Koripallo.com

Välierä: Seagulls - Vilpas

Viestejä
557
Vittu kun tuo Wood sulaa tässä kohtaa kautta. Ei näin tiukkoja pelejä voi voittaa jos Wood ei saa noista hänen paikoistaan sisään paremmalla prosentilla.
 
Viestejä
3 084
Tiku aatu.png

MVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVPMVP MVP MVP
 
Viestejä
475
Niinpä siinä vaan kävi. Runkosarjan 3. ja 4. pelaavat mestaruudesta. Charles Chaplin tällä kertaa saapuu vilppaan kanssa Kauhajoelle, jälleen kerran.
Sääli, että yleisöä ei saada paikalle...
Seaguls on kovilla pronssi ottelussa" kanervo sulaa aina" ja timi ei saanut kultaa nytkään...
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 449
Viestejä
420
Tänäänhän Vilppaan oli voitettava jos mielii finaaliin. Game seven olisi ollut vieraissa vaikeampaa. Huikea sarja siitä huolimatta että Game7 jäi pelaamatta. Täyttä lottoa tämäkin matsi. Olisipa ollut finaali-sarja.
Onko muuten kellään Gullsien pelaajista SM-kultaa?
Teemulle soisi nyt kullan kun ura päättyy. Olisi hieno lopetus huikealle uralle...
Lopussa muuten J. Laakson ilme oli näkemisen arvoinen: "Pari kylmää illalla bussissa niin jo olo paranee"
Aatu Kivimäki... huikeaa tekemistä läpi finaali-sarjan. Viimeinen ajo korille.... Halu ottaa se finaali-paikka oli älytön!
Gulls teki vain 2p viimeisten 4.42 min aikana..... Johti 76-81!!!
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös