Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
426
Nähtiin peli, joka riitti turvallisesti ilman Porzingisia ja Avdijaa pelanneen Washingtonin päihittämiseen. Hyvä niin. Pari juttua.

Kun kapteeni Sparrowlla alkaa se todellinen soolotanssi-jakso, se näyttää melkein kuin joltain sairauskohtaukselta. Tai taikauskoisemmin; siltä kuin miehen ottaisi valtaansa paha henki! Se on niin umpihullun näköistä touhua. Nyt tämä jakso osui toiselle neljännekselle, mikä onkin paljon parempi ajoitus tällaisen riivauksen valtaan joutumiselle kuin viimeinen neljännes – ja nähtävästi väliajalla Hardy oli keksinyt jotain rakentavaa sanottavaa (tai joku manaus), mikä palautti Sparrown maan pinnalle ja pelaamaan muiden kanssa.

Mutta on tämä merkillinen juttu. Sen näkee oikeastaan Clarksonin naamasta, kun kohtaus on alkamassa. Dr Jekyl and Mr Hyde-tason kamaa. Kiva ja hyödyllinen eturivin kansalainen muttuu yhtäkkiä kontaktittomaksi kusipäiden kuninkaaksi. Spooky fathermocking stuff. Toki, mitä tulee drunken master-koriksen hienouksiin, niin olihan tämä Wizards-matsikin täynnä tämän oppisuunnan klassikko-suorituksia.

Rudy Gay on nyt saanut osaltaan paikata Olynykin poissaoloa, mutta niin tai näin; Gay alkaa vaan vahingoittaa joukkuetta liikaa. Sanoivat +/– tilastot mitä tahansa (Wizards matsissa taas +9). Toisin kuin jotkut aikalaisensa Gay ei ole pystynyt korvaamaan vähentynyttä atleettisuutta ja liikettä paremmalla pelinlukukyvyllä, niinku ollenkaan, vaan pääkin näyttää pelkästään hidastuneen. Miehellä on takana upea peliura, mutta nyt pelaa ihan eri sarjatasolla kuin muut kentällä olijat. Tule Rudy pois sieltä... Hävettää. En tiedä, millä keinoin Utah voisi päästä järkevästi Gaysta eroon, ei ehkä mitenkään, mutta sitten suosittelen ihan vaan penkkiä.

Conleyn paluu loukkaantumista edeltäneelle tasolle tuntuu ihmeenkin vaikealta. Conley ottaa välillä vähän villin näköisiä omia ratkaisuja, mutta luulen, että se yrittää vaan kovasti päästä takaisin täyteen pelikuntoon. Conleyn pitää tietenkin itsekin olla tarpeeksi suuri korintekouhka ollakseen mahdollisimman tehokas pelinrakentaja. Eli ymmärrän. Ja toivon parasta.

On enää yksi porukka maailmassa, jota Markkanen ei ole peliesityksillään vielä onnistunut valloittamaan puolelleen; NBA-tuomarit.
 
Viestejä
19 552
Lisätään nyt vielä, että onhan niitä tuomareiden lisäksi Larksoneita ja muitakin, jotka mukamas kehuvat Lauria AS-matsiin, mutta salaisesti varmaan toivovat, että tehot laskisivat kuin se kuuluisa lehmän häntä... Ja laskeehan ne tehot, jos ei palloja riitä jakaa muille kuin itsellä pitää ja yrittää mahdottomiakin ratkaisuja........Oikeasti rehellisesti ja rumastikin sanottuna homma vituttaa Lauria suunnattomasti ja varmaan meitä suomalaisia katsojiakin.

Välillä Laurissakin näkyy, että minä itse-meininkiä, mutta toivoisi sitä vieläkin enemmän. Kun kerran kavereilta ei palloa tule, niin itse se vaan on yritettävä. Ja silloin juuri se helposti menee väkisin punnertamiseksi ja valinnoiksi huonoistakin paikoista....
 
Viestejä
537
Sen verran on tullut noustua öisin kattomaan noita pelejä, niin voin ihan rehellisesti sanoa, että nää Larksonit ja muutamat muut on vaan niin omaaan pussiin pelaajia, että ainakin minua Laurina vituttaisi suunnattomasti. Ja kyllähän se Laurikin sen tietää. Valmentajalla ei ole munaa kertoa sitä näille " sankaripalloilijoille "....

Sehän on selvää, että kun Lauriakin alkaa vituttamaan nuo yksinyrittäjät, niin siinä hänen omakin peli menee osittain sekaisin...., kun alkaa tulla pakottamista....No tässä viimeisessä pelissä ei ainakaan voine sanoa, että Markkaselle puhalletut virheet olisivat kaikki olleet mitenkään oikeutettuja....

Mutta eipä siinä mitään. Palloa pitää pistää pussiin aina, kun vähänkin ja vaikka vahingossa sen saa ja miten huonoon asemaan tahansa. Sitä paitsi ainakaan Laurin ei pitäisi menettää palloa. Muut kyllä voi sen tehdä, mutta Markkanen kyllä otetaan heti silmätikuksi, jos näin tapahtuu....ja ennestäänkin vähäiset syötöt hänelle loppuvat lähes kokonaan.....

Mutta kaikki tiedämme sen, ettei Markkasella ole loppuelämänsä aikana enää ainakaan rahahuolia, jos korttinsa pelaa oikein, joten ihan sama, mitä me muut ajattelemme. Riittää että hän itse tiedostaa myös tämän puolen ja antelee niitä ylävitosia näille Larksoneille ja kumppaneille ja on vaan hyvä joukkuepelaaja, vaikka lähes kaikki muut ei sitä ole....

Eikä Laurinkaan niitä kaikkia palloja tarvitse saada. Mutta hyviin paikkohin ne monestikin näkyvät jäävän saamatta.... Toki aina tilipäivänä nää pikku murheet helpottaa ja voi ostaa vaikka eukolle jotain pientä ja kivaa......:)

Se sama turhautumisen tunne mikä valtaa kotikatsojat lähes poikkeuksetta jossain vaiheessa jokaista peliä on usein luettavissa helposti myös Laurin kehonkielestä. Ei mitään suuria eleitä tietenkään, mutta kuitenkin sellaisia mitkä suomalainen sen helposti bongaa ;)
 
Viestejä
268
Tämä on niin paljon syvällisempää. Me elämme kulttuurissa (yhteiskuntamme ja yksilömme) jossa olemme törmäyskurssilla useisiin muihin (varsinkin pohjois-Amerikka) kulttuureihin nähden.
Umpirehelliset ja tasa-arvoiset suomalaiset eivät voi ymmärtää miksi toiset toimivat vastoin omia odotuksiamme ja toiveitamme. Olemme aina halunneet olla esimerkkioppilaita ja siksi maksamme (EU) ja myös kärsimme (Markkasen kohtelu) omista odotusarvoistamme ja ajattelustamme johtuen.
”kapteeni Sparrow” on todellisuudessa hovinarri joka pyrkii kaiken tavoin viihdyttämän hoviaan (yleisöään).
Mitä vaikeammasta tilanteesta/asennosta saatu onnistunut heitto purkautuu katseeseen ja käsien nostoon hoviin (katsomoon) päin ja narri on saanut huomionsa/hyväksyntänsä
Niin kauan kun Lauri ei ole Donkic, Jokic, Embiid, Antetokounmpo, niin narri syö kaiken mitä voi Laurista ottaa.
 
Viestejä
443
Vaikea ymmärtää miksi juuri Clarkson on otettu silmätikuksi. Joulukuu on mennyt hieman heikommin, mutta muuten mielestäni mies on pelannut aivan uskomattoman kauden tähän mennessä ja on ollut Laurin jälkeen Jazzin toiseksi paras pelaaja.

Markkanen on onnekas, että saa pelata Clarksonin kaltaisen kokeneen, dynaamisen ja monipuolisen takamiehen kanssa.

Toivottavasti Jazzin seurajohto saa mahdollisimman nopeasti mallattua 54m/3v - tyylisen jatkosopimuksen miehen kouraan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
426
Vaikea ymmärtää miksi juuri Clarkson on otettu silmätikuksi.

Tykkään itse Clarksonista. Se on hyvä ja hauska pelaaja, joka on ylittänyt roimasti omat odotukseni tällä kaudella. Clarkson ottaa usein myös erittäin hyviä ja kovia isolation-ratkaisuja. Aina ei tarvitse syöttää, korejankin saa ja pitää tehdä, ja Clarkson on Utahille todella tärkeä pelaaja. 70 prosenttia omasta peliajastaan Clarkson pelaa oikein hyvin... ja sitten tulee näitä jaksoja, useimmissa peleissä, missä (lainatakseni appiukkoni käyttämää sanontaa joka loukkaa tasaisesti kaikkia sukupuolia)...

... Clarkson pyörii kuin hullun k-rpä mielipuolen vi-tussa!

... pompottaa ja pompottaa ja roiskii palloa välillä vähän korin suuntaan. Siksi Clarkson joutunut on silmätikuksi.
 
Viestejä
19 552
Joo. Eihän Larksoni mikää huono pelaaja oo, mutta kun sillä menee se " minä-itse-ratkaisen-moodi " päälle, joka kylläkin menee lähes jokaisessa pelissä jossain vaiheessa ja kun hän itse luulee, että pystyy vain itse suuriin mainetekoihin, niin sitten käy niin, että peli puuroutuu vain häneen ja yleensä hänen huonoihin ratkaisuihin....

Ei tarvitse olla mikään koriksen rakettitieteilijä, kun sen huomaa....Onhan siellä kovia kolkkeja, mutta myös pahoja sumppuun ajoja ja menetyksiä.. Ja myös on osattava katsoa Markkasenkin peliä muillakin kuin Suomi-laseilla, niin hirveästi kyllä on parantamisen varaa liikkumisessa pois sieltä kulmista leikkaamaan ja paljon on vielä varaa olla röyhkeämpi ajamaan.... Aivan liian usein jää sinne makaamaan.....

Itse en ole koskaan ymmärtänyt sitä kulmassa seisoskelemista....No kaipa sillä joku tarkoitus valkun mielestä on. Sitoa vaikka vastustajan paras puolustaja sinne ja näin antaa muille enemmän tilaa ratkaisuihin....
 
Viestejä
168
Tämä kaikki seuraava nyt kaikella rakkaudella....

Oikeastiko joku luulee, että joukkue seuraavat 6-7 viikkoa valintoihin koutsi ja kanssapelaajat olisivat vaan huolissaan Markkasen AS-haaveista.
....
Hauskintahan tilanteessa nyt on että Lauri tekee 20 pinnaan, +- parikymmentä plussan puolella ja ollaan on että "mitvit ja olipa heikkoa".

Juzo taitaa olla foorumin kovin kaveri suuttumaan toisten mielipiteistä. Ei ollut ensimmäinen kerta. Ehkä Juzo olisit voinut hengittää sen vartin viestini lukemisen jälkeen - ihan samoin kuin minäkin olisin voinut hengittää vartin pelin katsomisen jälkeen. Jonkinmoisessa tunteen puuskassa tuli kirjoitettua oma viestini. Siksi lisäsinkin viestini loppuun #tilitys.

Enhän minä kirjoittanut noin kuin mitä luit..? Sinä vedit nyt aika lailla mutkat suoriksi.

Mutta siis... Mitä tarkoitin oikeastaan:

Utahin (siis Alfa-Coach Harrrdyn) taktiikkahan on siis sellainen ihan hänen omien sanojensakin mukaan, että joukkueessa jokainen saa olla ratkaisija (ja pelin tulee näyttää kaaokselta). Kuulostaa toki hyvältä ja erilaiselta - ainakin tuo ensimmäinen pointti! Ei siis mikään perinteinen NBA heroes-first taktiikka. Se tässä ei omaan järkeeni kuitenkaan aina mene, että kun kerran joukkueessa on pelaaja, joka vetää todella kovilla prosenteilla sisään joka puolelta kenttää, niin miksei hänen kauttaan pelata enemmän?

Ja toisekseen, koska joukkue selvästi pelaa paremmin, kun pallo liikkuu niin miksei pallo sitten liiku? Eikö Hardy oikeasti saa viestiään läpi vai mitä hemmettiä?

Ja kyllä minä Detroit-pelin jälkeen ihan oikeastikin ajattelin, että ehkä Laurille nyt pelataan jatkossa vähän enemmän. Näkisin tässä myös markkinoinnillisen puolen edut olevan läsnä. Mutta en ajatellut nyt ihan niin kuin Juzo tulkitsi sentään.... :D

Tämä seuraava ei toki varmaankaan ole vielä tilastollisesti merkittävää, mutta kuitenkin pieni kooste, joka tuntuisi tukevan omia näköhavaintojani:

Laurin ja Clarksonin 20+ FGA pelit:
Lauri: 3W / 1L = 75% voitto-% (4 ottelua)
Clarkson: 3W / 4L = 42%-voitto% (7 ottelua)

Pelit joissa FGA 14 tai vähemmän:
Lauri: 5W / 10L = 33% voitto-% (15 ottelua)
Clarkson: 6W / 3L = 66% voitto-% (9 ottelua)

Eli tulkitkaapa nyt sitten noita itse kukin...

Toisekseen Jazzin kannattajille on aika sama kuka sen voiton kapellimestarina häärii kunhan voitto tulee.

Kerrotko muuten mihin tieteelliseen tutkimukseen tämä perustuu? Olisi kiinnostavaa lukea! Koska olet pedantin oloinen kaveri, niin tämä varmaan on tutkittua tietoa. Vai onko tämäkin vain samanlaista jorinaa kuin omatkin pohdintani täällä? :)

En aivan oikeasti halua lietsoa vastakkainasettelua, vaan juuri päin vastoin! Älkää nyt siis hermostuko tästä - Juzo varsinkaan. Mielestäni foorumilla on ollut erittäin hyvää keskustelua viimeaikoina. Se mitä toivoisin itse olisi, ettei turhaan hyökättäisi toisiamme vastaan, vaan osattaisiin rakentavasti perustella omat näkemyksemme.

Ja ennenkaikkea myös se on syytä muistaa, ettei kannata liian tukevasti asettaa itseään oikeamielisten joukkoon ja nähdä muut oletusarvoisesti väärässä... Ei se tee mielestäni kenestäkään automaattisesti sen syntisempää, jos haluaa Laurille enemmän heittoja. Eikä se tee mielestäni kenestäkään sen autuaampaa, jos kokee olevansa oikeamielisten joukossa = "tuntevansa NBA:n realiteetit tms what so ever".

Hyvää Joulua Juzolle ja kaikille muillekin ja peace!! Mielelläni jatkan tästä keskustelua.... :)

PS Aina ennen Lauri oli jonkun Alfan varjossa. Ja nyt kun Lauri on Alfa, niin mies pelaa systeemissä, jossa siitä ei ole etua. :cool:
 
Viestejä
1 520
Olen pahoillani jos näin näin meni tunteisiin. Tiedoksi: suutun harvoin, nyt en ollut suuttunut ainakaan, kunhan hieman hymyilytti.

Ja vastauksen kysymykseen ja absoluuttisena faktana: joukkueen kannattajia kiinnostaa yleensä joukkueen voitto. Jos tulee häviö harvaa kiinnostaa kukavittu se oli joka nakkasi 12 kolosta. Pelaajia tulee, pelaajia menee. Ymmärrän kyllä että turakaista kiinnostaa etupäässä montako levypalloa Lauri pussitti tällä kertaa.

Myönnetään, joskus suomilasit ärsyttävät. Lauria seurailen, olen nähnyt kaikki Laurin joukkueiden pelit alusta loppun nyt alkaneen 6 vuoden aikana (pelasi Lauri tai ei) ja yritän säilyttää objektiivisen/neutraalin otteen näiden joukkueiden seuraamiseen.

Hyvää joulua senkin höpönassu.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 166
Oikeastiko joku luulee, että joukkue seuraavat 6-7 viikkoa valintoihin koutsi ja kanssapelaajat olisivat vaan huolissaan Markkasen AS-haaveista. Sellainen uutinen että vaikka kuinka hyvä joukkuehenki olisi tässä edellä kullakin on ainakin joukkueeen voitto ja omatkin statsit koska useimmilla joka kerta kun pääsee kentälle pitää näyttää että kuuluu pelaavaan rosteriin. Laurilla oli tässäkin ihan ok usage, eikä sinne nurkkaan tule palloa jos siinä on joku aivan iholla kiinni. Ei joka pelissä Markkasta jätetä vapaaksi heittelemään kolmosia milloin lystää. Toki pallon liike loisi tilaa mutta esim Olynykin poissaolo näkyy pelaamisessa.

Toisekseen Jazzin kannattajille on aika sama kuka sen voiton kapellimestarina häärii kunhan voitto tulee. Sankarit toki kivoja mutta voitto aina mukavampi. Ja parasta jos useampi sankari vuorotellen.Toki kaikki ja varmaan joukkuekaveritkin haluavat Laurin AS-peliin, muttei se mikään joukkueen ykköstavoite ole kun peli alkaa. Hauskintahan tilanteessa nyt on että Lauri tekee 20 pinnaan, +- parikymmentä plussan puolella ja ollaan on että "mitvit ja olipa heikkoa". Eteenpäin on siis menty.

Laurin tsäänssit paranee mitä enemmän Jazz voittaa, että siltä kannalta hyvä peli.

No ei kai ne Laten AS-haaveista ole huolissaan, vaa siitä, että eivät itse pääse?

Kai tuo nyt selvä asia, jos katselee joukkueen nykyistä henkeä verrattuna kuukauden takaiseen?
 
Viestejä
4 166
Tämä on niin paljon syvällisempää. Me elämme kulttuurissa (yhteiskuntamme ja yksilömme) jossa olemme törmäyskurssilla useisiin muihin (varsinkin pohjois-Amerikka) kulttuureihin nähden.
Umpirehelliset ja tasa-arvoiset suomalaiset eivät voi ymmärtää miksi toiset toimivat vastoin omia odotuksiamme ja toiveitamme. Olemme aina halunneet olla esimerkkioppilaita ja siksi maksamme (EU) ja myös kärsimme (Markkasen kohtelu) omista odotusarvoistamme ja ajattelustamme johtuen.
”kapteeni Sparrow” on todellisuudessa hovinarri joka pyrkii kaiken tavoin viihdyttämän hoviaan (yleisöään).
Mitä vaikeammasta tilanteesta/asennosta saatu onnistunut heitto purkautuu katseeseen ja käsien nostoon hoviin (katsomoon) päin ja narri on saanut huomionsa/hyväksyntänsä
Niin kauan kun Lauri ei ole Donkic, Jokic, Embiid, Antetokounmpo, niin narri syö kaiken mitä voi Laurista ottaa.

Asiaa, mutta tässä viestissä oli myös paljon suomalaisuuden hyviä puolia!
 
Viestejä
168
Olen pahoillani jos näin näin meni tunteisiin. Tiedoksi: suutun harvoin, nyt en ollut suuttunut ainakaan, kunhan hieman hymyilytti.

Se juuri onkin kirjoitetun tekstin haaste, että sen tulkinnassa saattaa mennä aika helposti metsään. :)

Myönnetään, joskus suomilasit ärsyttävät. Lauria seurailen, olen nähnyt kaikki Laurin joukkueiden pelit alusta loppun nyt alkaneen 6 vuoden aikana (pelasi Lauri tai ei) ja yritän säilyttää objektiivisen/neutraalin otteen näiden joukkueiden seuraamiseen.

Mutta tämän (tummennettu) kyllä tunnistin...

Minäkin yritän mielestäni (kaiketi) tulkita objektiivisesti. Mutta myönnetään, että on haasteita koska suomilasit. ... Nostan kyllä hattua. Itse en ole pystynyt katsomaan ehkä noin 20% Laurin peleistä loppuun ärsytyksen noustua liian suureksi (tällä kaudella vain muutaman kanssa on käynyt näin). :D

Hyvää joulua senkin höpönassu.

Jep. Ja tosiaan kiitos samoin!

PS Mitä mieltä olet noista edellisen viestini tilastoista? Onko tilastollisesti vielä merkittäviä lukemia? (Olethan jälkeeni kuitenkin foorumin toiseksi kovin tilastomies... :cool::p:D )
 
Viestejä
4 166
Nykyään muute Latessa on hienoa se, että vittuilee oikeesti tuomareille paskoista tuomioista (eilenkin niitä tuli noin kolme jo ekalla jaksolla) ja katsoo nenänvartta pitkin esim. "tyyli-ikoni" kyle kuzmaa, että "ethän sä voi mulle mitään."

Tykkään. :)
 
Viestejä
2 089
Me suomalaiset emme kuulemma ole riittävän moraalittomia, itsekkäitä, epärehellisiä.

Mutta ei hätää: 2000 luvulla syntyneet ovat jo kääntäneet kurssin.

Olkaamme siis ylpeitä.
 
Viestejä
1 520
Nykyään muute Latessa on hienoa se, että vittuilee oikeesti tuomareille paskoista tuomioista (eilenkin niitä tuli noin kolme jo ekalla jaksolla) ja katsoo nenänvartta pitkin esim. "tyyli-ikoni" kyle kuzmaa, että "ethän sä voi mulle mitään."

Tykkään. :)
Tämä.

Parasta on ettei koko aikaa vingu ja työstä kuten pahimmasta päästä esimerkkeinä Green, Lowry, Luka vaan silloin kun oikeasti on syytä. Suoraselkäinen suomalainen siis :) . Kyllä tässä on tapahtunut positiivista kehitystä. Kukonpoikaa ja kestopullistelijaa Laurin luonteisesta ei saa mitenkään, eikä tarvitsekaan.
 
Viestejä
52
Walker Kessler on ollut kyllä todella positiivinen yllätys. Mies on jo 21-vuotiaana tulokkaana kelpo NBA-sentteri, jota ei päätä pakota edes tiukoissa tilanteissa.
1671871142343.png

Kesslerin suurimpana vahvuutena on totta kai hänen korivahtitaitonsa: Mies löytyykin tässä vaiheessa niin Total blocks kuin Per 36 -blokkitilastojen kärkipäästä.
-> Ihan kuin Gobert olisi korvattu hiukan paremman liikkuvuuden ja huomattavasti paremmat kädet omaavalla kopiolla.

Hyökkäyspään tekeminen on kieltämättä vielä aika raakaa, mutta jo nyt yksittäisten tilanteiden perusteella on havaittavissa, että mies on esim. hyvien käsiensä ansiosta Gobertia parempi pick&roll pelaaja .

Kaukoheiton kehittymistä on todennäköisesti turha odotella, mutta paketti on muuten sen verran monipuolinen, että kyllä hänestä todella kova sentteri tulee.
 
Viestejä
1 520
Yhtään Spursin peliä en ole nähnyt tällä kaudella joten täytyi oikein tilastoista katsoa mikä miehitys ja kuka määrää. Yllättäen löytyi Tre Jones, joka oli pelintekijänä siinä Zion-Barret-Cam Reddish Dukessa. Pelasi vielä Dukessa yhden kauden päälle ja varattiin 41. vuorolla 2020. Aika vähän pääsi pelaamaan kahtena ensimmäisenä kautena, mutta tänä vuonna aloittanut joka pelin ja kärkinimi enemmän pelanneista on/off-staseissa. Eli aina kannattaa sitkeästi yrittää jos on hyvä pelinäkemys vaikka kokoa olisi vaan about Conleyn verran. Mielenkiintoinen tarkkailukohde tähän peliin. No on sielllä jotain Keldon Johnsonia, Doug MacDermottia ja Zach Collins jossa pitäisi olla jotain vertailukohtaa Lauriin (saman draftin 10.). Ihan hyvä kuitenkin ettei Spurs-kauppa toteutunut aikanaan. Spursilla harvinainen tilanne kun ei ketään saikulla?!

Joulupukin kontista tuli huippuluokan sinivalkoiset lasit ja aamulla ne päähän ja katsotaan toimiiko. Eli odotettavissa on hienoa eurooppalaistyylistä koripalloa. Pallo kiertää, kaikki saavat kosketuksia ja pelataan huimaa joukkuepeliä sillä mausteella että korintekoyritykset ottaa Lauri, eikä kukaan pellehermanni. Välillä voi avustajat toki hieman himoonsa pomputella kunhan muistetaan vaan antaa pallo Laurille viimeistään kun 5 sekuntia on hyökkäyskellossa. Eli selkeää voittoa veikataan tällä reseptillä.
 
Viestejä
443
Hassuna anekdoottina voidaan mainita, että liigassa kiersi huhuja, että Spurs ei halunnut Lauri Markkasta, koska saivat Zach Collinsin ja Doug McDermottin halvemmalla vapailta markkinoilta.

Taisi lopulta olla niin, että Spurs ei halunnut maksaa Lauri Markkasesta ensimmäisen kierroksen varausvuoroa, jota Bulls pyysi.

Ehkä ihan hyvä näin...
 
Viestejä
2 467
Walker Kessler on ollut kyllä todella positiivinen yllätys. Mies on jo 21-vuotiaana tulokkaana kelpo NBA-sentteri, jota ei päätä pakota edes tiukoissa tilanteissa.

Kaukoheiton kehittymistä on todennäköisesti turha odotella, mutta paketti on muuten sen verran monipuolinen, että kyllä hänestä todella kova sentteri tulee.

Alla olevassa videossa Kessler nakkailee kolmosia. :D No joo. Tuskin tuota kolkkia tullaan näkemään useasti nba:ssa. Mutta kyllä tuo heitto on ihan ok, niin varmasti jossain vaiheessa midrange poppaus voidaan lisätä arsenaaliin.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös