitään.

Lauri olisi voinut olla vähän aggressiivisempi, mutta kun oli joukkueen paras pelaaja ja on/off oli +23 niin eipä tästä tappiosta Lauria voi syyttää. Puolustuksessa isoista vain Lauri ja Kessler tuntuvat antavan jotain. Olynyk ja Vando ovat täysin pihalla. Varsinkin Vando on totaalisesti kadonnut joukkueesta. Alkukaudesta oli kova yritys, mutta ei anna mitään joukkueelle. Kuitenkin suurin ongelma on joukkuepuolustuksen totaalinen puuttuminen.

Eipä tässä vaiheessa voi muuta Utah:lle ehdottaa kuin tulkaa Suomeen katsomaan miten pelataan läskipaikkaa niin tuo nykyinen puolustus paranisi.
 
Viestejä
132
Ekalla jaksolla jo huomasi että tästä tulee pitkä ja vaikea peli. THT kivitti aivan typeriä stepback kolkkeja ja Beasley jatkoi huonoa heittopeliään. Lopussa taas Clarkson yritti ottaa jälleen ratkaisijan roolia.

Laurilla tosiaan näyttää taas hieman että paikat alkaa olla tukossa. Ei tule teräviä ja kimmoisia suorituksia kuin alkukaudesta, mutta ehkä Conleyn puuttuminen on siihen suurin syy kun ei saa hyviä syöttöjä avoimiin paikkoihin. Kontaktitilanteissakaan ei kyllä heitot uppoa enää samalla lailla, ehkä siinä jotain väsymystä on taustalla kun otteluohjelma on aika brutaali. Positiivista on se, että Lauri kuitenkin taas 12 plussalla vaikka Utah häviää. Toinen peli putkeen mikä hävitään silloin kun Lauri istuu penkillä.
 
Viestejä
1 377
Puolustusvalmius: olematon. Nolla. Syvää unta.

Oli kuin Jatsi olisi ilmaantunut kentälle, eikä tietäisi kuka on vastassa. Warriors? Ei olla koskaan kuultukaan, ketäköhän täällä pelaa. No se on pojat NBA:n paras joukkue, aivan ylivoimainen kotikentällä, dynastia.

Siirtymissä hölkkää. Skriineissä näennäistä. Puolustuslevyissä ponnetonta.

Mitä tekee Beasley?

Mitä tekee Sexton?

Tullaan siis omiin siirtymää ja mikä pitäisi olla jokaisen pelaajan mielessä asia #1? Missä on Steph Curry? Aivan naurettavaa.
Skriini Currylle, mitä pitäisi olla mielessä? Se vetää kolkin, jos antaa vähänkin tilaa. Ja Sexton jää kahden metrin päähän.

Osa oli varmaan eforttia, mutta enemmän tuo tuntui olevan päästä kiinni. Jotenkin puolustuksen peliäly oli täysin hukassa.

Hyökkäyksessä taas tyydyttiin pelkästään kiskomaan kolmosia. Ei siinä, joukkueessa on hyviä kaukoheittäjiä ja usein esim. Laurilla ja Olynykilla on niissä heitoissa etua, jos/kun jätetään riittävän vapaaksi. Mutta nyt niitä viskoivat kaikki ja niitä nakattiin ihan vaan kun mitään muuta ei edes viitsitty yrittää useassa hyökkäyksessä.

NAW 0/6, Clarkson 0/7 ja Beasley 2/8. Ok, Beasley ollut liekissä, joten saakin kokeilla, mutta mikä piru tuo NAW:n 0/6 on - eivät ne olleet edes avoimia mitkä pitäisi ottaa. Lauri ja Olynyk sitten yhteensä 8/17.

Ylipäänsä vaikeus hahmottaa miksi NAW pelasi 30+ ja Sexton 24. NAW myös joka sekunnin päätöserässä. Saldo 0 pistettä, 0 syöttöä.

Ja tietysti noita kolkkeja vetäessä ei koskaan saa hyökkäyslevyä ja vastustaja pääsee juoksemaan.

Kaikesta tästä huolimatta Jatsi siirtyi Markkasen kolkilla kolmannessa erässä johtoon ja päätöserässäkin pariin otteeseen pääsi likelle. Heti sen kolkin perään Vanderbilt jätti Poolelle tilaa ja vielä rikkoi perään, neljä pinnaa ja se johto jäi harvinaisen lyhyeksi. Muutenkin Vandon pelaaminen sellaista, mikä näyttää kovalta efortilta ja positiiviselta sähinältä. Oikeasti kovin vähän voittavia suorituksia, vaikka sellaisesta energiasta onkin helppo päällisin puolin tykätä.

Markkanen selvästi Jatsin paras pelaaja. Nyt ei oikein voi sanoa että olisi pitänyt palloa vaatia tai liikkua tai mitään enemmän, kun joku muu sieltä olisi kuitenkin nakannut sen kolkin ilmaan. Ainoa ehkä olisi ollut oikeasti käydä nappaamassa ne pallot takamiesten käsistä ja sanoa että jos kerran vedetään joka kerta niin jos nyt sitten mä vedän ne.

Joukkuepakissa +-0 Laurilta. Ei erityisesti auttanut, mutta vähemmän haitaksi kuin moni muu. Mainittu heikkous oman korin levyissä kyllä näkyi. Sen sijaan 1-1-pakissa oli ainakin puolentusinaa erinomaista suoritusta Markkaselta, joissa nollasi vastustajan.

Hyökkäyksessä parhaimmillaan taas päätöserässä. Kovat 37 minsaa jälleen. Pitäisi saada välillä joku matsi, missä kuormitus ei ole tuolla tasolla. Mitään vaivaa, edes pientäkään vähän hiertävää varvasta ei ole vielä ollut, mikä on hyvä homma. Mutta aiempaan historiaan (vaikka kuinka kellarissa olisi kaikki kesällä tehty täydellisesti) nähden tuntuu hankalalta, että voisi joka ilta vetää 37 kovaa minsaa joukkueen ykkösenä, puolustaa kovaa, olla molempien päiden levyissä jne.

Ensi yönä heti paikka kasvojenpesuun. Suns tietty 10-1 kotona, joten ei juuri helpotu urakka. Viimeksi Lauri painoi Bookerin naamaan voittokorin, joten siitä hyvä jatkaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös